pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dobcia napisał(a):Szelki ma z tyłu bardzo szerokie, ale jak pociągnie, to się tak fajnie rozłożą, i go nie gniotą:lol: Pinczerko Gizmo ma prawie rozmiar Negra:cool3: Nie chce mi się ich teraz iść zmierzyć, ale chyba nie mają więcej niż 75 cm:p Gizmo musi być większy, niż mi się wydaje;) Gizmo ma 50cm w kłebie, jest mniej więcej wysokości suki dobermana - od naszej dawnej dobkowej znajomej był niższy góra 3 cm. Miałam do wyboru 65 albo 75 i takie jakieś dziwne było zdjęcie 65cm, że wydawało mi się, że za małe będą więc te większe wybrałam i coraz bardziej boję się, że faktycznie za duże będą :-( Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a moje psiunie szelek nie noszą , HA! a indiańskich wzorków nie lubię ;) proszę tu nie zagadywać tylko foty wklejać jak przystało na galerię Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 pinczerka, ja tez czesto za duze kupuje i potem kombinuje:lol: eria, moje w szelkach tropia (ale te, do ktorych dalam link to do lazenia sa), a z indianskich wzorkow juz sie wyleczylam. mialam cale komplety i juz wszystko sie stracilo;) teraz mam w lapki:cool3: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 lapki zadza :multi: :p:multi: :p:multi: :p:multi: sama tez mam cały komplet Czemu ja tu widze same gaduły a nie ma zadnych fotek <smutny> Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ciekawa jestem, jaki kolejny wzorek nastanie;) coz,nie samymi fotkami zyje czlowiek:eviltong::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wiq napisał(a):pinczerka, ja tez czesto za duze kupuje i potem kombinuje:lol: To jak będą za duże to się napewno zgłoszę do Ciebie :cool3: Fotki parę stron wcześniej - nie narzekać, bo się Jadza obrazi i już nic wstawiać nie będzie :p Quote
zuzolandia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witanko ;-) nooo zlitowała sie i walneła kilka fotencji na odczepnego heheh.....ale dobre i to ...mozna po całym dniu tyrania zawiesic oczko na pieknych psiokach z gorkami w tle ;-).... a Negrus tak jak mowiłam eksponuje zas ;-) ciekawsza strone swej osobowosci ehehh ;-) Buziaczki Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witaj Jadziu :multi: Co tam słychać, czy u Ciebie też taki ładny i cieplutki poranek jak u mnie? :) Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Uff, nadrobiłam zaległości :multi: :multi: :multi: Dobcia; napisał(a): żeby tradycji stało się zadość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to żeby się stało, no to ja tradycyjnie... KRECIK!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko kulek nie widać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Hello ;-) taki pikny dzionek byl a tu ni ma fotek ???? Postaraj sie no kobitko heeh..;-) grzeczniutko czekamy ;-) Quote
Madzia_19 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Dobcia'] Negruś pięknie wygląda w szeleczach :p on zresztą zawsze pięknie wygląda :p i co on robi, że ma taką figurę? bo Lucky to tylko tyje... Quote
Dobcia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Eria, Usia, wig, Pinczerko witajcie;) Szkoda tak pięknego dnia na siedzenie w domu, to wybyliśmy;) Fotorelacja oczywiście będzie;) [quote name='wiq']ciekawa jestem, jaki kolejny wzorek nastanie;) coz,nie samymi fotkami zyje czlowiek:eviltong::evil_lol: Właśnie, właśnie:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Fotki parę stron wcześniej - nie narzekać, bo się Jadzia obrazi i już nic wstawiać nie będzie :p :pmoże do najgorszego nie dojdzie;) [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) nooo zlitowała sie i walneła kilka fotencji na odczepnego heheh.....ale dobre i to ...mozna po całym dniu tyrania zawiesic oczko na pieknych psiokach z gorkami w tle ;-).... a Negrus tak jak mowiłam eksponuje zas ;-) ciekawsza strone swej osobowosci ehehh ;-) Buziaczki Witaj :lol: Co mi pozostało, jak wszyscy tak ładnie proszą:cool3: Quote
Dobcia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='Ola&Kora']Uff, nadrobiłam zaległości :multi: :multi: :multi: No to żeby się stało, no to ja tradycyjnie... KRECIK!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko kulek nie widać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ciesze się;) Kulki się wstydzą, że taki podziw wzbudzają:evil_lol: [quote name='Madzia_19']Negruś pięknie wygląda w szeleczach :p on zresztą zawsze pięknie wygląda :p i co on robi, że ma taką figurę? bo Lucky to tylko tyje... Dzięki Madziu;) Robi coś takiego: nie ma to jak jogging:cool3: żeby nie było, że Azusia zaniedbuje:p kopareczka:loveu: Quote
Usia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 jaki nochal brudny :evil_lol: :evil_lol: ach jakie widoki zadnych bloków ulic pozazdroscic :oops: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Uśmiech pełną paszczą i na dodatek jęzorek :loveu: :loveu: :loveu: A kulki mają mają pełne prawo się wstydziochać :eviltong: Tylko żeby sława nie uderzyła im do... głowy? :hmmmm: Quote
Dobcia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Usia napisał(a): jaki nochal brudny :evil_lol: :evil_lol: ach jakie widoki zadnych bloków ulic pozazdroscic :oops: Jak nim w ziemi kopie, to musi być brudny:evil_lol: A potem panci między nogami się powyciera, i wraca czyściutki do domu:diabloti::p Ola&Kora napisał(a):Uśmiech pełną paszczą i na dodatek jęzorek :loveu: :loveu: :loveu: A kulki mają mają pełne prawo się wstydziochać :eviltong: Tylko żeby sława nie uderzyła im do... głowy? :hmmmm: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Do głowy, tak?:evil_lol: Ja wiem Olusiu, wiem że to facet, ale porządny!:mad: Myśli główką, a nie... kulkami!:mad::diabloti: :cool3::cool3::cool3: Quote
BBeta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Dobcia'] Ale brudny nochal i jęzor :eviltong: Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cześć ale cudnowe te foteczki z niebieską rameczką...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dobcia; napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Do głowy, tak?:evil_lol: Ja wiem Olusiu, wiem że to facet, ale porządny!:mad: Myśli główką, a nie... kulkami!:mad::diabloti: :cool3::cool3::cool3: No ja to bym się spierała... :cool3: Jest taki czas że suczka gotowa jest mieć dzieci... to wtedy pies głową raczej się nie kieruje... :cool3: No chyba jakby się do niej dostać przez dwumetrowy płot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witanko ;-) Ja tak pod kolor slicznych blue rameczek ;-),,,fotencje klasa ..... a modele ...... nic dodac nic ujac heeheh Pozdrowionka ;-) Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Dobcia'] im bardziej uciorany ziemią nochal i jęzor tym szczęśliwszy pies, a dobeczek to już w ogóle :evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Dobcia'] Dzięki Madziu;) Robi coś takiego: nie ma to jak jogging:cool3: no tak :) a Lucky to 3/4 dnia na sofie spędza :) ale od przyszłego tygodnia się za niego biorę i weekend też będzie maił jogging :p Quote
Recommended Posts