Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku dziewczyny jaki on jest cudny. Bardzo podobny to mojego pieska. Bardzo. Dalej w schronisku? nic się nie wyklulo?

monika może dodaj banerek w pierwszy post i każdy będzie mógl sobie wziąść. Dziewczyny a jest szansa na więcej zdjęc?
Jesli oglaszac to na kogo?

Posted

o jejku jaki on juz staruszek jest:( Zdjęcie jest ekstra..Mordkę ma przepiękną

Mówicie ze on rządzi w kojcu??A tak w ogóle to do ludzi jaki jest? czy on jest już dlugo w schronisku? Potrafi chodzic na smyczy? Kastracja? Pytam tak, bo myśle co napisać w ogloszeniu..a na pierwszej stronie takich info nie znalazłam..

Posted

Kastrowany chyba nie był z dwóch powodów - zimą tego nie robią z powodu zimna, nie ma szpitalika i marnie z ogrzewaniem, po drugie wiek. Martwimy się jak zniesie narkoze. W schronisku od kilku miesiecy. Do ludzi przekochany pieszczoch. W domu pewno umie sie zachować. Bo jakis dom miał. Tylko starość przeszkadzała.
A na FB jest na staruszkach. Ale tyle tam tych biedakow.

Posted

ale gdzie na staruszkach? Psiegrane marzenie czy jak?

dzieki za info

dziewczyny chcę mu zrobić kilka ogloszen- ale mam opory z imieniem- bo to sugeruje, ze jest wredny (heheh). Można go nazwac inaczej? Nie wiem np...Filipek..;) To musi być jakieś imię, zebyscie wiedziały o kogo chodzi.

ps,. wiadomo dlaczego został oddany? Z interwencji, czy może komuś się znudzil albo własciiel umarł? Chciałabym może trochę rozwinąć ogloszenie, ale nie chcę fantazjować totalnie..;)

Posted

Dreptał ulicą przed siebie. W takim miejscu, gdzie często ludzie wyrzucają psy z samochodów. Nic więcej nie wiadomo. Ma imię, nazywamy go Koro, więc może już nie zmieniać, bo zrobi się totalny chaos ;)