MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 A do tego nie mamy nikogo,kto by zawiózł Sabę od nas do W-wy,myślałam,że tz-a namówię,ale ten weekend i tak odpada przez mój zabieg,a w tygodniu to każdy pracuje. Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 bela51 napisał(a): MARCHEWA, a nie moglabys zalatwic dla niej oddzielnego boksu na pare dni ? Schron jest przepełniony i nie ma takiej możliwości.Słyszałam,że w boksie obok tak psy sie pogryzły,że jedna suka w stanie cięzkim z połamaną łapą pojechała do kliniki w Olsztynie! A do tego nie wiem dokładnie za ile dni Saba miałaby jechać?kto ją zawiezie bez kasy na paliwo?i kto po nią przyjedzie do Szczytna?cholera,wszystko się pokąplikowało........ Quote
anett Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szukam w takim razie transportu na już, ale Marchewa musisz załatwić wyciągnięcie Saby o każdej porze;) podaj mi proszę swój tel. Belu możesz też mi podać tel? Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dziewczyny,a kiedy ta wizyta???jutro??? Quote
bela51 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pinczerka miala sie umowic, planowala poniedzialek. Ale jesli nie bedzie mogła, to ja pojade. Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Mam plan! Jeżeli wizyta będzie jutro i domek będzie ok,to ja Sabę we wtorek zabiorę do siebie.W piątek bym ją zabrała do Warszawy,ale ktoś musiałby ją odebrać pod Szpitalem Bródnowskim o godz.6 rano.Czyli koszt za paliwo do Warszawy by odpadł,bo i tak jadę do szpitala i zostałoby tylko uzbierać do piątku brakujące 280zł na transport do BB. Tylko czy ktoś w piątek może ją zawieżć z W-wy do BB? I martwi mnie brak tej sterylki. Pinczerka i Gizmo,czy byłabyś w stanie pomóc tej pani np.w dowiezieniu Saby na sterylkę za jakiś czas?a ja zapytam w UM czy pokryją koszty sterylki. Quote
gazzy Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Marchewa czy możesz skontaktować się demir ? Ona mało bierze za transport - 0,50 gr za km. Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 gazzy napisał(a):Marchewa czy możesz skontaktować się demir ? Ona mało bierze za transport - 0,50 gr za km. Dzwoniłam,nie odbiera.Napisałam do niej i innych osób pw.Teraz czekam na odpowiedź. Quote
bela51 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 MARCHEWA, anett załatwila transport na wtorek. Jesli Pinczerka nie pojedzie jutro na wizyte, to ja pojade. Czy moglabys Sabe zabrac do siebie chocby dzisiaj? Boimy sie, ze cos jej sie stanie. Nie moge znalexc telefonu do Ciebie Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 bela51 napisał(a):MARCHEWA, anett załatwila transport na wtorek. Jesli Pinczerka nie pojedzie jutro na wizyte, to ja pojade. Czy moglabys Sabe zabrac do siebie chocby dzisiaj? Boimy sie, ze cos jej sie stanie. Nie moge znalexc telefonu do Ciebie Bela51,spokojnie.Przeczytaj co napisałam,mogę zabrac Sabę we wtorek,albo jutro wieczorem.Dziś nikt mi jej już nie wyda. Pamiętajcie,że nie mamy uzbierane na transport,więc jak chcecie komuś zapłacić?Jeżeli ktoś będzie musiał jechac z Warszawy do Szczytna po nią i znowu do Warszawy i BB to koszta będą ogromne.Ja wiem,że sytuacja jest podbramkowa,ale musimy działać z rozwagą. Pomóżcie mi szukac kogoś z Warszawy,kto odbierze Sabę od nas w piątek o 6.00 rano spod Sz.Bródnowskiego,później nie może byc,bo ja idę na oddział,a tz-jedzie po towar. Quote
bela51 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zobaczymy, czy ten transport zalatwony na wtorek, da sie przełozyc na piątek. Anett da nam znac. Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Ok,teraz czekamy na wynik wizyty adopcyjnej. Quote
dominikabankert Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Marchewka ja mam nadzieje ze bedzie miał kto odebrac moj kartonik z fantami......bo mowisz ze do szpitala idziesz......to moze listonosz klamke pocalowac Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 dominikabankert napisał(a):Marchewka ja mam nadzieje ze bedzie miał kto odebrac moj kartonik z fantami......bo mowisz ze do szpitala idziesz......to moze listonosz klamke pocalowac Podałm ci adres mojej mamy,a to emerytka jest,więc będzie w domku;) Quote
arim Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jutro wysle 30zl niewiele ale zawsze cos! powodzenia sabciu! Quote
bela51 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Czy ktos z Was ma nr tel do Pinczerki i Gizmo ? Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 arim napisał(a):jutro wysle 30zl niewiele ale zawsze cos! powodzenia sabciu! Bardzo dziękujemy;) bela51 napisał(a):Czy ktos z Was ma nr tel do Pinczerki i Gizmo ? Może Gazzy ma telefon do niej. Quote
bela51 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Anett, zalatwila transport na piatek, tak jak chcialas. Odbior psa z Wawy spod szpitala. Quote
horacy dwa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Była jeszcze raz w schronisku po południu ale Saby nie widziałam schowała się w boksie. Quote
katarzyna09 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Kurcze ,to jeszcze 5 dni.Wyślę 20,- więcej. Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 bela51 napisał(a):Anett, zalatwila transport na piatek, tak jak chcialas. Odbior psa z Wawy spod szpitala. Super,to czekam na nr,tel do tej osoby,żeby się dogadać. A jak z kasą?będzie można przekazać część,a resztę jak dozbieramy? Quote
bela51 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 horacy dwa napisał(a):Była jeszcze raz w schronisku po południu ale Saby nie widziałam schowała się w boksie. Mam nadzieje, ze nic jej sie do jutra nie stanie. Cała niedziele mam z glowy z jej powodu. Quote
bela51 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 MARCHEWA napisał(a):Super,to czekam na nr,tel do tej osoby,żeby się dogadać. A jak z kasą?będzie można przekazać część,a resztę jak dozbieramy? Podalam Twoj telefon, anett miala go przekazac. Podobno bedzie mogla poczekac na reszte pieniedzy. Quote
edek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 W związku z tym, że nowy miesiąc idzie wpłacę jeszcze dla dziewczyny na transport 50 zł :) Trzymaj się bidulo :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziewczyny, już jestem. Nie miałam przez weekend dostępu do internetu. Tak, jak pisałam - jutro rano dzwonię do Pani i ustawię wizytę - najprawdopodobniej na jutro, albo na wtorek. Nie wiem, jak sunia znosi podróże samochodem, jeśli wszystko jest w porządku to i ze sterylką mogę pomóc - tylko, że mam osobowe auto i w grę wchodzi tylko tylna kanapa. Awaryjnie polecam Wam hotelik u Kasiprzystał, trzymaliśmy(i trzymamy) wielokrotnie u niej nasze bidy i możemy za Kasię ręczyć rękami i nogami. Quote
Recommended Posts