Dobcia Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Dziękuje wam dziewczynki za te wszystkie komplementy:loveu: Ola chyba każdy piesek jak śpi, jest taki słodki i niewinny:loveu: Uwielbiam patrzeć, jak moi chopcy śpią:loveu:;) Wszystko mają słodkie, uszka, oczka, nosek:loveu: Mam tylko Negrusia w pełnych wymairach, może być?:cool3: tropie sobie... z serii głupie miny... i jeszcze dziwaczna pozycja:p Quote
eria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Negro na każdym spacerku dziury kopie ??? A za piłeczką nie lubi gonić ?? Quote
Dobcia Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 eria napisał(a):Negro na każdym spacerku dziury kopie ??? A za piłeczką nie lubi gonić ?? Taki już z niego dziwoląk:loveu: Kopie zawsze, wszędzie, ale głównie na polach, a szczególnie ścierniskach;) Na spacerze nie bawi się piłką, a jedynie w ogrodzie, chętniej już sznurkiem, ale zwykle tylko pare razy mi pryniesie;) Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co wpuściłaś ...:razz: Quote
zuzolandia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Doberek ;-)... kopie ten psiok a kopie ;-) chyba se go wynajme na wiosne na dzialeczke ;-).... ogrodek przekopie a ile frajdy bedzie mial ;-)...a ja se na lezaczku z gazeta w rece ...;-) Buziaczki Quote
Dobcia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co wpuściłaś ...:razz: Bardzo miękka jestem, to uległam tym oczętom;););) [quote name='zuzolandia']Doberek ;-)... kopie ten psiok a kopie ;-) chyba se go wynajme na wiosne na dzialeczke ;-).... ogrodek przekopie a ile frajdy bedzie mial ;-)...a ja se na lezaczku z gazeta w rece ...;-) Buziaczki Doberek:lol: To co? Zostaje tylko ustalić staweczke za godzine?:evil_lol::cool3: I poprosze też gazetke dla siebie, co się będe wysilać:evil_lol: Fotek już pewno dziś nie zdąże wstawić, ale jutro będą na pewno i to świeżutkie;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ale nochal umorusany :cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Krecik się zakrztusił ziemią... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
barbara.h Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co wpuściłaś ...:razz: czy to oznacza że,nie mogą wchodzic do kuchni ??:razz: właśnie dzisiaj na codziennym spotkaniu onkowym(4 owczarki niemieckie) mówiłam że Dobermany są piękne,dostojne poruszają się z taką gracją,ale nie chciałabym chyba dobka,cosik tak się bym bała ,ale to pewnie dlatego że,nieznam tej rasy:lol: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Fotek już pewno dziś nie zdąże wstawić, ale jutro będą na pewno i to świeżutkie Juz jest jutro ;-)....i co gdzie obiecane fotencje ? no gdzie ? sie pytam ? Pozdrowionka ..;-) Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 hej toz negro na gryzonie poluje, ot co;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hey hey Jadziu jak tam zdrówko ? :) Quote
nomu Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Dobcia'] hihi :) pozdrawiamy :hand: Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 nooo... fotki fotki fotki dawać :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Za chwil pare koniec dnia dzisiejszego a tu co ???? pustoooo ! Foteczki ....;-) Quote
eria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jadzia wracaj do nas i wklejaj foteczki! Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cześć, ja już wszystki tak pisze ale napisze też i wam.... dawno mnie tu nie było... przepraszam... wszystkich ostatnio zaniedbuję...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Dobcia Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Witam was, kochane:loveu: i bardzo przepraszam, ża was tak zaniedbuje, ale strasznie mam dużo nauki, a na dodatek mój staruszek aparat odmawia współpracy:cool1: Dobrze, że mam nowy na oku;) Psiaki mogą oczywiście wchodzić do kuchni, ale przed nią jest ich ulubiony chodniczek, i często zamiast do kuchni wchodzić, to leżą przed nią;) W weekend wpadłam z Negrem do babci i mój pogromca kotów przebywał z kociczką w jednym pomieszczeniu, i nic:crazyeye::loveu: Za każdym razem, gdy zaczynał na nią szczekać, wyprowadzałam go do przedpokoju, i w końcu dał sobie spokój:razz: A ona się nim wogóle nieprzejmowała:cool3: kiciulka:loveu: bardzo wyładniała, ale w końcu jest tak rozpuszczana...:cool3: i Negruś u babci: oczywiście jak skończyłam sesje kici, to padły mi baterie, tak więc jest tylko jedna fotka Negrusia:cool1: Tylko znajde chwilke, nadrobie zaległości u was;):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 To pewnie Negro ma tak jak Gizmo - jak kot ucieka to czemu za nim nie gonić :razz: Ja tak samo miałam na wakacjach, gdy pojechaliśmy z psem do mojej babci - był tam osiedlowy kot, który nie bał się kompletnie niczego. Pies przechodził na schodach obok niego jakby to był kamień, nie kot :evil_lol: Nareszcie widzę to Twoje czarno-podpalane szczęście :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Siemanko ;-) dobrze ze chociaz cosik wstawiłas eheh..piekny portrecik Negrusia ;-) choc Kicia tez niczego sobie .;-) Buziaczki Quote
Tina.Sara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( miałam takiego kotka dopóki mi go ciocia nie przejechała :placz: śliczna jest AŻ JEDNĄ FOTE SWOJEGO PSIURA DAŁAŚ...nie ma to jak baterie Quote
samograj Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 HEJ DOBCIA!!! Jak tam studia- leci jakoś, ciężko czy luzik??? mało fotek NEGRA, ale kicia super:loveu: A to ode mnie: Quote
Recommended Posts