zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witanko ;-) Azus w pełnym usmiechu eheheh;-) A moze jakies foteczki ??? tyle tam macie pieknych gorek ;-) podzielta sie no ..... potesknimy,pomarzymy,powzdychamy ..;-) Buziaczki z nizin hehe Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Dobcia'] A tym zdjęciu Azuś wygląda jak gangster :evil_lol: :evil_lol: Tak mi się jakoś skojarzyło :eviltong: Jeszcze tylko cygaro by mu się przydało :evil_lol: Quote
Usia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 jejku jak mnie tu długo nie było :( ale postaram sie nadrobić zaległosci slicznosc Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 D O B R A N O C !!!!! Moze jutro zobacze foteczki gór ??? ... Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam... Może by tak jakieś nowe fotki góralskie...???????? Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no najlepiej takie bez smyczy ładnie pozowane bym sobie życzyła :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale super :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='zuzolandia']Hmmmmm tak se patrze i patrze i doszlam do wniosku ze dobki pokazuja to co maja najlepsze hheeh czyli .... kooperki ;-) Całuski ;-) A reszta to już nie fajna?:mad: Ja bym fajniastych rzeczy więcej znalazła:cool3: [quote name='Cerber']Witaaaaaaam moje piękne psiochy... :multi: :multi: :multi: :multi: Witaj Cerberku kochany:multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Te Azusiowe ząbeczki są najbardziej sexy :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie...?:cool3: głodnemy chleb na myśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) Azus w pełnym usmiechu eheheh;-) A moze jakies foteczki ??? tyle tam macie pieknych gorek ;-) podzielta sie no ..... potesknimy,pomarzymy,powzdychamy ..;-) Buziaczki z nizin hehe Coś się znajdzie;):lol: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 BBeta napisał(a):A tym zdjęciu Azuś wygląda jak gangster :evil_lol: :evil_lol: Tak mi się jakoś skojarzyło :eviltong: Jeszcze tylko cygaro by mu się przydało :evil_lol: Jesteśmy niepalący:p Hehehe fajne skojarzenie:cool3:;) Usia napisał(a):jejku jak mnie tu długo nie było :( ale postaram sie nadrobić zaległosci slicznosc Witanko i zapraszam częściej Usiu:lol: Tina.Sara napisał(a): :megagrin: :megagrin: :megagrin: ale super :megagrin::megagrin::megagrin: Dzięki:lol::cool3: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Cerber']Witam... Może by tak jakieś nowe fotki góralskie...???????? [quote name='eria']no najlepiej takie bez smyczy ładnie pozowane bym sobie życzyła :loveu: Takie mogą być?:cool3: wszystkie fotki bezsmyczkowe:cool3: :loveu: żeby tradycji stało się zadość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 "Dobcia" napisał(a):głodnemy chleb na myśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :angryy: :mad: :mad: :mad: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dopiero teraz fotki zobaczyłam! Jaki on szczuplutki i jakie mięśnie... cudownie wygląda przy takim oświetleniu :loveu: i widzę, że szeleczki są :) Pan Sexy jeszcze bardziej seksownie tu wygląda :loveu: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a)::angryy: :mad: :mad: :mad: :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dopiero teraz fotki zobaczyłam! Jaki on szczuplutki i jakie mięśnie... cudownie wygląda przy takim oświetleniu :loveu: i widzę, że szeleczki są :) Pan Sexy jeszcze bardziej seksownie tu wygląda :loveu: :oops:proszę nie bić:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: dzięki:lol: Tak, słonko dziś dopisało;) I cieplutko było, więc spacerek się udał, a i przy okazji fotki;) Szelki są najlepsze jak na razie, świetnie się w nich Negruś czuje;) "Pan sexy" seksownie śpi na moich kolanach, mamin synek jeden:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wiesz, zrobie sie nudna, bo co wchodze pisze:"piekne fotki!:loveu:":evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dobcia napisał(a)::oops:proszę nie bić:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: dzięki:lol: Tak, słonko dziś dopisało;) I cieplutko było, więc spacerek się udał, a i przy okazji fotki;) Szelki są najlepsze jak na razie, świetnie się w nich Negruś czuje;) "Pan sexy" seksownie śpi na moich kolanach, mamin synek jeden:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas to świeciło tylko rano, a potem już się zamgliło :angryy: Ale i tak aparat zdechły więc nie ma czego żałować ;) Ja zamówiłam szelki w czwartek na allegro, tylko boję sie, że mogą być za szerokie :-( Ale zobaczymy, narazie czekam aż przyjdą spod Wrocławia ;) Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 wiq napisał(a):wiesz, zrobie sie nudna, bo co wchodze pisze:"piekne fotki!:loveu:":evil_lol::evil_lol: eee tam, wcale, a wcale nie:cool3:;) staramy się;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja zamówiłam szelki w czwartek na allegro, tylko boję sie, że mogą być za szerokie :-( Ale zobaczymy, narazie czekam aż przyjdą spod Wrocławia ;) Jak ja kupowałam szelki, to wydawały mi się za duże, a są w sam raz;) Jaki kolor?:cool3: Bo ja jak kupowałam, miałam straszny dylemat, w końcu wybrałam "dobkowy":p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Dobcia'] Jak ja kupowałam szelki, to wydawały mi się za duże, a są w sam raz;) Jaki kolor?:cool3: Bo ja jak kupowałam, miałam straszny dylemat, w końcu wybrałam "dobkowy":p Wybrałam taki "indiański" wzór, granatowe, w kolorze gizmowej obroży :) Takie jak te tylko właśnie granatowe: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Śliczne są:loveu: Negruś ma prawie identyczną jak te szelki obroże:multi::loveu: A granatową ma Azuś, ale troszkę inny wzorek;) Gizmo będzie baaardzo modny:cool3: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 mam podobne szeleczki, tzn kroj. zamiast sprzaczki jest zatrzask. ale wydaje mi sie, ze najfajniejsze sa takie z zatrzaskiem na klebie, z 2ma kolkami.. nie wiem, czy jasno opisalam;) Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Neruś ma z dwoma kółeczkami, ale pewno chodzi ci o takie dwa na smycz? Bo te nasze to mają tylko jedno;) A zatrzask jest mniej więcej na pośrodku;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 "Dobcia" napisał(a): Gizmo będzie baaardzo modny:cool3: No wiadomo :evil_lol: "wiq" napisał(a):mam podobne szeleczki, tzn kroj. zamiast sprzaczki jest zatrzask. ale wydaje mi sie, ze najfajniejsze sa takie z zatrzaskiem na klebie, z 2ma kolkami.. nie wiem, czy jasno opisalam;-) Ja tam zatrzaskom nie ufam, w Nowym Sączu na wystawie jak kupowałam mu obrożę to chciałam wziąć z zastrzaskiem, ale w ostatnim momencie wybrałam klamrę - przecież jakby on raz a mocno pociągnął to ten zastrzask plastikowy by odskoczył moim zdaniem :shake: Te szelki mają 75cm boję się, że mogą być w tej tylnej części trochę za szerokie... ale co tam, najwyżej sie dziurkę dorobi :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja tam zatrzaskom nie ufam, w Nowym Sączu na wystawie jak kupowałam mu obrożę to chciałam wziąć z zastrzaskiem, ale w ostatnim momencie wybrałam klamrę - przecież jakby on raz a mocno pociągnął to ten zastrzask plastikowy by odskoczył moim zdaniem :shake: Kaja jak była mniejsza to miała szelki na zatrzask i rzeczywiście jak kiedyś mocniej szarpneła to zatrzask się poprostu odpiął. Aż mi ciśnienie skoczyło, bo akurat szłyśmy blisko bardzo ruchliwej drogi :shake: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Negro ma już długo i szelki i obroże, i jak na razie się sprawdziły;) Co prawda zbyt nie ciągnie, a dodatkowo w szelkach siła opiera się na pierwszej obręczy, a nie na zacisku więc powinno być ok;) Nigdy się też sam nie odpiął;) Szelki ma z tyłu bardzo szerokie, ale jak pociągnie, to się tak fajnie rozłożą, i go nie gniotą:lol: Pinczerko Gizmo ma prawie rozmiar Negra:cool3: Nie chce mi się ich teraz iść zmierzyć, ale chyba nie mają więcej niż 75 cm:p Gizmo musi być większy, niż mi się wydaje;) Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 mnie nigdy zatrzask nie odskoczyl.. a mona potrafila zerwac lancuszek;) Quote
Recommended Posts