Dobcia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Witajcie dziewczyny!!!:lol: Jeszcze cały ten tydzień czeka mnie okropnie dużo nauki, więc nie będe zaglądać zbyt często, a potem postaram się nadrobić u was zaległości;) Najgorsze, że jakieś chorubsko się mnie doczepiło, a nie mogę sobie pozwolić na nieobecność na zajęciach:shake: Ech.... Zuziu dzięki:lol: Buziaki przekazane:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jak ja kocham jak te nasze pinczerowate tak się w kuleczki zwijają, takie malusie wtedy są :loveu: A Negro bardziej rozpieszczony od Azusia, bo ten bidok na ziemi leży, a dobek się na kanapie rozwalił :cool3: A czemużto w domku w obróżkach chodzą? Ja też pinczeko, bardzo, bardzo, bardzo:loveu: Eeeeee tam, wcale:p Każdy śpi gdzie chce, ale Azusiowi cieplej w grubszym futerki, to nawet na kafelkach woli się wyłożyć, niż na kanapie;) Azuś zawsze chodzi w obroży, a Negro ma zwykle tylko przeciwpchelną cały czas założoną, choć akurat wtedy był w zwykłej;) Ale cały czas w niej nie chodzi, bo mu się włoski na szyji w fale zwijają:p [quote name='eria']sznaucery też pinczery :loveu: Kreon potrafi się taki maleńki zrobić jak się zwinie, normalnie nie ma psa :loveu: pozdrawiamy;) My również pozdrawiamy:lol: Duże psy to potrafią znikać:cool3: ale czego dla miejsca na łóżeczku się nie zrobi:evil_lol: Ola, wig dzięki:lol: Quote
Dobcia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Żeby galeria kurzem nie obrosła... fotki z dzisiejszego spacerku, na którym mieliśmy towarzystwo:multi: chyba coś Negrowi urosło:evil_lol: Negro to czy nie Negro?:evil_lol: czy pies może się sklonować:cool3: oto Hasan:p wiem, wiem... troszke nieśmiały:p mimo pruśb i błagań nie chciał się pokazać:evil_lol: ...już prawie, prawie... i udało się!:multi: Hasanek w pełnej okazałości:cool3: i Azoreczek;) W tle mój brat, towarzyszy Negruli w jego niebywale interesującym zajęciu:p DOBRANOC!!!;) Quote
wiq Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 powtorze sie: wspaniale łączki:) i pieski oczywiście cud, miód i orzeszki:loveu: Azuś sie śllicznie wyłożył;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hey Jadziu! :multi: Ten Negro to tylko kopie i kopie na tych zdjęciach, albo coś niucha :evil_lol: A czemu kolega w kagańcu? Azulek wprost przekochany :loveu: Quote
Dobcia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 :evil_lol:[quote name='wiq']powtorze sie: wspaniale łączki:) i pieski oczywiście cud, miód i orzeszki:loveu: Azuś sie śllicznie wyłożył;) Zgadzam się w zupełności:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hey Jadziu! :multi: Ten Negro to tylko kopie i kopie na tych zdjęciach, albo coś niucha :evil_lol: A czemu kolega w kagańcu? Azulek wprost przekochany :loveu: Hey, hey!:multi: Tak to już jest, jak się ma psa tropiąco-myśliwskiego:evil_lol: Kolega to chodzący pożeracz śmieci i innych odpadów, odkąt kiedyś się czymś zatruł, trzeba na niego bardzo uważać, bo zje wszystko:shake: Żeby nie było, to pozować Negro też potrafi;) czasem...:evil_lol: Quote
wiq Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 hej, moge juz Cie zaczac meczyc o nowe fotki?:D:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć :p O kurcze, krecikowi ogonek odrósł!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A potem odpadł...:placz: :eviltong: Quote
eria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ale super !! ja myślałam że na tym pierwszym zdjęciu to labrador jakiś :evil_lol: A Hasan z Negrem tak fajnie się dogadują :loveu: Azuś oczywiście swoimi minkami rozbraja:loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zabójcza fota Quote
barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 cześć:loveu: napiszę szczerze! fotki nie wyraźne szkoda! :placz: ale zdrugiej strony są świetne Negruś z ogonem :evil_lol: abrakadabra i Negruś bez ogonka :lol: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witanko ;-)...alez niebywałe kopacze eheh;-)....zooraja całe pole ...za kompletna darmoche tak pracuja ???;-)..... Mizanko dla Twoich usmiechnietych psioczkow ;-) Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Dobry wieczorek:multi:;) Wiq męczyć zawsze możesz, ale nie zawsze ci się uda:evil_lol: Ola nie wiedziałaś, że kreciki to sprytne bestie?:cool3::evil_lol: Eria teraz Negro i Hasek się dogadują, ale kiedyś...:shake: Hasan to pies sąsiadów, uwielbiam go:loveu: ale psiak mieszka tam na łańcuchu i tyle widzi świata, co z nami na spacerze, na razie kombinuję ile mogę, bo nie chce by tam został:shake: Zabieram go do siebie, biega po ogrodzie, w domu zachowuje się trochę dziko, ale jest coraz lepiej:lol: Azor go nie zbyt lubi, ale na spacerach się dogadują, więc może w końcu się polubią;) Wogóle to wydaje mi się, że ma coś z dobka:cool3::loveu: Alu dzięki:cool3::cool3::cool3: Basiu wyciskam ze starego aparatu ile mogę, ale nie zawsze mi się udaje, ale już niedługo będe się z nim męczyć:cool3: Zuziu hehe:evil_lol: wcale nie za darmoche:evil_lol: kilo kartofli i micha kaszy, a kopacze są twoi:evil_lol: kontynuacje spacerkowych foteczek;) zjawa:p mały piesek na duuuużej fotce:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Hey Jadziu! :multi: Te twórcze fotki są najładniejsze :) Widzę, że Negro ma tu kolejną obróżkę... ile on ich ma? :cool3: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dzień dobry :):):) ślicznie... :loveu: :loveu: :loveu: taki dostojny facet...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hey Jadziu! :multi: Te twórcze fotki są najładniejsze :) Widzę, że Negro ma tu kolejną obróżkę... ile on ich ma? :cool3: Hey, hey:lol: Witam cieplutko;) Dzięki:cool3: Na tych fotkach się nie rusza, to aparat daje rade:evil_lol: Wcale nie żałuję, że się z nim niedługo porzegnam:evil_lol: Ile obróżek?hmmmm... niech pomyśle:evil_lol: Kilka by się znalazło:evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Cerber napisał(a):Dzień dobry :):):) ślicznie... :loveu: :loveu: :loveu: taki dostojny facet...:loveu: :loveu: :loveu: Cześć Luizko:multi: Pewno że dostojny, bo mój:loveu::cool3: Quote
wiq Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jadziu, czyzbys ostzyla sobie zabki na 3 psa?:cool3: zjawa i siedzacy nego - pikne:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dobcia napisał(a):Ile obróżek?hmmmm... niech pomyśle:evil_lol: Kilka by się znalazło:evil_lol: Ale rozpieszczony ten Negrol :shake: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 wiq napisał(a):Jadziu, czyzbys ostzyla sobie zabki na 3 psa?:cool3: zjawa i siedzacy nego - pikne:loveu: Ciiiiiiiiiiiiiiii....:p nie chwalmy słońca przed zachodem;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale rozpieszczony ten Negrol :shake: :evil_lol: Niooooo:evil_lol: Kogoś muszę rozpieszczać:razz: Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 eria napisał(a):a może by tak fotki ????:eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong:według tradycji wklejania-następne, świeżutkie w weekend:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dobcia napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong:według tradycji wklejania-następne, świeżutkie w weekend:evil_lol::evil_lol::evil_lol: łoo matko !!!!! takich tradycji nie należy podtrzymywać !!!!!!! :diabloti: Za to warto by wprowadzić nową - codzień parę fotek :loveu: Quote
Recommended Posts