Dobcia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ale fajnie z Waszych spacerków góry widać i to jeszcze na tle takiego ładnego czarnego księcia :loveu: U nas to tylko wyciąg na Szyndzielni :angryy: Taaaa... gór to nam nie brakuje;) Wiesz Pinczerko, takie trasy tylko 20 km od Bielska:cool3: Cerber napisał(a): :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o wow ale boska ta fotka.... szkoda, że obba pieski w takiej pozycji zdjecia nie mają, wtedy ta fotka byłaby jeszcze lepsza...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie łatwo jest je wspólnie ustawić, Azuś ma chyba charakter teriera:evil_lol:Jak czegoś nie chce, to koniec, i nic smakołyki nie dadzą wtedy:roll::p marmara_19 napisał(a):a czemu na smyczce laza??ehh moze moze... bede w tamtych okolicach w sylwestra... narazie nic konkretnie nie wiem.. ale jakby to mam nadzeje, ze jakos sie spotkamy? zapraszam do mnie do galeri:D Może, może...:cool3: Mówi się niby że do 3 razy sztuka, nam może wyjdzie spotkanko do 2:cool3:;) Negro zwykle chodzi na lince, tym razem był na 3m smyczy, a jak go puszczam to wraz z linką, bo niestety jak zbyt daleko odleci, to potrafi rzucić się w pogoń z czymś, a zwierzyny jest mnustwo:cool1: A Azuś jak już dalego w pola się zapuścimy zawsze jest spuszczany;) Quote
Dobcia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Ola&Kora napisał(a):Bosz, ale widok!!! :loveu: :loveu: :loveu: Już dla samych widoków wychodziłabym na spacery :loveu: Ale ja ci zazdroszczę - uwielbiam góry, ale niestety jeżdże tam tylko raz w roku... Ola to trzeba to zmienić:cool3:Nie ma jak góry:loveu: Same widoki na zachęte mi niewystarczą, bo zawsze mogę wyjżeć przez okno, ale błagające oczka psiaków już jaknajbardziej:evil_lol: wiq napisał(a):piekne fotki i ta przestrzen...:loveu: Dzięki:) Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobcia napisał(a): Nie łatwo jest je wspólnie ustawić, Azuś ma chyba charakter teriera:evil_lol:Jak czegoś nie chce, to koniec, i nic smakołyki nie dadzą wtedy:roll::p tez dlatego mówię, że byłaby ta fotka jeszcze piekniejsza gdyby posiadała drugiego psiora... heh no w sumie trochę podobieństwa jest między Twoim psiorem, a terrierem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 "Dobcia" napisał(a): Taaaa... gór to nam nie brakuje;-) Wiesz Pinczerko, takie trasy tylko 20 km od Bielska:cool3: Bry Jadziu :multi: To jakaś aluzja była? :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Cerber napisał(a):tez dlatego mówię, że byłaby ta fotka jeszcze piekniejsza gdyby posiadała drugiego psiora... heh no w sumie trochę podobieństwa jest między Twoim psiorem, a terrierem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nie?:cool3::cool3::cool3: Staram się robić im wspólne fotki, ale jak już mi coś się wykleje, to któryś musi mi się np. tyłem albo bokiem obrócić:diabloti::evil_lol: Jak np. tutaj: Quote
Dobcia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bry Jadziu :multi: To jakaś aluzja była? :evil_lol: Bry, bry!:lol: :siara::siara::siara: A jak myślisz?:cool3::cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobcia napisał(a):Bry, bry!:lol: :siara::siara::siara: A jak myślisz?:cool3::cool3::cool3: Myślę, że nie widzi mi się 20 km spacer w taką pogodę do Waszej spacerkowej polanki, gdzie takie ładne widoki są :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Myślę, że nie widzi mi się 20 km spacer w taką pogodę do Waszej spacerkowej polanki, gdzie takie ładne widoki są :evil_lol: Ech.....:cool1:Ładnie tak wybrzydzać pogode?:evil_lol:Zawsze może grad spać, albo jeszcze mocniej wiać:p No coż... maj już tylko za 7 miesięcy:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobcia napisał(a):Ech.....:cool1:Ładnie tak wybrzydzać pogode?:evil_lol:Zawsze może grad spać, albo jeszcze mocniej wiać:p No coż... maj już tylko za 7 miesięcy:cool3: Chociaż w zasadzie to musicie mieć tam ładnie jak śnieg leży :roll: No cóż, trzeba będzie to porządnie przemyśleć ;) Quote
wiq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 skad ja znam te doopska w kadrach:eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witanko robaczki ;-) No nas nie zasypało sniegiem tylko robota hehehe ;-)... choc tak w zasadzie to mogłby biały puszek spasc i mrozik by sie przydał ... bo tego lania z nieba to mam juz serdecznie dosc ;-) Usciski i mizianko dla psiaczków ;-) Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobcia napisał(a):No nie?:cool3::cool3::cool3: Staram się robić im wspólne fotki, ale jak już mi coś się wykleje, to któryś musi mi się np. tyłem albo bokiem obrócić:diabloti::evil_lol: Jak np. tutaj: nie jest tak źle, ta foteczka też jest ładna... ;) Quote
Dobcia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Chociaż w zasadzie to musicie mieć tam ładnie jak śnieg leży :roll: No cóż, trzeba będzie to porządnie przemyśleć ;) :multi:Koniecznie;)Dam znać, kiedy pokrywa śnieżna będzie miała zadowalającą grubość:cool3: wiq napisał(a):skad ja znam te doopska w kadrach:eviltong: Kooperki też są fajne:eviltong:Z tyłu czy z przodu, zawsze to pies:p zuzolandia napisał(a):Witanko robaczki ;-) No nas nie zasypało sniegiem tylko robota hehehe ;-)... choc tak w zasadzie to mogłby biały puszek spasc i mrozik by sie przydał ... bo tego lania z nieba to mam juz serdecznie dosc ;-) Usciski i mizianko dla psiaczków ;-) Czeeee:lol: Już wolę śnieg, niż robotę, choć w sumie na nude nie narzekam, a szkoda:roll: Nie ma to jak kilka nudnych dni...;) Tina.Sara napisał(a):bry........................... :hand::hand::hand: Cerber napisał(a):nie jest tak źle, ta foteczka też jest ładna... ;) Hehehe dzięki:cool3: Ciekawie na niej Negrowi uszko staneło, no bo Azuś robi za krówke:p Quote
Ola&Kora Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dzieńdobrywieczorek :cool3: Widzę tu bardzo ładną foteczkę :loveu: :loveu: :loveu: Czyżby Negro wypatrywał czegoś? :razz: Quote
Dobermania Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jak je wyprowadzasz razem? Każdego na oddzielnej smyczy? Czy one od małego wychowywały się razem? Który jest wyżej w hierarchii? Pytam, bo ja mam zawsze problem, jak goszczę/przetrzymuję drugiego psa... Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dobciu, fotki na tle krajobrazów są cudne, ale smycz trochę przeszkadza :evil_lol: ładniej by było gdyby Negro sam pozował bez smyczy, ale pewnie wszystko go interesowało i nie chciał :cool1: Quote
BBeta Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dobcia napisał(a): Jaki fajny podpalany zadek :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czeeeeeeść :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dzieńdobrywieczorek :cool3: Widzę tu bardzo ładną foteczkę :loveu: :loveu: :loveu: Czyżby Negro wypatrywał czegoś? :razz: Doberkowy wieczór:lol: Negruleczek zawsze czegoś wypatruje:loveu: Jak nie w ziemi, to na niebie albo na horyzoncie:p Dobermania napisał(a):Jak je wyprowadzasz razem? Każdego na oddzielnej smyczy? Czy one od małego wychowywały się razem? Który jest wyżej w hierarchii? Pytam, bo ja mam zawsze problem, jak goszczę/przetrzymuję drugiego psa... Tak, wyprowadzam je razem, ale na oddzielnych smyczach. Nie ciągną, więc nie mam problemów;) Gdy żyła Sawusia, to wyprowadzałam 3, więc dwa to nic;) Zresztą Azusia puszczam, kiedy tylko moge;) Wychowywały się razem, choć Azuś niezbyt przepadał za malutkim dobeczkiem, ale wtedy rządziła Sawa, więc był spokój;) Jednak socjalizacja trochę trwała... Ogólnie to Azuś jest wyżej, ale Negrowi na więcej pozwalam, jednak można powiedzieć, że sie wzajemnie szanują, bo nie podkradają sobie jedzenia, i co jest najlepsze-śpią razem ze mną:loveu: No ale Azuś czasem warknie na Negra, ale nic więce...j:cool1: Negro jest bardzo tolerancyjny wobec innych psów, jak szczeka na jakiegoś za płotem, to bardzo żałosnym głosikiem, bo chce do niego:loveu: Niestety, na spacerach żadko spotykami miłe psy, nawet bardzo żadko, więc nie ma wiele okazji na zabawy, bo nawet jak zabieram go do Żywca, to tylko czasem trafia się miły psiak:shake: Natomiast Azor toleruje psy, jeśli jest bez smyczy, i zwykle wtedy na takich spotkaniach dominuje nawet całkiem duże psy:p Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 eria napisał(a):Dobciu, fotki na tle krajobrazów są cudne, ale smycz trochę przeszkadza :evil_lol: ładniej by było gdyby Negro sam pozował bez smyczy, ale pewnie wszystko go interesowało i nie chciał :cool1: Bez smyczy, to obawiam się, że tylko kooperek będzie można podziwiać:evil_lol: No ale poćwiczymy jeszcze trochę, i zobacze, co da się zrobić;) dobra mobilizacja do nauki bezsmyczowych spacerów mi bardzo pomoże:cool3: I oczywiście kabanos:roll::evil_lol: BBeta napisał(a):Jaki fajny podpalany zadek :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: No ja myśle!:eviltong::cool3: Cerber napisał(a):Czeeeeeeść :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tina.Sara napisał(a):Hej :cool3: Cześć dziewuszki:cool3::lol: c.d.n. spacerku: to co Dobeczki lubią najbardziej:evil_lol: ...ale Azusie już nie... zajączek:p Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 O MATKO ON ROBI STÓJKE :-o :-o :-o :-o JA KOCHAM STÓJKI.... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Krecik!!! :errrr: :loveu: :loveu: :loveu: Ale ma słodko pupcię wystawioną :eviltong: Pewnie sobie kulki wietrzy :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
Recommended Posts