Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Dobcia napisał(a):
Szelki ma z tyłu bardzo szerokie, ale jak pociągnie, to się tak fajnie rozłożą, i go nie gniotą:lol:
Pinczerko Gizmo ma prawie rozmiar Negra:cool3: Nie chce mi się ich teraz iść zmierzyć, ale chyba nie mają więcej niż 75 cm:p Gizmo musi być większy, niż mi się wydaje;)

Gizmo ma 50cm w kłebie, jest mniej więcej wysokości suki dobermana - od naszej dawnej dobkowej znajomej był niższy góra 3 cm. Miałam do wyboru 65 albo 75 i takie jakieś dziwne było zdjęcie 65cm, że wydawało mi się, że za małe będą więc te większe wybrałam i coraz bardziej boję się, że faktycznie za duże będą :-(

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a moje psiunie szelek nie noszą , HA! a indiańskich wzorków nie lubię ;)
proszę tu nie zagadywać tylko foty wklejać jak przystało na galerię

Posted

pinczerka, ja tez czesto za duze kupuje i potem kombinuje:lol:
eria, moje w szelkach tropia (ale te, do ktorych dalam link to do lazenia sa), a z indianskich wzorkow juz sie wyleczylam. mialam cale komplety i juz wszystko sie stracilo;)
teraz mam w lapki:cool3:

Posted

wiq napisał(a):
pinczerka, ja tez czesto za duze kupuje i potem kombinuje:lol:

To jak będą za duże to się napewno zgłoszę do Ciebie :cool3:

Fotki parę stron wcześniej - nie narzekać, bo się Jadza obrazi i już nic wstawiać nie będzie :p

Posted

Witanko ;-) nooo zlitowała sie i walneła kilka fotencji na odczepnego heheh.....ale dobre i to ...mozna po całym dniu tyrania zawiesic oczko na pieknych psiokach z gorkami w tle ;-).... a Negrus tak jak mowiłam eksponuje zas ;-) ciekawsza strone swej osobowosci ehehh ;-)
Buziaczki

Posted

Uff, nadrobiłam zaległości :multi: :multi: :multi:

Dobcia; napisał(a):

żeby tradycji stało się zadość:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to żeby się stało, no to ja tradycyjnie... KRECIK!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tylko kulek nie widać :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Eria, Usia, wig, Pinczerko witajcie;)
Szkoda tak pięknego dnia na siedzenie w domu, to wybyliśmy;) Fotorelacja oczywiście będzie;)

[quote name='wiq']ciekawa jestem, jaki kolejny wzorek nastanie;)
coz,nie samymi fotkami zyje czlowiek:eviltong::evil_lol:

Właśnie, właśnie:cool3:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Fotki parę stron wcześniej - nie narzekać, bo się Jadzia obrazi i już nic wstawiać nie będzie :p

:pmoże do najgorszego nie dojdzie;)

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-) nooo zlitowała sie i walneła kilka fotencji na odczepnego heheh.....ale dobre i to ...mozna po całym dniu tyrania zawiesic oczko na pieknych psiokach z gorkami w tle ;-).... a Negrus tak jak mowiłam eksponuje zas ;-) ciekawsza strone swej osobowosci ehehh ;-)
Buziaczki

Witaj :lol: Co mi pozostało, jak wszyscy tak ładnie proszą:cool3:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Uff, nadrobiłam zaległości :multi: :multi: :multi:
No to żeby się stało, no to ja tradycyjnie... KRECIK!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tylko kulek nie widać :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ciesze się;) Kulki się wstydzą, że taki podziw wzbudzają:evil_lol:

[quote name='Madzia_19']Negruś pięknie wygląda w szeleczach :p on zresztą zawsze pięknie wygląda :p i co on robi, że ma taką figurę? bo Lucky to tylko tyje...

Dzięki Madziu;) Robi coś takiego:

nie ma to jak jogging:cool3:

żeby nie było, że Azusia zaniedbuje:p

kopareczka:loveu:

Posted

Uśmiech pełną paszczą i na dodatek jęzorek :loveu: :loveu: :loveu:

A kulki mają mają pełne prawo się wstydziochać :eviltong: Tylko żeby sława nie uderzyła im do... głowy? :hmmmm:

Posted

Usia napisał(a):

jaki nochal brudny :evil_lol: :evil_lol:

ach jakie widoki zadnych bloków ulic pozazdroscic :oops:

Jak nim w ziemi kopie, to musi być brudny:evil_lol: A potem panci między nogami się powyciera, i wraca czyściutki do domu:diabloti::p

Ola&Kora napisał(a):
Uśmiech pełną paszczą i na dodatek jęzorek :loveu: :loveu: :loveu:

A kulki mają mają pełne prawo się wstydziochać :eviltong: Tylko żeby sława nie uderzyła im do... głowy? :hmmmm:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Do głowy, tak?:evil_lol:
Ja wiem Olusiu, wiem że to facet, ale porządny!:mad:
Myśli główką, a nie... kulkami!:mad::diabloti:

:cool3::cool3::cool3:

Posted

Dobcia; napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Do głowy, tak?:evil_lol:
Ja wiem Olusiu, wiem że to facet, ale porządny!:mad:
Myśli główką, a nie... kulkami!:mad::diabloti:

:cool3::cool3::cool3:

No ja to bym się spierała... :cool3: Jest taki czas że suczka gotowa jest mieć dzieci... to wtedy pies głową raczej się nie kieruje... :cool3: No chyba jakby się do niej dostać przez dwumetrowy płot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Dobcia']
Dzięki Madziu;) Robi coś takiego:

nie ma to jak jogging:cool3:

no tak :) a Lucky to 3/4 dnia na sofie spędza :) ale od przyszłego tygodnia się za niego biorę i weekend też będzie maił jogging :p