eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 śliczniasty :loveu: :loveu: Dosiego roku Jadziu !!!!! :lol: Wymiziać wszystkie psiaczki :razz: Quote
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 witam :) a co Tu taka cisza?:( Halo Halo :) Jka Tam sylwester Jadziu(dobrze wyczytałam?:>):P Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Cerber']Witam... jezny u Ciebie zaległości to chyba z 10000 stron mam... nigdy tego nie nadrobie... o ja jaka długa szyja nie...:lol: :lol: :lol: :lol: hehehe jak u żyrafy :D:D:D:D:D:D:D:D albo jak żółw, który se tak szyje wyciągnął :D:D:D:D:D Nie przejmuj się zaległościami, kiedyś nadrobisz;) Taaaa, szyje ma w sam raz:loveu: [quote name='zuzolandia']Wystrzałowa noc zbliza sie wielkimi krokami .... .wiec zyczy Ci kochaniutka ...... .........SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!!!! Dziękuje:lol: I wzajemnie!!! [quote name='Anecioreczek']Fotki są Przepiekne:loveu: Jak Bym chciała żeby Atos i Kora tak pozowali:cool3: a U nas śniegu niema;( był..ale już go niema;( nie zdązyłam nawet porobić zdjęć Atosowi na sniegu!;( U mnie jest jeszcze trochę śniegu, ale tyle... to prawie nic:roll: Nie przejmuj się, jeszcze spadnie;) Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='ß@$!@']Witaj Dobcia:multi: Ty mieszkasz w Żywcu? Witaj Basiu!:multi: W samym Żywcu nie, tylko w Leśnej, to jest jakieś 5 km od miasta;) [quote name='ß@$!@']P.S. Śliczne psiaki! Uściskaj je ide mnie ;) Dziękuje, uściaskane specjalnie od ciebie:cool3: [quote name='wiq']jak sie znowu porozpływam nad portretami:eviltong::loveu::loveu: Dziękujemy;) My lubimy pozować;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ty nie idź ze mną na ten spacer bo Ci psa ukradę, przecież on jest cudowny :loveu: :loveu: :loveu: A co mi tam... zaryzykuje:cool3::cool3::cool3: [quote name='Alicjarydzewska']cudny kociamber:loveu::loveu::loveu: Najlepszego w Nowym Roku Dziękuje Alu, wzajemnie!!!:lol: Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Cerber'] Śliczna, dziękuje:lol: [quote name='eria'] śliczniasty :loveu: :loveu: Dosiego roku Jadziu !!!!! :lol: Wymiziać wszystkie psiaczki :razz: Dosiego roku!!!:) No jasne, już miziam;) [quote name='Anecioreczek']witam :) a co Tu taka cisza?:( Halo Halo :) Jka Tam sylwester Jadziu(dobrze wyczytałam?:>):P Hey:lol: Cisza była, bo musiałam odespać;) Dziękuje, było bardzo udanie;) A jak twój sylwester? Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Wygrzebałam stare zdjęcie, jeszcze z czasów Negra szczenięstwa:razz: Nie są najlepszej jakości, bo są to zdjęcia zdjęć, ale wklejam... ...taki byłem malutki, gdy miałem dwa i pół miesiąca... czyli jakieś 5 lat temu...a juz umiałem pozować... ...już wtedy wiedziałem, że pełno ludu w domu, ale pancie mam tylko jedną...:loveu: ... i mogła ze mną robić, co tylko chciała... ...inni siłą mogli mnie tylko zatrzymać... ...bo nikt tak nie smakował, jak moja pani:loveu: ...a teraz jestem duży i grożny.../prawda, że grożny?:razz: ...i łapki też mi urosły:multi: Pozdrawiam Negro /we własnej osobie;)/ Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Dobcia'] śliczny :loveu: :loveu: :loveu: a jaka różnica :loveu: jedyne, co pozostało z latt dziecinnych to ta niesamowita uroda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Madzia_19']śliczny :loveu: :loveu: :loveu: a jaka różnica :loveu: jedyne, co pozostało z latt dziecinnych to ta niesamowita uroda :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda tylko że szczeniaki tak szybko dorastają... chciało by sie mieć dłuzej taką malutką kruszynke:loveu: ... spacerkowe portrety;) Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Dobcia']Szkoda tylko że szczeniaki tak szybko dorastają... chciało by sie mieć dłuzej taką malutką kruszynke:loveu: Fakt :) takie kuleczki są słodziutkie :loveu: piękne psiaczki i piękne krajobrazy :p tylko pozazdrościć :p A Negruś jaka śliczna postawa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 DZIENDOBEREK KOCHANIUTKA ;-) wpadlim sie przywitac i lecim szybko dalej ;-) Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jakie boskie fotki! :loveu: Jaki śliczny był Negro jak był śliczny :loveu: oczywiście nie mówie że teraz nie jest, broń Boże! 2 psiaki cudne :cool3: Quote
basia bonnie Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witajcie, śliczne fotaski super:loveu::loveu: Wyściskaj psinki jeszcze raz P.S. W jakim programie obrabiasz zdjęcia? Quote
BBeta Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Dobcia'] Kaja ma taką sama obroże i też jej tak odstaje :cool3: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dzieńdobrywieczorek :p Czyżby krecik zmieniał się w boberka? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jaki on był słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: Piękny portrecik :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Negro Jka zwykle cudownyy a Azuś..no jaki Gangsta:razz: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 .i pomyslec ze z takiego bobaska wyrosło...... .takie CUDENKO !!!!!!! Pozdrawiamy cieplutko ;-) Quote
eria Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 przecudne są te nowe zdjęcia, jutro wieczorkiem dostaniecie nowy banerek, bo jest z czego zrobić!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Fotki 'z tej serii' są poprostu cudowne, patrzę się, patrzę i przestać nie mogę :loveu: Jeszcze u Was są resztki śniegu? Ja się boję, że ten Twój Nego mi psa zje... :evil_lol: Quote
wiq Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jakie miał cudne łapki:loveu: fotki zaje2biste! moim tez tak obroza odstawala, ale ciachnelam:cool3: Quote
limoncia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Świetne to mi sie bardzo podoba:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dziendoberek wpadlim sie przywitac z goralską ferajną ;-) buzioki Quote
Madzia_19 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wiatj Jadziu :) a kiedy nowe fotki? czekam niecierpliwie :p Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dołanczam sie do Postu Madzi :eviltong:;) Quote
Recommended Posts