Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Ale brudny nochal i jęzor :eviltong:

[quote name='eria']im bardziej uciorany ziemią nochal i jęzor tym szczęśliwszy pies, a dobeczek to już w ogóle :evil_lol:

A jakże by inaczej!:cool3:
Nie ma spaceru, żeby Negro nie kopał:p
Okoliczni rolnicy mogą go zatrudnić w czasie wykopków:evil_lol::razz:

Za to mój ukochany czarnulek nie kopie w ogródku prawie wcale [SIZE=2], bo całą energie pogubi po drodze:p więc dojść do domu się da nie łamią sobie niczego:p

Posted

Witaj Cerberku!:lol:

[quote name='Ola&Kora']No ja to bym się spierała... :cool3: Jest taki czas że suczka gotowa jest mieć dzieci... to wtedy pies głową raczej się nie kieruje... :cool3: No chyba jakby się do niej dostać przez dwumetrowy płot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A skąd by Negro suczke wyczasnął?:razz:
Zresztą życie w celibacie zobowiązuje do wyrzeczeń:cool3:
A płot mam ok. 150 cm wysokości, i się sprawdza, no ale cóż... wszystko przez ten celibat:razz::p

[quote name='Madzia_19']no tak :) a Lucky to 3/4 dnia na sofie spędza :) ale od przyszłego tygodnia się za niego biorę i weekend też będzie maił jogging :p

Koniecznie Madziu!;) Weekend ma być pogodny, no choć nad morzem to niewiem... ale co tam! Deszcz, nie deszcz, trza pobiegać:cool3:

[quote name='zuzolandia']SIEMANKO GóROLE ;-)
Ja tak grzecznie o foteczki gorzaste prosze z pieskami w tle ;-)
Buzioki

Ahoj:cool3:
Czego to dla stęsknionych za górami się nie robi;):p

"jestem juz wolny, mogą biegać, a Negro jeszcze nie:eviltong:"

Posted

Dobcia; napisał(a):
A skąd by Negro suczke wyczasnął?:razz:
Zresztą życie w celibacie zobowiązuje do wyrzeczeń:cool3:
A płot mam ok. 150 cm wysokości, i się sprawdza, no ale cóż... wszystko przez ten celibat:razz::p

No to mamy już obrzezanego krecika żyjącego w celibacie... akcja się rozkręca... :cool3:

Piękna fotka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ojej jak wy macie tam cudownie, zazdroszczę wam takich pięknych krajobrazów i tak pięknej pogody... Pieski na takich pejzażach wyglądają bosko...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej BBeatka!;)

Ola&Kora napisał(a):
No to mamy już obrzezanego krecika żyjącego w celibacie... akcja się rozkręca... :cool3:

Piękna fotka :loveu: :loveu: :loveu:

Obrze...co?:mad: :pJaka akcja? Co niby miało by być dalej?:razz:
Zreszta znając twoją wyobrażnie wszystkiego można się spodziewać:cool3:
Gdyby Negruś to przeczytał, chyba zaczął by się bać:evil_lol:

:cool3::cool3::cool3:

Cerber napisał(a):

ojej jak wy macie tam cudownie, zazdroszczę wam takich pięknych krajobrazów i tak pięknej pogody... Pieski na takich pejzażach wyglądają bosko...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ehe... to prawda:loveu: Uwielbiam taką pogode, szczególnie o tej porze roku;) Psiaki mogą biegać gdzie chcą, po wysokiej trawie, krzakach, itd, i nie ma kleszczy, żmij, i niczego takiego;)

Posted

Dobcia napisał(a):

Koniecznie Madziu!;) Weekend ma być pogodny, no choć nad morzem to niewiem... ale co tam! Deszcz, nie deszcz, trza pobiegać:cool3:

jak przyjadę do domu to kupię Lucky'emu smycz flexi to sobie pobiegamy :p :p :p i wtedy porobię fotki :p

Posted

Na pewno będzie zachwycony:cool3:;)

Golden w biegu:loveu:Zapowiadają się sliczne fotki:cool3:
W weekendu mam czas głównie dla moich skarbów, ale i tak bardzo chętnie zajże;):lol:

Posted

Dobcia napisał(a):

Golden w biegu:loveu:Zapowiadają się sliczne fotki:cool3:
W weekendu mam czas głównie dla moich skarbów, ale i tak bardzo chętnie zajże;):lol:

ja ubóstwiam goldeny...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale macie fajnie z goldenami się bawić...:-(

Posted

Madzia_19 napisał(a):
jak przyjadę do domu to kupię Lucky'emu smycz flexi to sobie pobiegamy :p :p :p i wtedy porobię fotki :p

a to bez smyczy nie może biegać ??:roll:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-) milego dzioneczka zyczymy ...;-)
Jak ja uwielbiam patrzec na te Twoje foteczki ......poezjaaa
Buziaczki

Dziękuje Zuziu:lol: Bardzo mi miło:loveu:

[quote name='eria']a to bez smyczy nie może biegać ??:roll:

Moje do niedawna także nie mogły, co prawda był to mój błąd, popracowaliśmy nad sobą i się udało;) ale różnie bywa...

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

CUdowny Negro, aż schrupać się chce :loveu:

Widać, że jeszcze się kolacji nie jadło:evil_lol:;)

[quote name='wiq']Twoje fotki maja dla mnie jakis niesamowity urok, moge je ogladac bez konca:loveu:
p.s. Ola, zostaw krecika w spokoju:evil_lol:

Cieszę się, że Ci się podobają:loveu:

A teraz coś w innych klimatach, nawet bardzo innych:p

"możemy już wyjść z kuchni?"

"póżno już..."

"no to śpimy"

...i łapeczka na dobranoc;)