Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gazzy napisał(a):
Założyłam wydarzenie dzisiaj.

Gazzy to podaj link dla osób, które są zalogowane na fb.

Ja prosiłam dzisiaj Marinkę o wydarzenie dla suni, nie wiem czy może być więcej? nie znam się zupełnie na fb...

Posted

Dzisiaj coś mi się obiło o uszy,że Saba ma jechać do Olsztyna do kliniki na jakąś rehabilitację,nie wiem dokładnie o co chodzi więc dopytam jak będę w schronisku.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dzisiaj coś mi się obiło o uszy,że Saba ma jechać do Olsztyna do kliniki na jakąś rehabilitację,nie wiem dokładnie o co chodzi więc dopytam jak będę w schronisku.

Wiadomo już coś? Dobrze byłoby,gdyby ten pomysł wypalił.Biedna ta sunia.Oby jej się udało.

Posted

Z tego co wiem sunia w boksie toleruje sunie. W kuchni natomiast kilka razy lekko ugryzła starszą sunię, która również tam była, ale myślę , że to dlatego , bo opiekowała się swoim szczeniakiem.

Posted

anett napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z Daśką w sprawie DT dla Saby, Marchewa jak Saba reaguje na inne suki?

Przepraszam,ale dogo przez ostatnie 2 dni mi wariowało i nie mogłam nic napisać.

Saba siedzi w boksie z kilkoma dorosłymi sukami i nic się nie dzieje,z tego co się o niej dowiadywałam to jest bardzo spokojna w stosunku do innych psów i suk.

W kuchni faktycznie była trochę nerwowa do innych psów,ale miała przy sobie maluszka,więc to było naturalne.

Modlę się o dt dla tej psicy.Ja już wyciągałam ślepego Brthovena z depresją z naszego schroniska,ciężko był patrzeć jak taki pogodny pies pranący kontaktu z człowiekiem zgasł......i z Sabą dzieje się to samo.Na szczęście Betuś szybko odżył i rozkwitł w nowym domku i myślę,że z Sabcią będzie podobnie.

Jutro wezmę ją na spacer z inną suką i zobaczę.
Będę także robić jej nowe fotki,które wstawię i potrzebna będzie pomoc w jej ogłaszaniu.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
.....
Saba siedzi w boksie z kilkoma dorosłymi sukami i nic się nie dzieje,z tego co się o niej dowiadywałam to jest bardzo spokojna w stosunku do innych psów i suk.

W kuchni faktycznie była trochę nerwowa do innych psów,ale miała przy sobie maluszka,więc to było naturalne.

Modlę się o dt dla tej psicy.Ja już wyciągałam ślepego Brthovena z depresją z naszego schroniska,ciężko był patrzeć jak taki pogodny pies pranący kontaktu z człowiekiem zgasł......i z Sabą dzieje się to samo.Na szczęście Betuś szybko odżył i rozkwitł w nowym domku i myślę,że z Sabcią będzie podobnie.

Jutro wezmę ją na spacer z inną suką i zobaczę.
....

Dzięki Marchewa za info, czekamy na jutrzejsze wieści!!

Posted

Saba jest psem spokojnym,siedzi w boksie z sukami i z wykastrowanymi psami,trzyma się z boku.
Na spacer szła niepewnie,troszkę była przestraszona,ale potem sama nochalkiem podrzucała mi rękę żebym ją głaskała,ogólnie lgnie do człowieka,tylko jeszcze ma taki dystans jakby bała się,że ktoś może jej zrobic krzywdę.Spacer niestety nie był długi bo u nas rano było -14st.

A tu fotki na których widać jak na początku Sabcia była przestraszona:

Posted

Po krótkim spacerku Sabcia była juz spokojniejsza,cały czas chciała żeby ją głaskać.

:loveu::loveu::loveu:

:loveu:

A na tym zdjęciu widać wyraźnie jej krzywą łapkę.

Posted

bela51 napisał(a):
Sliczna sunia. Czy Sabcia kuleje? Czy boli ja ta łapka ?

Wydaje mi się,że lekko kuleje.Ale czy ją boli tego nie wiem.Na spacerze chodzi normalnie,nie popiskuje.

Posted

Marchewa, ja chce jej wykupic ogloszenia, ale chciałabym podac kontakt na Ciebie, a nie na schronisko, aby nie byla wydana byle gdzie i do byle kogo. Moze tak byc?
Podaj mi na pw. telefon i maila.