Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie będzie Zgredzik tylko Koro. To miało byc tak żartobliwie, bo on zgredzi tylko do innych psów. Musi się bronić, bo wiecie jak to jest. Kto słaby ten nie ma dobrze. Samo życie.

Posted

monika55 napisał(a):
To nie będzie Zgredzik tylko Koro. To miało byc tak żartobliwie, bo on zgredzi tylko do innych psów. Musi się bronić, bo wiecie jak to jest. Kto słaby ten nie ma dobrze. Samo życie.

No pewnie, że tak. Mam takiego samego pieska- tzn. baaardzo podobny i też starutki, sleputki, ale pyszczek może ciut mlodszy. Kiedy go zabrałam był cały poszarpany, uszka poszarpane, blizny, "dziury" na głowie itd. Piesek po opuszczeniu schroniska długo jeszcze zgredził w stosunku do innych psów. Teraz 3 lata "po" jest lepiej, wyluzował trochę:). Wiadomo, malutki, starutki musi walczyć...

zrobię mu zaraz alegratkę i allegro

Posted

allegro
http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1519019544

alegratka (powinno być wkrótce widoczne)
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12198275_siwy_pyszczek_pieska_korusia_gasnie_w.html

dziewczyny może dacie radę wydrukowac jego zdjęcie i ogloszenie i powiesić gdzieś u Was u weta. Macie jakieś lokalne strony ogloszeniowe?

gumtree byloby dobre, ale ja nie mogę- jakoś mam zablokowane dodawanie ogloszeń- nie wiem czemu.

Posted

Charly napisał(a):
No pewnie, że tak. Mam takiego samego pieska- tzn. baaardzo podobny i też starutki, sleputki, ale pyszczek może ciut mlodszy. Kiedy go zabrałam był cały poszarpany, uszka poszarpane, blizny, "dziury" na głowie itd. Piesek po opuszczeniu schroniska długo jeszcze zgredził w stosunku do innych psów. Teraz 3 lata "po" jest lepiej, wyluzował trochę:). Wiadomo, malutki, starutki musi walczyć...

zrobię mu zaraz alegratkę i allegro

Cudownie, że są tacy Ludzie jak Ty Charly, którzy mają wielkie serca dla psich staruszków. Dziękujemy za aukcje! :*

Posted

Kocham staruszki z lenistwa i wygody. Po prostu one są rozkoszne, miękkie, ciepłe, często gadatliwe, mruczą no i są tak samo leniwe jak ja. Przy tym mają ciekawe charaktery i wiedzą o ludziach często więcej, niż ludzie o psach..;) Mam staruszka i rok temu zakochalam się w młodej suni-co prawda ma trzy łapki- ale tak daje popalić, że wymiękam czasem...

a propos ogloszenia allegro- w moim oryginalnym tekscie o Korusiu są odstępy. Ale widzę, że w zatwierdzonym allegro nie ma ich. Wchodzę w edycję...widzę odstępy. Zatwierdzam; nie ma. Czy ktoś wie o co chodzi? Tekst nie jest przyjemny do czytania w takiej formie.

Posted

monika55 napisał(a):
Dziękuje bardzo w imieniu Koro. Jest na naszej miejskiej stronce ze wzruszającym tekstem i wcale nikogo nie zainteresował.

wierzę, że znajdzie się TEN dom, gdzieś jest! Nie takie psy znajdują domy, a Zgredzik mordkę ma słodką jak cukiereczek. Tylko trzeba go regularnie oglaszać. Monika podaj proszę linka do tej strony lokalnej

Posted

Nie będę. Wiem jak to jest. Elbląg był przejmowany "przez nas" dwa razy- walki były straszne i krwawe; wiem o co chodzi:)

i cieszę się bardzo, że dobre czasy się "dla nich" skończyly..;)

ach jej widzę go:( Jaki on jest cudowny

Posted

super:)

Weszlam tylko na cafeanimal i widzę ogromne odstępy....skoro kopiując tekst z allegro automatycznie kopiowane są odstępy jakim cudem nie widać ich w ogloszeniu allegro..? Normalnie nie daje mi to spokoju. Idę do Izadory zapytać o co chodzi.

aa ok. teraz są;)

Monika możesz przenieść to ostatnie słodkie zdjęcie Korusia i jakis banerek na pierwszą stronę?