Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Negro pięknie wyszedł ! Taki przystojniak - prawie jak Kreon :loveu:
I widzę że masz ten sam problem z aparatem co ja - koniec cykania po max 5 fotach :angryy:
wróć do nas !!!!

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To pewnie Negro ma tak jak Gizmo - jak kot ucieka to czemu za nim nie gonić :razz: Ja tak samo miałam na wakacjach, gdy pojechaliśmy z psem do mojej babci - był tam osiedlowy kot, który nie bał się kompletnie niczego. Pies przechodził na schodach obok niego jakby to był kamień, nie kot :evil_lol:

Nareszcie widzę to Twoje czarno-podpalane szczęście :loveu:

Pewno tak:p Choć gdy kicia leżała na lodówce, też na nią szczekał, ale wizja wylądowania w przedpokoju skutecznie do niego przemówiła:razz:;)

Zuziu witam i dziękuje;):lol:

Wig Negro w terenie wcale nie jest lepszy:roll:

[quote name='Tina.Sara']

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
miałam takiego kotka dopóki mi go ciocia nie przejechała :placz: śliczna jest

AŻ JEDNĄ FOTE SWOJEGO PSIURA DAŁAŚ...nie ma to jak baterie

Biedaczek...:shake: A ta kicia wogóle nie chce z dmu wychodzić, i bardzo dobrze:loveu:

Zaraz nadrobię:cool3:

Posted

[quote name='samograj']HEJ DOBCIA!!!
Jak tam studia- leci jakoś, ciężko czy luzik???
mało fotek NEGRA, ale kicia super:loveu:
A to ode mnie:

Wytaj Samograjko!!! Bardzo się ciesze, że wpadłaś:lol:
Luzik to ja zapewno będe miała za 3 lata, jak skończe te studia;)
Dziękuje za prezencik:cool3:

[quote name='eria']Negro pięknie wyszedł ! Taki przystojniak - prawie jak Kreon :loveu:
I widzę że masz ten sam problem z aparatem co ja - koniec cykania po max 5 fotach :angryy:
wróć do nas !!!!

Prawie jak Kreon?:cool3:
Mój problem już niedługo się skończy, na szczęście:loveu:Kod Z650:loveu: Gdyby nie to, ża na razie stara cyfrówka to jedyny aparat w domu, to bym ją komuś na porzarcie dała:diabloti:

[quote name='Ola&Kora']Ale piękności!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Kocham pręgowane buraski!!! :loveu: :loveu: :loveu:
A zwłaszcza jeśli umieją joge.... :evil_lol:

Jasne, że umie:evil_lol: Joga, medytacje... to kocia specjalność:cool3:

Posted

...światełko na suficie bywa interesujące...:razz:

...bardzo:p

potrafie być też niegrzeczny, szczególnie jak chce wyjżeć przez okno a stół mam na drodze:diabloti:

profil:loveu:

i jeszcze jeden...

i z góry:p

Posted

W weekend wpadłam z Negrem do babci i mój pogromca kotów przebywał z kociczką w jednym pomieszczeniu, i nic:crazyeye::loveu: Za każdym razem, gdy zaczynał na nią szczekać, wyprowadzałam go do przedpokoju, i w końcu dał sobie spokój:razz: A ona się nim wogóle nieprzejmowała:cool3:

świetna metoda! ja ostatnio jak idę ze swoimi na spotkanko "psie" to tak potfffory ciągną jak jest już blisko,więc zaczęłam się zatrzzymywać i nawracać,i tak przez kilka dni:lol: teraz podchodzę do tych czekających na nas, na luźnej smyczy :lol:

Posted

Ale on tu cudownie wyszedł, takie ma spojrzenie, któremu ulec nie można :loveu:
On nie ma brązowych łatek na piersiach, czy zjdęcie ciemne i nie widać?

A profil Azusia świetny :)

barbara h. możesz skasować swoje poprzednie posty przez opcję EDYTUJ/a potem USUŃ. A cytat? [ quote ] [ / quote ] Choć teraz po tych zmianach dgm może wariować :roll:

Posted

Witanko ;-)..... wchodzimy foteczki sa ...no coz za zmiany ...widze ze zmaina dogo korzystnie wplynela na jego uzytkownikow heheheeh
Swietne sie prezentuje Negrus .....i pycholek Azusia widac ...siuperrr
Buiolki

Posted

eria napisał(a):
Basiu, dubel Ci się zrobił :oops:

a no właśnie,próbowałam zacytować i klops! a jak się robi żeby zacytować kilka osób na raz,w jednym poście? wiecie czy jest to gdzieś wyjaśnione jak krowie na miedzy?:roll:

Posted

Barbara h. poprostu piszesz w poscie [ quote = nick osoby ] tekst cytatu [ / quote ] (tylko bez spacji), lub klikasz w tą chmurkę/dymek (jak się często w komiksach do dialogu daje), która masz w menu nad miejscem gdzie piszesz tekst.

Gdy więc wpiszesz dwa razy [ quote = nick osoby ] [ / quote ] [ quote = nick osoby ] [ / quote ]

wynikiem będzie:

nick osoby napisał(a):
tekst

nick osoby napisał(a):
tekst

Trochę zagmatwałam ale mam nadzieję, że zrozumiałaś :)

Posted

[quote name='eria']ale ten Negro to jest fotogeniczny chłopak :loveu:

A Azuś to już nie:evil_lol:Biedny...:p

[quote name='Ola&Kora']
I co, wskoczył na stół? :cool3: :cool3: :cool3:

Baaa!Za dobrze wychowany na takie sztuczki cyrkowe:cool3:Wystarczy, że skacze bo innych meblach:evil_lol:

[quote name='barbara.h']
świetna metoda! ja ostatnio jak idę ze swoimi na spotkanko "psie" to tak potfffory ciągną jak jest już blisko,więc zaczęłam się zatrzzymywać i nawracać,i tak przez kilka dni:lol: teraz podchodzę do tych czekających na nas, na luźnej smyczy :lol:

Bo to jest super metoda!:lol:Co prawda babcia patrzyła na mnie dość dziwnie, jak co szczeknięcie pies za dzwiami lądował, ale koniec końców sukses został osiągnięty:multi::lol:

I jak nauka cytowania?

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Ale on tu cudownie wyszedł, takie ma spojrzenie, któremu ulec nie można :loveu:
On nie ma brązowych łatek na piersiach, czy zjdęcie ciemne i nie widać?

A profil Azusia świetny :)

Ma brązwe łatki, ale bardzo małe, no a że w domu zwykle wychodzą mi dużo ciemniejsze zdjęcia, to na tej fotce wogóle ich nie widać:roll:
I ma jeszcze maleńką białą krawatke:cool3:

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-)..... wchodzimy foteczki sa ...no coz za zmiany ...widze ze zmaina dogo korzystnie wplynela na jego uzytkownikow heheheeh
Swietne sie prezentuje Negrus .....i pycholek Azusia widac ...siuperrr
Buiolki

Ja dopiero teraz zauważyłam te zmiany;) Brakuje mi tych kresek oddzielających tematy...:roll:

Posted

No i żeby nie było, że zaniedbuje galerie mioch chłopaków kochanych:loveu:

w teren nie wychodziłam, bo co 3 fotki musze ładować baterie:diabloti: więc dziś prawie same domowe śpiochy:cool3:

ucholek:loveu:

kuleczka...

rozplajszczony Azuś:evil_lol:

Miłego oglądanie;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo

Barbara h. poprostu piszesz w poscie [ quote = nick osoby ] tekst cytatu [ / quote ] (tylko bez spacji), lub klikasz w tą chmurkę/dymek (jak się często w komiksach do dialogu daje), która masz w menu nad miejscem gdzie piszesz tekst.

Gdy więc wpiszesz dwa razy [ quote = nick osoby ] [ / quote ] [ quote = nick osoby ] [ / quote ]

wynikiem będzie:

dzięki chyba załapałam :multi::multi:

Posted

Barbara pamiętaj, aby nick osoby był w [ quote = TUTAJ ] :)

Jak ja kocham jak te nasze pinczerowate tak się w kuleczki zwijają, takie malusie wtedy są :loveu:
A Negro bardziej rozpieszczony od Azusia, bo ten bidok na ziemi leży, a dobek się na kanapie rozwalił :cool3:

A czemużto w domku w obróżkach chodzą?