bela51 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Sabunia juz po sterylce, na razie wszystko dobrze. I to tyle jesli chodzi o dobre wiadomosci. Teraz te zle. Łapka jest w tragicznym stane, chirurdzy podobno czegos takiego nie widzieli. Była zlamana w dwoch miesjcach, z przemieszczeniem, wykształcil sie sztuczny staw.:-( Sunia musiala długo bardzo cierpiec.:-( Praktycznie nic nie da sie zrobic. Państwo Saby beda prosic o konsultacje jeszcze innego chirurga. To wspaniali ludzie i Sabunia nie mogla lepiej trafic.:lol: Togaa, Pani Dorota dopytuje sie, kiedy ją odwiedzisz ? Quote
MARCHEWA Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Z tą łapką to coś okropnego,jaki sadysta jej to zrobił,a może została potrącona przez auto?Nie wiem,ale sam fakt,że nikt jej nie leczył tylko pozwolił cierpieć aż to samo się jakoś posklejało to doprowadza mnie do wściekłości. Dobrze,że teraz sunia ma dom ze wspaniałymi ludźmi,którzy o nią dbają i kochają. Quote
horacy dwa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 MARCHEWA napisał(a):Z tą łapką to coś okropnego,jaki sadysta jej to zrobił,a może została potrącona przez auto?Nie wiem,ale sam fakt,że nikt jej nie leczył tylko pozwolił cierpieć aż to samo się jakoś posklejało to doprowadza mnie do wściekłości. Dobrze,że teraz sunia ma dom ze wspaniałymi ludźmi,którzy o nią dbają i kochają. Ciągle ludzka bezwzględność się ujawnia,ja już naprawdę przestaję ludziom ufać.Najważniejsze ,ze dziewczynka ma wspaniałych ludzi którzy zapewnią jej bezpieczeństwo ,miłość i ew.leczenie. Quote
togaa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Z wielka przyjemnościa odwiedzę p.Dorotę i poznam Sabulkę. Zmartwiłam sie tą łapeczką. Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 skromnie zapraszam na moj bazar ktorego nikt nie odwiedza:(http://www.dogomania.pl/threads/204519-Damskie-ciuszki-na-%C5%9Blepego-pudelka-do-30.03-godz.20 Quote
sylwija Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 horacy dwa napisał(a):Ciągle ludzka bezwzględność się ujawnia,ja już naprawdę przestaję ludziom ufać.Najważniejsze ,ze dziewczynka ma wspaniałych ludzi którzy zapewnią jej bezpieczeństwo ,miłość i ew.leczenie. moge się podpisać, dodam tylko, że czasem bezwzględność, czasem bezmyślność.. Dobrze Saba trafiła i to jest ważne, że teraz już tylko lepiej będzie traktowana :) Quote
bela51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Pamietacie Sabunie ? Togaa byla dzisiaj na wizycie poadopcyjnej, za co jestem Jej bardzo wdzieczna. Sabunia ma sie doskonale, ale jak twierdzi togaa, jej Państwo chyba troche mniej. Podobno z potulnej i zastraszonej Sabuni wyszedł dominant i niszczyciel. Na szczescie zgadza sie z jamniczka rezydentka, ale do innych psow jest agresywna, ludzi podszczypuje ( !!!), a zostawiona sama niszczy sprzety. Jest juz zapisana na szkolenie pt i Panstwo szukają tez behawiorysty. Bardzo ją kochają, mamy wiec nadzieje, ze zadne zwroty, nie wchodza w grę. Zaraz wrzuce kilka zdjęc zrobionych dzisiaj przez togaa. Quote
bela51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Musicie jednak przyznac, ze jest przesliczna, zadbana i bardzo jej do pyszczka ten fotel pasuje.:lol: Quote
sylwija Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 cudna jest, ale kto by pomyślał, że taka dominująca.. trzymam kciuki, żeby się ułożyło :) dobrze, że Państwo chcą pracować z nią :) warta jest tego :) Quote
anett Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 piękne fotki!!:loveu: szczególnie te z fotelem:lol: Quote
bela51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='anett']piękne fotki!!:loveu: szczególnie te z fotelem:lol:[/QUOTE] Fotel to najodpowiedniejsze miejsce dla ONka. Poza łózkiem oczywiscie.:lol: Quote
MARCHEWA Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Dzisiaj doszły papiery adopcyjne Saby wysłane 04 marca:crazyeye:szły 2 miesiące,ale najważniejsze,że dotarły i nikt nie przechwycił danych. Saba piękna na fotkach,mam nadzieję,że uda się przez szkolenie zapanować nad jej charakterkiem:cool3:. Czasem psy tak odreagowują stres związany z nowym miejscem,niszczą,kopią doły a po jakimś czasie im to przechodzi. Quote
horacy dwa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='bela51']Fotel to najodpowiedniejsze miejsce dla ONka. Poza łózkiem oczywiscie.:lol:[/QUOTE] Oczywiście.Saba piękna jest widać ,że państwo bardzo dbają o dziewczynkę.;) Quote
bela51 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='MARCHEWA']Dzisiaj doszły papiery adopcyjne Saby wysłane 04 marca:crazyeye:szły 2 miesiące,ale najważniejsze,że dotarły i nikt nie przechwycił danych. . Dobrze, ze doszły.:lol: Wysłałam juz wiadomośc do Pani Doroty.:lol: Quote
dominikabankert Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 przepraszam za off ale nastepna onka w tarapatach w dodatku zbieramy na sterylke aborcyjna:-( dlug juz w hotelu rosnie zero deklaracji:-(: http://www.dogomania.pl/threads/2074...racje-na-hotel Quote
bela51 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dzwoniła do mnie togaa i przekazała same dobre wiesci o Sabuni. Państwo bardzo poważnie podeszli do jej wychowania, Sabcia chodzi na kurs i juz są jego wyniki. Naprawde, Sabunia nie mogła trafic do lepszego domu !!! Dziekujemy ! Quote
MARCHEWA Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 bela51 napisał(a):Dzwoniła do mnie togaa i przekazała same dobre wiesci o Sabuni. Państwo bardzo poważnie podeszli do jej wychowania, Sabcia chodzi na kurs i juz są jego wyniki. Naprawde, Sabunia nie mogła trafic do lepszego domu !!! Dziekujemy ! :multi::multi::multi:Rewelacja:multi::multi::multi: Quote
malizna78 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 bela51 napisał(a):Dzwoniła do mnie togaa i przekazała same dobre wiesci o Sabuni. Państwo bardzo poważnie podeszli do jej wychowania, Sabcia chodzi na kurs i juz są jego wyniki. Naprawde, Sabunia nie mogła trafic do lepszego domu !!! Dziekujemy !Troche mnie nie było, ale czytam, że tu wszystko jest ok:)No to cudne waidomości!Zdjęcia też fantastyczne i widać na nich ewidentnie, że Sabcia jest zadbana i rozpieszczona. A do fotela dopasowala się idealnie;) Quote
bela51 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ja tez sie ciesze niepomiernie. Biedulka z krzywą lapka trafila do fantastycznych ludzi. Przeciez praktycznie nie miala szans na adopcje. Quote
malizna78 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 bela51 napisał(a):Ja tez sie ciesze niepomiernie. Biedulka z krzywą lapka trafila do fantastycznych ludzi. Przeciez praktycznie nie miala szans na adopcje.No niby tak, ale jak czytam trochę dogo, to widze, że często te psy, ktore nie wydają się takie bardzo adopcyjne, znajdują domy szybciej niż te pewniaki adopcyjne. Ale i tak uważam, że ONki to zawsze i wszystkie są bezwzględnie adopcyjne:) Quote
bela51 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dostałam dzisiaj zdjecia Sabuni - Arnii. Widac jaka jest sliczna, zadbana i szczęsliwa. Ukonczyla szkołe, jest towarzyska, pilnuje domu i juz nie kuleje po spacerkach.:multi: Nie wyobrazacie sobie jak bardzo sie ciesze !:lol: Quote
sylwija Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 też się cieszę :) miło ją zobaczyć :) :) :) Quote
Recommended Posts