Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Katarzyna09 przysłala mi wiadomosc, ze dorzuca do transportu 30 zł. Tez nie moze sie zalogowac.
MARCHEWA, czy orientujesz sie ile ten transport kosztowałby ?

Podziękuj Katarzynie09 od nas.

Jak zawoziłam sunie do Serocka to wyszło mi w dwie strony 250km i tz wyliczył mi,że nasze auto spali benzyny za 120zł,więc za 500km wchodzi 240zł,ale to jeszcze od auta zależy.Tylko,że tu być może trzeba będzie policzyć 500kmx2,bo jeżeli ktoś ja od nas zabierze to jeszcze wrócic musi.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Ludziska znacie jeszcze kogoś z Bielska-Białej,bo mi się mapa pomocy dogo nie otwiera.

Z BB jest _bubu_; koło BB kasiaprzystał do Kasi mogę Ci Marchewa podać tel. na PM

Posted

[quote name='anett']Z BB jest _bubu_; koło BB kasiaprzystał do Kasi mogę Ci Marchewa podać tel. na PM

Dziękuję za namiar;)

Dostałam odpowiedź ol elmira z Warszawy:

,,Joanno, mogę zawieźć sunię do Bielska Białej. Ode mnie trasa wynosi pond 800 km i koszt paliwa wyniesie 440 złotych.

Pozdrawiam.
Monika,,

Bela51-wyczyść skrzynkę.

Posted

Hej, pojawiam się na wezwanie Gazzy ;)
Mogę zrobić wizytę w następnym tygodniu, pracuję codziennie od 13:00, więc do tej godziny mogę sprawdzić przyszły domek. Mam samochód, więc w razie czego tereny dookoła BB też wchodzą w grę.

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Hej, pojawiam się na wezwanie Gazzy ;)
Mogę zrobić wizytę w następnym tygodniu, pracuję codziennie od 13:00, więc do tej godziny mogę sprawdzić przyszły domek. Mam samochód, więc w razie czego tereny dookoła BB też wchodzą w grę.

To super;)bardzo nam pomożesz;),dziękuję.
Jak pojawi się Bela51 to pewnie się z tobą skontaktuje,bo ona dokładnie zna adres tej pani.

A ja dalej idę szukać jakiegoś transportu,bo jak wizyta wypali to trzeba wszystko dograć i wtedy zabieram Sabę na sterylkę i do siebie na kilka dni,aby nie musiała po zabiegu w schronie siedzieć i trzeba dziewczynkę wysyłac do nowego domku;)

Przypominam o bazarku dla Saby;)może ktoś jeszcze wspomoże sunię na paliwo.

Posted

Od rana nie mozna było wejsc na dogo. Ciekawe czy Pinczerka i Gizmo przeczytala moja wiadomosc i kiedy pojedzie na wizyte.
Ja dzwoniłam dzisiaj do Pani, ktora czeka cierpliwie na Sabunie.:lol:

Posted

Zapomniałam napisać,że w niedzielę odbędzie się test Saby na koty;).Dzisiaj byłam w schronisku po pekińczyka,ale Saby nie widziałam,bo na wybiegu była.

A na moim bazarku jest już 63 zł dla Saby:loveu:czyli powoli skarpeta Saby się zapełnia.

Posted

Ja od rana próbowałam dostać się na wątek, ale zamiast dogo wyskakiwały jakieś errory. Jutro z samego rana wyruszam na weekend na uczelnię, ale może w jakiejś przerwie uda mi się już zadzwonić i umówić na konkretny dzień i godzinę z przyszłym domkiem. Wizytę za sobą mam już nie jedną, więc chyba sobie poradzę ;) Mam tylko nadzieję, że domek wypali.