Beezy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Asia_M']Czy słodziak ma już profil na www.psiegranemarzenia.pl ? Tak, słodzinka jest tutaj: http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-Zgredek-932.html Quote
Asia_M Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Bannerek jest niestety nie podlinkowany do wątku, czy ktoś mógłby mi napisać jak to zrobić? (może by na priv) Quote
Asia_M Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Asia_M napisał(a):Bannerek jest niestety nie podlinkowany do wątku, czy ktoś mógłby mi napisać jak to zrobić? (może by na priv) Ponawiam prośbę. Quote
Asia_M Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Co te Ciocie tak słabo odwiedzają Zgredzika? Quote
monika55 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 No nie wiem właśnie.:lol: Co tam u naszego dziadka? Quote
shanti Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Dowiem się dopiero w sobotę, ale o psy dbają Krokiecik i Ola, więc jestem spokojna. Quote
Charly Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 jejku dziewczyny jaki on jest cudny. Bardzo podobny to mojego pieska. Bardzo. Dalej w schronisku? nic się nie wyklulo? monika może dodaj banerek w pierwszy post i każdy będzie mógl sobie wziąść. Dziewczyny a jest szansa na więcej zdjęc? Jesli oglaszac to na kogo? Quote
shanti Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ogłoszenia na mnie lub Monikę55, dane w podpisach. Niestety dalej siedzi w schronisku. Quote
shanti Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Oj ludzie, ślepi jesteście że go nie chcecie. To kochana psinka. Quote
monika55 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Dziadek, do góry. Wstawiłam go na FB. Quote
abra64 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 cudny ten Zgredzik napewno ktos go zauwarzy tylko róbcie mu ogłoszenia Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 NO.....Zgredzik jest pierwsza klasa......:) Quote
Charly Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 o jejku jaki on juz staruszek jest:( Zdjęcie jest ekstra..Mordkę ma przepiękną Mówicie ze on rządzi w kojcu??A tak w ogóle to do ludzi jaki jest? czy on jest już dlugo w schronisku? Potrafi chodzic na smyczy? Kastracja? Pytam tak, bo myśle co napisać w ogloszeniu..a na pierwszej stronie takich info nie znalazłam.. Quote
Charly Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 monika55 napisał(a):Dziadek, do góry. Wstawiłam go na FB. mogę prosić o link? dzięki:) Quote
monika55 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Kastrowany chyba nie był z dwóch powodów - zimą tego nie robią z powodu zimna, nie ma szpitalika i marnie z ogrzewaniem, po drugie wiek. Martwimy się jak zniesie narkoze. W schronisku od kilku miesiecy. Do ludzi przekochany pieszczoch. W domu pewno umie sie zachować. Bo jakis dom miał. Tylko starość przeszkadzała. A na FB jest na staruszkach. Ale tyle tam tych biedakow. Quote
Charly Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ale gdzie na staruszkach? Psiegrane marzenie czy jak? dzieki za info dziewczyny chcę mu zrobić kilka ogloszen- ale mam opory z imieniem- bo to sugeruje, ze jest wredny (heheh). Można go nazwac inaczej? Nie wiem np...Filipek..;) To musi być jakieś imię, zebyscie wiedziały o kogo chodzi. ps,. wiadomo dlaczego został oddany? Z interwencji, czy może komuś się znudzil albo własciiel umarł? Chciałabym może trochę rozwinąć ogloszenie, ale nie chcę fantazjować totalnie..;) Quote
shanti Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dreptał ulicą przed siebie. W takim miejscu, gdzie często ludzie wyrzucają psy z samochodów. Nic więcej nie wiadomo. Ma imię, nazywamy go Koro, więc może już nie zmieniać, bo zrobi się totalny chaos ;) Quote
Recommended Posts