zuzolandia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 SIEMANKO GóROLE ;-) Ja tak grzecznie o foteczki gorzaste prosze z pieskami w tle ;-) Buzioki Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='BBeta']Ale brudny nochal i jęzor :eviltong: [quote name='eria']im bardziej uciorany ziemią nochal i jęzor tym szczęśliwszy pies, a dobeczek to już w ogóle :evil_lol: A jakże by inaczej!:cool3: Nie ma spaceru, żeby Negro nie kopał:p Okoliczni rolnicy mogą go zatrudnić w czasie wykopków:evil_lol::razz: Za to mój ukochany czarnulek nie kopie w ogródku prawie wcale [SIZE=2], bo całą energie pogubi po drodze:p więc dojść do domu się da nie łamią sobie niczego:p Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Witaj Cerberku!:lol: [quote name='Ola&Kora']No ja to bym się spierała... :cool3: Jest taki czas że suczka gotowa jest mieć dzieci... to wtedy pies głową raczej się nie kieruje... :cool3: No chyba jakby się do niej dostać przez dwumetrowy płot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A skąd by Negro suczke wyczasnął?:razz: Zresztą życie w celibacie zobowiązuje do wyrzeczeń:cool3: A płot mam ok. 150 cm wysokości, i się sprawdza, no ale cóż... wszystko przez ten celibat:razz::p [quote name='Madzia_19']no tak :) a Lucky to 3/4 dnia na sofie spędza :) ale od przyszłego tygodnia się za niego biorę i weekend też będzie maił jogging :p Koniecznie Madziu!;) Weekend ma być pogodny, no choć nad morzem to niewiem... ale co tam! Deszcz, nie deszcz, trza pobiegać:cool3: [quote name='zuzolandia']SIEMANKO GóROLE ;-) Ja tak grzecznie o foteczki gorzaste prosze z pieskami w tle ;-) Buzioki Ahoj:cool3: Czego to dla stęsknionych za górami się nie robi;):p "jestem juz wolny, mogą biegać, a Negro jeszcze nie:eviltong:" Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 "uszy na głowie rozwiał wiatr":loveu: Quote
BBeta Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Hey !! Udało mi się znaleźć troche czasu i wpadłam z wizytą ;) Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dobcia; napisał(a):A skąd by Negro suczke wyczasnął?:razz: Zresztą życie w celibacie zobowiązuje do wyrzeczeń:cool3: A płot mam ok. 150 cm wysokości, i się sprawdza, no ale cóż... wszystko przez ten celibat:razz::p No to mamy już obrzezanego krecika żyjącego w celibacie... akcja się rozkręca... :cool3: Piękna fotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ojej jak wy macie tam cudownie, zazdroszczę wam takich pięknych krajobrazów i tak pięknej pogody... Pieski na takich pejzażach wyglądają bosko...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Hej BBeatka!;) Ola&Kora napisał(a):No to mamy już obrzezanego krecika żyjącego w celibacie... akcja się rozkręca... :cool3: Piękna fotka :loveu: :loveu: :loveu: Obrze...co?:mad: :pJaka akcja? Co niby miało by być dalej?:razz: Zreszta znając twoją wyobrażnie wszystkiego można się spodziewać:cool3: Gdyby Negruś to przeczytał, chyba zaczął by się bać:evil_lol: :cool3::cool3::cool3: Cerber napisał(a): ojej jak wy macie tam cudownie, zazdroszczę wam takich pięknych krajobrazów i tak pięknej pogody... Pieski na takich pejzażach wyglądają bosko...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ehe... to prawda:loveu: Uwielbiam taką pogode, szczególnie o tej porze roku;) Psiaki mogą biegać gdzie chcą, po wysokiej trawie, krzakach, itd, i nie ma kleszczy, żmij, i niczego takiego;) Quote
Madzia_19 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dobcia napisał(a): Koniecznie Madziu!;) Weekend ma być pogodny, no choć nad morzem to niewiem... ale co tam! Deszcz, nie deszcz, trza pobiegać:cool3: jak przyjadę do domu to kupię Lucky'emu smycz flexi to sobie pobiegamy :p :p :p i wtedy porobię fotki :p Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Na pewno będzie zachwycony:cool3:;) Golden w biegu:loveu:Zapowiadają się sliczne fotki:cool3: W weekendu mam czas głównie dla moich skarbów, ale i tak bardzo chętnie zajże;):lol: Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dobcia napisał(a): Golden w biegu:loveu:Zapowiadają się sliczne fotki:cool3: W weekendu mam czas głównie dla moich skarbów, ale i tak bardzo chętnie zajże;):lol: ja ubóstwiam goldeny...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale macie fajnie z goldenami się bawić...:-( Quote
zuzolandia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witanko ;-) milego dzioneczka zyczymy ...;-) Jak ja uwielbiam patrzec na te Twoje foteczki ......poezjaaa Buziaczki Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Madzia_19 napisał(a):jak przyjadę do domu to kupię Lucky'emu smycz flexi to sobie pobiegamy :p :p :p i wtedy porobię fotki :p a to bez smyczy nie może biegać ??:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 CUdowny Negro, aż schrupać się chce :loveu: Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Twoje fotki maja dla mnie jakis niesamowity urok, moge je ogladac bez konca:loveu: p.s. Ola, zostaw krecika w spokoju:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) milego dzioneczka zyczymy ...;-) Jak ja uwielbiam patrzec na te Twoje foteczki ......poezjaaa Buziaczki Dziękuje Zuziu:lol: Bardzo mi miło:loveu: [quote name='eria']a to bez smyczy nie może biegać ??:roll: Moje do niedawna także nie mogły, co prawda był to mój błąd, popracowaliśmy nad sobą i się udało;) ale różnie bywa... [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] CUdowny Negro, aż schrupać się chce :loveu: Widać, że jeszcze się kolacji nie jadło:evil_lol:;) [quote name='wiq']Twoje fotki maja dla mnie jakis niesamowity urok, moge je ogladac bez konca:loveu: p.s. Ola, zostaw krecika w spokoju:evil_lol: Cieszę się, że Ci się podobają:loveu: A teraz coś w innych klimatach, nawet bardzo innych:p "możemy już wyjść z kuchni?" "póżno już..." "no to śpimy" ...i łapeczka na dobranoc;) Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Najsłodsze dobki są kiedy śpią :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Takie z nich wtedy niewiniątka, że szok :p :p :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='"Dobcia"'] Widać, że jeszcze się kolacji nie jadło:evil_lol:;-) Już jadłam :eviltong: :cool3: Dobranoc Negruś, słodkich snów! ;) Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dzień dobr... łoo matko jaka morda zaspana, zraz mnie zje...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ten juz spi, a jak słodko...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ale ta łapka słodko wyszła na tej fotce :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A gdzie łapka na dzieńdobry? :cool3: Quote
Recommended Posts