Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M napisał(a):
Korasku śliczny, coś słabo ciągnie się Twój wątek. Trzeba tu zwołać wiecej osób.

monika55 napisał(a):
Jakoś nie cierpimy na nadmiar zainteresowania naszymi psami. Nic to - dajemy rade. Telefonów nie było. Ale muszą być, reklamuje małego gdzie się da.

Asior napisał(a):
ale bidok :(
taka malizna...

Dotarłam po banerku , rzeczywiście słodka malizna
cioteczki żeby mu pomóc więcej nas trzeba zwołać
czy ktos może podac aktualne info o nim ?
malizny zbiera Kikou oraz Renatka , dobrze by było rozeznac temat i może by sie udało go umieśćić w DT
lecę doczytać poczatek

Posted

avii napisał(a):
Dotarłam po banerku , rzeczywiście słodka malizna
cioteczki żeby mu pomóc więcej nas trzeba zwołać
czy ktos może podac aktualne info o nim ?
malizny zbiera Kikou oraz Renatka , dobrze by było rozeznac temat i może by sie udało go umieśćić w DT
lecę doczytać poczatek

Super Avii, że tu dotarłaś :)

Posted

Jasza napisał(a):
Moniko, może Joaa by mogla małego przyjąć?

Joaaa by mogła, tylko, że on zgredzi na inne psy. U mnie musiałby mieszkać razem z 9 psami i kotem.
Podczytuję jego wątek już od dawna, ale się nie odzywam. :)

Posted

Ma apartament w dwupsim boksie w budynku. Buda jego, młody śpi tylko na posłanku:evil_lol:
Zgodzi się bez problemu ze suczką. Dziś ruszyliśmy z cyklicznymi programami adopcyjnymi na lokalnym portalu telewizyjnym. Nakręciliśmy Zgredzika, może jakiś odzew będzie....

Posted

podrzuciłam link do wątku Zgredzia znajomej z nk,która ostatnio chciała adoptować dziadzia ale okazało się że psiaczek nie toleruje kotów,a ona ma kociaki. Mam nadzieję że ją to zainteresuje;)

bidulek juz dawno powinien być w domku....:-(

Posted

Pobieżnie tylko przejrzałam, ale utwierdziłam się jedynie w przekonaniu, że nie wydam żadnego psa na DT, chyba że to będzie super pewny i sprawdzony, lub też o rzut beretem żeby często sprawdzać.:shake: W schronie luksusów psy nie mają, ale mam je na oku, wiem co dostają jeść i czym są leczone.