monika55 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Ani ładny tekst nie pomógł. Po co komu stary pies. Quote
shanti Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Mógłby ktoś Zgredzika wypatrzyć, bo niestety młodzież się zaczyna buntować. Dziś wyciągałam dziadka spod Tofika. Na razie są osobno, ale jak się zrobi ciasno znowu muszę mu kogoś dokwaterować. Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Kurcze........ Zgredzik....uwazaj na siebie.... Quote
monika55 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Biedactwo, wiosna idzie a on dalej kibluje. Quote
monika55 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziwne to nowe Dogo. Nie mam większej nadziei. To stary psiaczek. Quote
zapka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 ta wasza psinka jest bardzo podobna do Cześka naszego, chłop ma 15 lat i kilka osób już o niego pytało, tydzień temu pojechał do domu. na facebooku go wypatrzyli. Także nie traćcie nadziei. Mogę wam podrzucić maila do pani która o czesia pytała ale się spóźniła. Facebooka zrobiła nam chyba terra, może zagadnijcie ją Patrzcie tylko na naszego Czesia: Quote
Beezy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='zapka']ta wasza psinka jest bardzo podobna do Cześka naszego, chłop ma 15 lat i kilka osób już o niego pytało, tydzień temu pojechał do domu. na facebooku go wypatrzyli. Także nie traćcie nadziei. Mogę wam podrzucić maila do pani która o czesia pytała ale się spóźniła. Facebooka zrobiła nam chyba terra, może zagadnijcie ją Patrzcie tylko na naszego Czesia: Wydaje mi się, że mówi Pani o mnie (Beata z Warszawy), byłam zainteresowana adopcją Czesia ale zycie chciało inaczej... ktos mnie ubiegł ;) Już otrzymałam od Panstwa maila w sprawie Zgredzika. Wypatrzyłam go tez wczesniej na psiegranemarzenia, ale tam był opisany jako duzy wiec nie szukałam dalszych informacji, planowałam adopcję małego psa. Ogłoszenie podobno zostało poprawione, ale w tym samym czasie wpadł mi w oko inny piesek - Tobi z Sosnowca, o którego adopcję obecnie się staram. Nie zapomnialam jednak o Zgredziku i zagladam na jego wątek. Wrzuciłam posty na FB i NK. Będzie dobrze, wierzę w to ;):p Quote
zapka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 może faktycznie to pani, ale była tez jakaś pani Małgosia wydawało mi się z Wawy. W każdym razie mam nadzieję że Zgredzikowi tez się poszczęści i znajdzie domek tak fajny jak Czesiowy. Quote
monika55 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Czesio wymiata. Zakochałam sie w nim bezwarunkowo i bacznie sledziłam jego watek. Nasz Zgredzik, Koro, dwojga imion tez jest świetnym psiaczkiem. Na razie jest sam w boksie, ale jak będzie przepełnienie? Boję sie myśleć. On chce mieć spokój i nie bardzo lubi towarzystwo innych psów. Towarzystwo ludzi jak najbardziej. Quote
shanti Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Może sprostuję. Koruś bez problemu dogada się z suczką i z psiakiem o małym temperamencie. Tofik z którym siedział w boksie to takie żywe srebro i w dodatku dostał małpiego rozumku z powodu cieczkującej Bejli. Koruś siedzi teraz z innym małym psem, znacznie spokojniejszym i się bez problemu zgadzają. Quote
monika55 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Jemu potrzeba kogoś kto przytuli, pogada. Z niego jest fajny psiak. Quote
shanti Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Psy w domach, kochane i zadbane młodnieją w oczach. Tak było z Mikusią. Tak jest z Puszkiem w hoteliku, Sonią w DT i wieloma innymi psiakami. Może i Zgredzikowi ktoś da szansę. Quote
Asia_M Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Czy słodziak ma już profil na www.psiegranemarzenia.pl ? Quote
Asia_M Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Zrobiłam banerek dla Zgredzika. Narazie taki. Niedługo wrzucę lepszy. Quote
Recommended Posts