eria Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Negro pięknie wyszedł ! Taki przystojniak - prawie jak Kreon :loveu: I widzę że masz ten sam problem z aparatem co ja - koniec cykania po max 5 fotach :angryy: wróć do nas !!!! Quote
Ola&Kora Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ale piękności!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Kocham pręgowane buraski!!! :loveu: :loveu: :loveu: A zwłaszcza jeśli umieją joge.... :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witamy milutko ....mizianko dla psiakow ... Quote
Dobcia Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To pewnie Negro ma tak jak Gizmo - jak kot ucieka to czemu za nim nie gonić :razz: Ja tak samo miałam na wakacjach, gdy pojechaliśmy z psem do mojej babci - był tam osiedlowy kot, który nie bał się kompletnie niczego. Pies przechodził na schodach obok niego jakby to był kamień, nie kot :evil_lol: Nareszcie widzę to Twoje czarno-podpalane szczęście :loveu: Pewno tak:p Choć gdy kicia leżała na lodówce, też na nią szczekał, ale wizja wylądowania w przedpokoju skutecznie do niego przemówiła:razz:;) Zuziu witam i dziękuje;):lol: Wig Negro w terenie wcale nie jest lepszy:roll: [quote name='Tina.Sara'] :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( miałam takiego kotka dopóki mi go ciocia nie przejechała :placz: śliczna jest AŻ JEDNĄ FOTE SWOJEGO PSIURA DAŁAŚ...nie ma to jak baterie Biedaczek...:shake: A ta kicia wogóle nie chce z dmu wychodzić, i bardzo dobrze:loveu: Zaraz nadrobię:cool3: Quote
Dobcia Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='samograj']HEJ DOBCIA!!! Jak tam studia- leci jakoś, ciężko czy luzik??? mało fotek NEGRA, ale kicia super:loveu: A to ode mnie: Wytaj Samograjko!!! Bardzo się ciesze, że wpadłaś:lol: Luzik to ja zapewno będe miała za 3 lata, jak skończe te studia;) Dziękuje za prezencik:cool3: [quote name='eria']Negro pięknie wyszedł ! Taki przystojniak - prawie jak Kreon :loveu: I widzę że masz ten sam problem z aparatem co ja - koniec cykania po max 5 fotach :angryy: wróć do nas !!!! Prawie jak Kreon?:cool3: Mój problem już niedługo się skończy, na szczęście:loveu:Kod Z650:loveu: Gdyby nie to, ża na razie stara cyfrówka to jedyny aparat w domu, to bym ją komuś na porzarcie dała:diabloti: [quote name='Ola&Kora']Ale piękności!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Kocham pręgowane buraski!!! :loveu: :loveu: :loveu: A zwłaszcza jeśli umieją joge.... :evil_lol: Jasne, że umie:evil_lol: Joga, medytacje... to kocia specjalność:cool3: Quote
Dobcia Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 ...światełko na suficie bywa interesujące...:razz: ...bardzo:p potrafie być też niegrzeczny, szczególnie jak chce wyjżeć przez okno a stół mam na drodze:diabloti: profil:loveu: i jeszcze jeden... i z góry:p Quote
wiq Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 bry weczooor.. jak sie slodko o stol oparl:loveu::evil_lol: Quote
eria Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ale ten Negro to jest fotogeniczny chłopak :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dzieńdoberek :p Ale piękności :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I co, wskoczył na stół? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
barbara.h Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 W weekend wpadłam z Negrem do babci i mój pogromca kotów przebywał z kociczką w jednym pomieszczeniu, i nic:crazyeye::loveu: Za każdym razem, gdy zaczynał na nią szczekać, wyprowadzałam go do przedpokoju, i w końcu dał sobie spokój:razz: A ona się nim wogóle nieprzejmowała:cool3: świetna metoda! ja ostatnio jak idę ze swoimi na spotkanko "psie" to tak potfffory ciągną jak jest już blisko,więc zaczęłam się zatrzzymywać i nawracać,i tak przez kilka dni:lol: teraz podchodzę do tych czekających na nas, na luźnej smyczy :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ale on tu cudownie wyszedł, takie ma spojrzenie, któremu ulec nie można :loveu: On nie ma brązowych łatek na piersiach, czy zjdęcie ciemne i nie widać? A profil Azusia świetny :) barbara h. możesz skasować swoje poprzednie posty przez opcję EDYTUJ/a potem USUŃ. A cytat? [ quote ] [ / quote ] Choć teraz po tych zmianach dgm może wariować :roll: Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witanko ;-)..... wchodzimy foteczki sa ...no coz za zmiany ...widze ze zmaina dogo korzystnie wplynela na jego uzytkownikow heheheeh Swietne sie prezentuje Negrus .....i pycholek Azusia widac ...siuperrr Buiolki Quote
barbara.h Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eria napisał(a):Basiu, dubel Ci się zrobił :oops: a no właśnie,próbowałam zacytować i klops! a jak się robi żeby zacytować kilka osób na raz,w jednym poście? wiecie czy jest to gdzieś wyjaśnione jak krowie na miedzy?:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Barbara h. poprostu piszesz w poscie [ quote = nick osoby ] tekst cytatu [ / quote ] (tylko bez spacji), lub klikasz w tą chmurkę/dymek (jak się często w komiksach do dialogu daje), która masz w menu nad miejscem gdzie piszesz tekst. Gdy więc wpiszesz dwa razy [ quote = nick osoby ] [ / quote ] [ quote = nick osoby ] [ / quote ] wynikiem będzie: nick osoby napisał(a):tekst nick osoby napisał(a):tekst Trochę zagmatwałam ale mam nadzieję, że zrozumiałaś :) Quote
Dobcia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='eria']ale ten Negro to jest fotogeniczny chłopak :loveu: A Azuś to już nie:evil_lol:Biedny...:p [quote name='Ola&Kora'] I co, wskoczył na stół? :cool3: :cool3: :cool3: Baaa!Za dobrze wychowany na takie sztuczki cyrkowe:cool3:Wystarczy, że skacze bo innych meblach:evil_lol: [quote name='barbara.h'] świetna metoda! ja ostatnio jak idę ze swoimi na spotkanko "psie" to tak potfffory ciągną jak jest już blisko,więc zaczęłam się zatrzzymywać i nawracać,i tak przez kilka dni:lol: teraz podchodzę do tych czekających na nas, na luźnej smyczy :lol: Bo to jest super metoda!:lol:Co prawda babcia patrzyła na mnie dość dziwnie, jak co szczeknięcie pies za dzwiami lądował, ale koniec końców sukses został osiągnięty:multi::lol: I jak nauka cytowania? [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ale on tu cudownie wyszedł, takie ma spojrzenie, któremu ulec nie można :loveu: On nie ma brązowych łatek na piersiach, czy zjdęcie ciemne i nie widać? A profil Azusia świetny :) Ma brązwe łatki, ale bardzo małe, no a że w domu zwykle wychodzą mi dużo ciemniejsze zdjęcia, to na tej fotce wogóle ich nie widać:roll: I ma jeszcze maleńką białą krawatke:cool3: [quote name='zuzolandia']Witanko ;-)..... wchodzimy foteczki sa ...no coz za zmiany ...widze ze zmaina dogo korzystnie wplynela na jego uzytkownikow heheheeh Swietne sie prezentuje Negrus .....i pycholek Azusia widac ...siuperrr Buiolki Ja dopiero teraz zauważyłam te zmiany;) Brakuje mi tych kresek oddzielających tematy...:roll: Quote
Dobcia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No i żeby nie było, że zaniedbuje galerie mioch chłopaków kochanych:loveu: w teren nie wychodziłam, bo co 3 fotki musze ładować baterie:diabloti: więc dziś prawie same domowe śpiochy:cool3: ucholek:loveu: kuleczka... rozplajszczony Azuś:evil_lol: Miłego oglądanie;) Quote
zaba14 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dwie kuleczki jedna mniejsza od drugiej :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No to mizianko na leząco dla Spiacych Krolewiczow ;-) Fajneeee.....szczegolnie te ucho ...takie szekszowneee ;-) Quote
barbara.h Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 pinczerka_i_GizmoBarbara h. poprostu piszesz w poscie [ quote = nick osoby ] tekst cytatu [ / quote ] (tylko bez spacji), lub klikasz w tą chmurkę/dymek (jak się często w komiksach do dialogu daje), która masz w menu nad miejscem gdzie piszesz tekst. Gdy więc wpiszesz dwa razy [ quote = nick osoby ] [ / quote ] [ quote = nick osoby ] [ / quote ] wynikiem będzie: dzięki chyba załapałam :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Witanko ....;-) buziaczki dla szeksownego Negrusia i milutkiego Azusia ;-0 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Barbara pamiętaj, aby nick osoby był w [ quote = TUTAJ ] :) Jak ja kocham jak te nasze pinczerowate tak się w kuleczki zwijają, takie malusie wtedy są :loveu: A Negro bardziej rozpieszczony od Azusia, bo ten bidok na ziemi leży, a dobek się na kanapie rozwalił :cool3: A czemużto w domku w obróżkach chodzą? Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 sznaucery też pinczery :loveu: Kreon potrafi się taki maleńki zrobić jak się zwinie, normalnie nie ma psa :loveu: pozdrawiamy;) Quote
Ola&Kora Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Śpiący Negruś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 slodziaki, slodziakiiii:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts