Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak to jest Entlik duże prawdopodobieństwo ,że rodowodowy... a tak przy okazji szukamy Dobrego Domu dla rasowej 4 letniej suni Entlebuchera .Zainteresowanym wszelkie info na PW.

Posted

Lucerku jak tam? Marysiu czy jakieś zmiany? Powiedz, że pojawiła się szansa! Niech się ten dziad opije hektolitrami piwa i po pijaku odda Lucka! Albo niech Lucuś ucieknie i do Ciebie prosto! Ja wierzę, że w końcu się uda!

Posted

Niestety Dziewczynki.....Lucuś nadal na tej cholernej działce wolny tylko nocami:( A do tego szczeka jak wściekusek, ja do niego po cichutku gadam, podchodzę, a ten hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, hauuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Entlik na bank;)

Posted

Byłam, ale w granicach godziny 17:00, psiaka nie widziałam. Za to na podwórku jakby bardziej czysto, siatka połatana dalej taka, tabliczki z info, że pies tu jest groźny i że dobiega w 5 sekund do furtki dumnie wiszą przed kojcem.....

Posted

Dziękuję:) Dziś byłam, nie widziałam go, ale spotkałam sąsiada takiego milszego i podpytałam, mówi, że psiak dostaje jedzenie wieczorami, jest puszczany luzem na wieczór, w dzień go nie widać, chyba w kojcu:(

Posted

Marycha spokojnie Luciuś już tyle przeżył,że byle burza mu sie straszna .Jeżeli go nie zalało to nie powinno być bardzo żle.Wiem ,że chciałoby się go przytulić dać miejsce na kanapce ale .....to tylko kwestia czsu, Niestety Entle są dość trudne i ktoś kto nie zna rasy zraża sie do nich bardzo szybko = w DT jest sunia ,która wrócila z adopcji ,,,bo za dużo szczekała/jaki to dla niej stres ?/ Wtbaczcie ,że zaśmiecę wątek ale zobaczcie co psu zafundował jego "opiekun"http://www.dogomania.pl/threads/212327-Barry-jak-sko%C5%84czy-si%C4%99-jego-historia?p=17378604#post17378604