Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusto tu u suni,a ja nie mam pomysłu jak jej pomóc.Ciągle pojawiają się nowe psy w ogromnej potrzebie,trzeba gdzies jechać,łapać a sunia spada na dalszy plan:shake:za mało nas tu w tym Szczytnie............ręce opadają.

Posted

o kurcze, kolejna bieda:-(:-(

Marchewa a dasz radę zrobić suni jakieś zdjęcia do ogłoszeń?? czy ona w ogóle obecnie nadaje się do ogłaszania?
DT/hotelik przydałby się na cito!!!

Posted

Dwa tygodnie temu Saba siedziała i patrzyła przed siebie,a ja szłam do kotów-im też trzeba pomóc bo adopcje zerowe i do suni po parwo,która na cito potrzebowała domu-dla Saby nie starczyło mi czasu,pstryknęłam tylko te fotki zza krat.
Tydzień temu poszłam do schronu po suczki,które zawoziłam do ds,Saby nie było,więc zapytałam o nią,powiedziano mo,że ona już z budy nie wychodzi,że ma totalną deprechę,ale znowu nie miałam dla niej czasu,bo trzeba było jechać a przed nami 300km.
W ten weekend jadę do schroniska porobić kilku psom zdjęcia i tym razem Sabę na pewno wezmę na spacer i porobię nowe fotki to wtedy będzie można porobic nowe ogoszenia.

A może ktoś mógłby zrobić suni nowy banerek,bo ten jest nieaktualny bo sunia nie jest już szczenna,możnaby napisać,że sunia w depresji.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
A czy sterylka przed adopcją będzie?

U nas suki jadą zbiorowo na sterylizacje do Olsztyna i wracają po około 2 mies.Gdyby jakiś dt lub ds się znalazł dla Saby będę się starała,aby ja wysterylizowano wcześniej.