Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Podalam Twoj telefon, anett miala go przekazac. Podobno bedzie mogla poczekac na reszte pieniedzy.

To spoko,ja postaram się zrobic jeszcze jakis bazarek.
edek napisał(a):
W związku z tym, że nowy miesiąc idzie wpłacę jeszcze dla dziewczyny na transport 50 zł :) Trzymaj się bidulo :(

Ślicznie dziękuję w imieniu Sabuni.

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dziewczyny, już jestem. Nie miałam przez weekend dostępu do internetu. Tak, jak pisałam - jutro rano dzwonię do Pani i ustawię wizytę - najprawdopodobniej na jutro, albo na wtorek. Nie wiem, jak sunia znosi podróże samochodem, jeśli wszystko jest w porządku to i ze sterylką mogę pomóc - tylko, że mam osobowe auto i w grę wchodzi tylko tylna kanapa.

Awaryjnie polecam Wam hotelik u Kasiprzystał, trzymaliśmy(i trzymamy) wielokrotnie u niej nasze bidy i możemy za Kasię ręczyć rękami i nogami.

To czekamy na info z wizyty i trzymamy kciuki,aby to był super domek.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MARCHEWA']

Czy są jakieś wiadomości z wizyty?

Dzisiaj niestety zmienila sie osoba, ktora ma przeprowadzic wizyte. Czekam własnie na info od togaa, ktora poprosilam o to przed kwadransem.

Wizyta jutro o 16.00. Zacisniete kciuki, mocno wskazane:lol:

Posted

Niestety,ale nie zabiorę dzisiaj Saby do siebie.Tz kategorycznie odmówił dopóki nie będzie wiadomo jak wypadła wizyta,bo gdy bedzie cos nie tak ja nie mam możliwości przetrzymac jej dłużej niż do czwartku wieczora.Jeżeli jutro do 19-tej dostanę info z wizyty pojadę po Sabę.Przykro mi.
Dzisiaj jadę do schroniska z Horacy dwa żeby wyjść z nią i Grafitem na spacer.

Posted

Matko, zeby oni tak dbali o te psy, jak przestrzegaja procedur.
Saba nie wrociłaby do schronu, bez wzgledu na to jak wypadłaby wizyta, miałysmy juz przygotowane wyjscie awaryjne.

Posted

katarzyna09 napisał(a):
A jak dzisiaj sunia,jak ona się czuje?Byłyście na spacerku?

Niestety nie zabrałyśmy Saby na spacer do schroniska dotarłyśmy dopiero około 18 tej bo pracujemy,a schronisko jest 0 18tej zamykane Asia zdążyła tylko dać psom Royala.

Posted

Witajcie Dziewczyny!
w rezultacie to mi przypadła rola 'wizytatora". Tak jak bela pisala, jutro godz. 16,oo.

Przeczytałam cały wątek, żal malutkiej bardzo.
Natychmiast po wizycie zdam relacje pisemno-ustną beli , żeby do 19-stej już wszystko było wiadome...

Czyli sterylka ew. już tu, na miejscu?

Posted

Tak, co prawda na początku plany były inne. Ale sunia nie moze dłuzej zostac w schronisku, a nowy dom nie jest przeciwny sterylizacji.
Mysle, ze za kilka tygodni Sabunia moglaby byc wysterylizowana. Porozmawiaj prosze o tym jutro. Moze jeszcze zdazy sie zalapac na znizkową akcje w marcu.

Posted

Schronisko jest czynne do 18-tej i do tej godziny mogę odebrać ją ze schroniska.
Dzisiaj w Saby boksie był spokój,ale na spacer nie poszłysmy bo wcześniej schronisko było do 19-tej a teraz to zmienili.

Posted

jestem na zaproszenie dominikabankert, moge dolozyc 20zl na podroz Saby, moja siostra wysle w tych dniach internetem na konto podane w 1.poscie
37 1020 3639 0000 8302 0092 9133
PKOBP
Joanna Gonciarz
12-100 Szczytno

zycze Wam dziewczyny powodzenia w akcji Saba
a dla jej dziecka macie cos?

Posted

[quote name='bela51']Bede czekac z niepokojem na wiesci od togaa. Po wczorajszym, jednym z najczarniejszych dla mnie dni na dogo, moze zaswieci slonce.
Uwazajcie na psy w Beskidach, jakis strzęp ludzki rozsypuje trucizne na szlakach.
http://www.dogomania.pl/threads/189681-Kora-m%C5%82oda-ONka-z-Wielunia-pojechala-do-DS.Korunia-za-TM-.
Dla nas wczorajszy dzień też był najczarniejszy od dawna i na dogo i na miau.Miejmy nadzieje ,że zła passa minęła znów zaświeci słońce.;):oops:;)

Posted

Po wizycie.
Pakujcie malutką i przywożcie do Bielska. Bedzie miała dziewczynka dobrze.
Szczegoły wizyty wysyłam Beli na pw.

Posted

[quote name='togaa']Po wizycie.
Pakujcie malutką i przywożcie do Bielska. Bedzie miała dziewczynka dobrze.
Szczegoły wizyty wysyłam Beli na pw.

Normalnie, aż łza w oku mi się zakręciła. Bardzo się cieszę, że wizyta przeszła pomyślnie. togaa bardzo dziękuję :)