Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saba wydaje mi spokojnym cudownym psem ,jednak ktoś ja musiał wcześniej mocno skrzywdzić bo nie ufa ludziom .Chętnie dała się głaskać ,przytulać ale na początku była mocno wystraszona jak zabierałyśmy ją z boksu nie była pewna czy nie chcemy zrobić jej krzywdy.Wracała chętnie do swojego boksu , schowała się w budzie i tylko patrzyła smutnym wzrokiem.Porusza się sprawnie i nie wygląda by łapka ją bolała.Wydaje mi się ,że troszeczkę miłości i okaże się cudownym ,zrównoważonym pieskiem.Agresji żadnej nie okazywała innym suniom i psom.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Marchewa, ja chce jej wykupic ogloszenia, ale chciałabym podac kontakt na Ciebie, a nie na schronisko, aby nie byla wydana byle gdzie i do byle kogo. Moze tak byc?
Podaj mi na pw. telefon i maila.

Ok,juz piszę i jeszcze raz dziękuję za pomoc w ogłoszeniach.

Posted

bela51 napisał(a):
Czy sunia toleruje koty ?

Dzisiaj przy tym mrozie ciężko nam było to sprawdzić,może następnym razem się uda.Mogę tylko sie domyślać,że z jej łagodnym usposobieniem raczej ich nie zjada.

Posted

Sliczny banerek.:loveu:
Ogloszenia zamowione, a takze zaproponowalam ją do domu w Bytomiu. Oby sie spodobala.
Ta krzywa łapka, to sprawdzian na dobrych ludzi... Zobaczymy.

Posted

Jaka śliczna Sabinka:loveu: i jaka biedna...
czyli od razu skupiamy się na szukaniu DS?
Trzymam kciuki za domek w Bytomiu!:lol:
Belu wstaw później proszę linki do ogłoszeń Sabci.

Posted

Bardzo Was prosze o pinla odpowiedz na pytania zadane przez potencjalny domek dla Saby

czy ona może nocować w ocieplanej budzie i spacerować po ogrodzie? czy jest wysterylizowana? czy będzie się zgadzać z małą, nierasową suczką jamniczką i kotami?
czy nie ma tendencji do uciekania poza posesję?

Pani przyslala wczoraj maila i jest wstepnie zainteresowana Sabą.