Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Dziękuje wam dziewczynki za te wszystkie komplementy:loveu:

Ola chyba każdy piesek jak śpi, jest taki słodki i niewinny:loveu: Uwielbiam patrzeć, jak moi chopcy śpią:loveu:;)

Wszystko mają słodkie, uszka, oczka, nosek:loveu:

Mam tylko Negrusia w pełnych wymairach, może być?:cool3:

tropie sobie...

z serii głupie miny...

i jeszcze dziwaczna pozycja:p

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
Negro na każdym spacerku dziury kopie ??? A za piłeczką nie lubi gonić ??

Taki już z niego dziwoląk:loveu:
Kopie zawsze, wszędzie, ale głównie na polach, a szczególnie ścierniskach;)
Na spacerze nie bawi się piłką, a jedynie w ogrodzie, chętniej już sznurkiem, ale zwykle tylko pare razy mi pryniesie;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co wpuściłaś ...:razz:

Bardzo miękka jestem, to uległam tym oczętom;););)

[quote name='zuzolandia']Doberek ;-)... kopie ten psiok a kopie ;-) chyba se go wynajme na wiosne na dzialeczke ;-).... ogrodek przekopie a ile frajdy bedzie mial ;-)...a ja se na lezaczku z gazeta w rece ...;-)
Buziaczki

Doberek:lol:
To co? Zostaje tylko ustalić staweczke za godzine?:evil_lol::cool3: I poprosze też gazetke dla siebie, co się będe wysilać:evil_lol:

Fotek już pewno dziś nie zdąże wstawić, ale jutro będą na pewno i to świeżutkie;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co wpuściłaś ...:razz:

czy to oznacza że,nie mogą wchodzic do kuchni ??:razz:

właśnie dzisiaj na codziennym spotkaniu onkowym(4 owczarki niemieckie)
mówiłam że Dobermany są piękne,dostojne poruszają się z taką gracją,ale nie chciałabym chyba dobka,cosik tak się bym bała ,ale to pewnie dlatego że,nieznam tej rasy:lol:

Posted

Cześć, ja już wszystki tak pisze ale napisze też i wam.... dawno mnie tu nie było... przepraszam... wszystkich ostatnio zaniedbuję...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

Witam was, kochane:loveu: i bardzo przepraszam, ża was tak zaniedbuje, ale strasznie mam dużo nauki, a na dodatek mój staruszek aparat odmawia współpracy:cool1: Dobrze, że mam nowy na oku;)

Psiaki mogą oczywiście wchodzić do kuchni, ale przed nią jest ich ulubiony chodniczek, i często zamiast do kuchni wchodzić, to leżą przed nią;)

W weekend wpadłam z Negrem do babci i mój pogromca kotów przebywał z kociczką w jednym pomieszczeniu, i nic:crazyeye::loveu: Za każdym razem, gdy zaczynał na nią szczekać, wyprowadzałam go do przedpokoju, i w końcu dał sobie spokój:razz: A ona się nim wogóle nieprzejmowała:cool3:

kiciulka:loveu: bardzo wyładniała, ale w końcu jest tak rozpuszczana...:cool3:

i Negruś u babci:

oczywiście jak skończyłam sesje kici, to padły mi baterie, tak więc jest tylko jedna fotka Negrusia:cool1:

Tylko znajde chwilke, nadrobie zaległości u was;):)

Posted

To pewnie Negro ma tak jak Gizmo - jak kot ucieka to czemu za nim nie gonić :razz: Ja tak samo miałam na wakacjach, gdy pojechaliśmy z psem do mojej babci - był tam osiedlowy kot, który nie bał się kompletnie niczego. Pies przechodził na schodach obok niego jakby to był kamień, nie kot :evil_lol:

Nareszcie widzę to Twoje czarno-podpalane szczęście :loveu: