horacy dwa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Saba wydaje mi spokojnym cudownym psem ,jednak ktoś ja musiał wcześniej mocno skrzywdzić bo nie ufa ludziom .Chętnie dała się głaskać ,przytulać ale na początku była mocno wystraszona jak zabierałyśmy ją z boksu nie była pewna czy nie chcemy zrobić jej krzywdy.Wracała chętnie do swojego boksu , schowała się w budzie i tylko patrzyła smutnym wzrokiem.Porusza się sprawnie i nie wygląda by łapka ją bolała.Wydaje mi się ,że troszeczkę miłości i okaże się cudownym ,zrównoważonym pieskiem.Agresji żadnej nie okazywała innym suniom i psom. Quote
MARCHEWA Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 bela51 napisał(a):Marchewa, ja chce jej wykupic ogloszenia, ale chciałabym podac kontakt na Ciebie, a nie na schronisko, aby nie byla wydana byle gdzie i do byle kogo. Moze tak byc? Podaj mi na pw. telefon i maila. Ok,juz piszę i jeszcze raz dziękuję za pomoc w ogłoszeniach. Quote
MARCHEWA Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 bela51 napisał(a):Czy sunia toleruje koty ? Dzisiaj przy tym mrozie ciężko nam było to sprawdzić,może następnym razem się uda.Mogę tylko sie domyślać,że z jej łagodnym usposobieniem raczej ich nie zjada. Quote
horacy dwa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 To chyba ją do siebie muszę wziąć u mnie kotów dostatek. Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Zaproponowałam ją do domu w Bytomiu. Ale tam sa 4 koty. Zobaczymy, czy sie spodoba. Quote
horacy dwa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 bela51 napisał(a):Czy sunia toleruje koty ? Na sprawdzenie do mnie musiałabym ją wziąć u mnie kotów dostatek. Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dobrze byłoby sprawdzic, jesli masz mozliwosc. Quote
MARCHEWA Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Cioteczka Vilena zrobiła Sabci nowy,śliczny banerek:loveu: Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Sliczny banerek.:loveu: Ogloszenia zamowione, a takze zaproponowalam ją do domu w Bytomiu. Oby sie spodobala. Ta krzywa łapka, to sprawdzian na dobrych ludzi... Zobaczymy. Quote
MARCHEWA Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 bela51 napisał(a): Ogloszenia zamowione, a takze zaproponowalam ją do domu w Bytomiu. For you :Rose::Rose::Rose: Quote
anett Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jaka śliczna Sabinka:loveu: i jaka biedna... czyli od razu skupiamy się na szukaniu DS? Trzymam kciuki za domek w Bytomiu!:lol: Belu wstaw później proszę linki do ogłoszeń Sabci. Quote
dominikabankert Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 i ja trzymam kciuki jakby było dobrze zeby nam chociaz jedna oneczka poszła do domku no nie Bela? Quote
bela51 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja tez czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz od Pani z Bytomia. Bardzo chcialabym, aby wybrała Sabe. Quote
anett Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Marchewa a co z tą rehabilitacją? dowiedziałaś się czegoś więcej? Quote
MARCHEWA Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 anett napisał(a):Marchewa a co z tą rehabilitacją? dowiedziałaś się czegoś więcej? Te osoby,które były wczoraj w schronisku nic nie wiedziałay na ten temat. Quote
horacy dwa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 bela51 napisał(a):Pamietajcie prosze o tescie na koty. Będziemy pamiętać. Quote
Natalisko Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dziewczyny , na "przygarne psa" ktos szuka owczareczki. Ja , niestety nie potrafie wstawiac zdjec... Quote
gazzy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dzięki za info. Już Sabcię wrzuciłam :) Quote
bela51 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Bardzo Was prosze o pinla odpowiedz na pytania zadane przez potencjalny domek dla Saby czy ona może nocować w ocieplanej budzie i spacerować po ogrodzie? czy jest wysterylizowana? czy będzie się zgadzać z małą, nierasową suczką jamniczką i kotami? czy nie ma tendencji do uciekania poza posesję? Pani przyslala wczoraj maila i jest wstepnie zainteresowana Sabą. Quote
Recommended Posts