Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dobcia']

A tym zdjęciu Azuś wygląda jak gangster :evil_lol: :evil_lol: Tak mi się jakoś skojarzyło :eviltong: Jeszcze tylko cygaro by mu się przydało :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Hmmmmm tak se patrze i patrze i doszlam do wniosku ze dobki pokazuja to co maja najlepsze hheeh czyli .... kooperki ;-)
Całuski ;-)

A reszta to już nie fajna?:mad: Ja bym fajniastych rzeczy więcej znalazła:cool3:

[quote name='Cerber']Witaaaaaaam moje piękne psiochy... :multi: :multi: :multi: :multi:

Witaj Cerberku kochany:multi:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Te Azusiowe ząbeczki są najbardziej sexy :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie...?:cool3: głodnemy chleb na myśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-)
Azus w pełnym usmiechu eheheh;-)
A moze jakies foteczki ??? tyle tam macie pieknych gorek ;-) podzielta sie no ..... potesknimy,pomarzymy,powzdychamy ..;-)
Buziaczki z nizin hehe

Coś się znajdzie;):lol:

Posted

BBeta napisał(a):
A tym zdjęciu Azuś wygląda jak gangster :evil_lol: :evil_lol: Tak mi się jakoś skojarzyło :eviltong: Jeszcze tylko cygaro by mu się przydało :evil_lol:

Jesteśmy niepalący:p Hehehe fajne skojarzenie:cool3:;)

Usia napisał(a):
jejku jak mnie tu długo nie było :( ale postaram sie nadrobić zaległosci

slicznosc

Witanko i zapraszam częściej Usiu:lol:

Tina.Sara napisał(a):

:megagrin: :megagrin: :megagrin: ale super :megagrin::megagrin::megagrin:

Dzięki:lol::cool3:

Posted

[quote name='Cerber']Witam...

Może by tak jakieś nowe fotki góralskie...????????

[quote name='eria']no najlepiej takie bez smyczy ładnie pozowane bym sobie życzyła :loveu:

Takie mogą być?:cool3:

wszystkie fotki bezsmyczkowe:cool3: :loveu:

żeby tradycji stało się zadość:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
:angryy: :mad: :mad: :mad:

:cool3:

Dopiero teraz fotki zobaczyłam!

Jaki on szczuplutki i jakie mięśnie... cudownie wygląda przy takim oświetleniu :loveu:

i widzę, że szeleczki są :)

Pan Sexy jeszcze bardziej seksownie tu wygląda :loveu:

:oops:proszę nie bić:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:

dzięki:lol: Tak, słonko dziś dopisało;) I cieplutko było, więc spacerek się udał, a i przy okazji fotki;)
Szelki są najlepsze jak na razie, świetnie się w nich Negruś czuje;)

"Pan sexy" seksownie śpi na moich kolanach, mamin synek jeden:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
:oops:proszę nie bić:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:

dzięki:lol: Tak, słonko dziś dopisało;) I cieplutko było, więc spacerek się udał, a i przy okazji fotki;)
Szelki są najlepsze jak na razie, świetnie się w nich Negruś czuje;)

"Pan sexy" seksownie śpi na moich kolanach, mamin synek jeden:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

U nas to świeciło tylko rano, a potem już się zamgliło :angryy: Ale i tak aparat zdechły więc nie ma czego żałować ;)

Ja zamówiłam szelki w czwartek na allegro, tylko boję sie, że mogą być za szerokie :-( Ale zobaczymy, narazie czekam aż przyjdą spod Wrocławia ;)

Posted

wiq napisał(a):
wiesz, zrobie sie nudna, bo co wchodze pisze:"piekne fotki!:loveu:":evil_lol::evil_lol:

eee tam, wcale, a wcale nie:cool3:;) staramy się;)

Ja zamówiłam szelki w czwartek na allegro, tylko boję sie, że mogą być za szerokie :-( Ale zobaczymy, narazie czekam aż przyjdą spod Wrocławia ;)

Jak ja kupowałam szelki, to wydawały mi się za duże, a są w sam raz;)
Jaki kolor?:cool3: Bo ja jak kupowałam, miałam straszny dylemat, w końcu wybrałam "dobkowy":p

Posted

[quote name='Dobcia']
Jak ja kupowałam szelki, to wydawały mi się za duże, a są w sam raz;)
Jaki kolor?:cool3: Bo ja jak kupowałam, miałam straszny dylemat, w końcu wybrałam "dobkowy":p

Wybrałam taki "indiański" wzór, granatowe, w kolorze gizmowej obroży :)

Takie jak te tylko właśnie granatowe:

Posted

Śliczne są:loveu:

Negruś ma prawie identyczną jak te szelki obroże:multi::loveu:

A granatową ma Azuś, ale troszkę inny wzorek;)

Gizmo będzie baaardzo modny:cool3:

Posted

mam podobne szeleczki, tzn kroj. zamiast sprzaczki jest zatrzask.
ale wydaje mi sie, ze najfajniejsze sa takie z zatrzaskiem na klebie, z 2ma kolkami.. nie wiem, czy jasno opisalam;)

Posted

"Dobcia" napisał(a):
Gizmo będzie baaardzo modny:cool3:

No wiadomo :evil_lol:

"wiq" napisał(a):
mam podobne szeleczki, tzn kroj. zamiast sprzaczki jest zatrzask.
ale wydaje mi sie, ze najfajniejsze sa takie z zatrzaskiem na klebie, z 2ma kolkami.. nie wiem, czy jasno opisalam;-)

Ja tam zatrzaskom nie ufam, w Nowym Sączu na wystawie jak kupowałam mu obrożę to chciałam wziąć z zastrzaskiem, ale w ostatnim momencie wybrałam klamrę - przecież jakby on raz a mocno pociągnął to ten zastrzask plastikowy by odskoczył moim zdaniem :shake:

Te szelki mają 75cm boję się, że mogą być w tej tylnej części trochę za szerokie... ale co tam, najwyżej sie dziurkę dorobi :evil_lol:

Posted

Ja tam zatrzaskom nie ufam, w Nowym Sączu na wystawie jak kupowałam mu obrożę to chciałam wziąć z zastrzaskiem, ale w ostatnim momencie wybrałam klamrę - przecież jakby on raz a mocno pociągnął to ten zastrzask plastikowy by odskoczył moim zdaniem :shake:

Kaja jak była mniejsza to miała szelki na zatrzask i rzeczywiście jak kiedyś mocniej szarpneła to zatrzask się poprostu odpiął. Aż mi ciśnienie skoczyło, bo akurat szłyśmy blisko bardzo ruchliwej drogi :shake:

Posted

Negro ma już długo i szelki i obroże, i jak na razie się sprawdziły;) Co prawda zbyt nie ciągnie, a dodatkowo w szelkach siła opiera się na pierwszej obręczy, a nie na zacisku więc powinno być ok;) Nigdy się też sam nie odpiął;)

Szelki ma z tyłu bardzo szerokie, ale jak pociągnie, to się tak fajnie rozłożą, i go nie gniotą:lol:
Pinczerko Gizmo ma prawie rozmiar Negra:cool3: Nie chce mi się ich teraz iść zmierzyć, ale chyba nie mają więcej niż 75 cm:p Gizmo musi być większy, niż mi się wydaje;)