Jasza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='IVV']na dobranoc[/QUOTE] I na dzień dobry! Quote
Havanka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='majqa']Wstawiłam tekst i wybrane zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy (tu wybrałam ogłoszenia na 60 stronach) zrobiony przez Paja. Ogłoszenia dla Szansy wyjdą bezpłatnie, bo wstawiałam tam 4kę odpłatnych psiaków do ogłaszania, 5ty pakiet jest więc gratis.[/QUOTE] No to super, bo właśnie miałam zapytać, czy ktoś zgłosił się do zrobienia ogłoszeń. Teraz to już na pewno zadzwoni telefon... Quote
Tola Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='majqa']Wstawiłam tekst i wybrane zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy (tu wybrałam ogłoszenia na 60 stronach) zrobiony przez Paja. Ogłoszenia dla Szansy wyjdą bezpłatnie, bo wstawiałam tam 4kę odpłatnych psiaków do ogłaszania, 5ty pakiet jest więc gratis.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy; teraz tylko trzeba czekac na telefon. Jeszcze ukaze się ogłoszenie Szansy w PP, dzisiaj miałam maila w tej sprawie. Quote
Energy Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Szansunia na pewno niedługo będziesz miała swój domek, trzymam kciuki:p Quote
Negrita8 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dobranoc. a jak wstanie dzień to może ktoś da mi kontakt do Kasi Przystał ? - nie potrafię znaleźć a wyczytałam na tym wątku, że Szansunia miała płatne miejsce zaklepane u Kasi w Bielsku - Białej. Ponieważ tam nie pojechała to może to miejsce jest jeszcze wolne? szukam dobrego domowego hoteliku dla suni [quote name='IVV']na dobranoc[/QUOTE] A co słychać u Szan-suni ;) - długo będzie w klinice? a dzwonią już potencjalne domki? Quote
zadra Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Negrita8']dobranoc. a jak wstanie dzień to może ktoś da mi kontakt do Kasi Przystał ? - nie potrafię znaleźć a wyczytałam na tym wątku, że Szansunia miała płatne miejsce zaklepane u Kasi w Bielsku - Białej. Ponieważ tam nie pojechała to może to miejsce jest jeszcze wolne? szukam dobrego domowego hoteliku dla suni A co słychać u Szan-suni ;) - długo będzie w klinice? a dzwonią już potencjalne domki?[/QUOTE] UK nie daje znaku.Dzisiaj zadzwonię!!! Quote
muzzy Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='MaDi']Wstajemy...[/QUOTE] Daj jej jeszcze trochę pospać, nie bądź taka ;) Quote
majqa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Negrita8'](...) a jak wstanie dzień to może ktoś da mi kontakt do Kasi Przystał ? (...) Szansunia miała płatne miejsce zaklepane u Kasi w Bielsku - Białej. Ponieważ tam nie pojechała to może to miejsce jest jeszcze wolne? (...) [/QUOTE] Tolu, Zadro, w kwestii hoteliku... Czy możecie się zdzwonić z Kasią (chyba, że to już jest dopięte) i dowiedzieć się, czy, jeśli za niecałe już 2 miesiące Szansa wyjdzie ze szpitaliku a w międzyczasie nie trafi do DS, będzie miała to miejsce u Kasi? Quote
MaDi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='muzzy']Daj jej jeszcze trochę pospać, nie bądź taka ;)[/QUOTE] Dzisiaj też nie śpimy. Quote
Jasza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wiadomo już może jak długo Szansa będzie przebywać w klinice? Quote
Agmarek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='majqa'] czy, jeśli za niecałe już 2 miesiące Szansa wyjdzie ze szpitaliku a w międzyczasie nie trafi do DS, będzie miała to miejsce u Kasi?[/QUOTE] Ja nie doczytałam chyba, ale czy to będzie płatny DT? Quote
Agmarek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='majqa']Tak, płatny. Nie pamiętam kwoty.[/QUOTE] Dziękuję... Quote
majqa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Agmarek']Ja nie doczytałam chyba, ale czy to będzie płatny DT?[/QUOTE] Tak, płatny. Nie pamiętam kwoty. Quote
majqa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Agmarek']Posty nam przeskoczyły :evil_lol:[/QUOTE] Któryś dzień z rzędu skaczą i wprowadzają niemałe zamieszanie. ;-) Quote
Agmarek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Agmarek']Posty nam przeskoczyły :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='majqa']Któryś dzień z rzędu skaczą i wprowadzają niemałe zamieszanie. ;-)[/QUOTE] Majga najpierw ja odpowiedziałam na posta którego Ty jeszcze nie napisałaś, a potem Ty to zrobiłaś. Wygląda to tak jakbyś siedziała w mojej głowie i...odwrotnie :roflt: Zaczynam się zastanawiać czy ja to Ty, a Ty to ja :evil_lol: Quote
majqa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Agmarek'](...) Zaczynam się zastanawiać czy ja to Ty, a Ty to ja :evil_lol:[/QUOTE] I to jest bardzo niebezpieczny trop rozważań... :evil_lol: Quote
Agmarek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ja po porannych przejściach z Majgą aż boję się odzywać :evil_lol: Quote
majqa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Agmarek']Ja po porannych przejściach z Majgą aż boję się odzywać :evil_lol:[/QUOTE] Nie bój, nie bój... :-) A póki co... Szansa w górę, bo... i tak się ciutkę martwię o jej przyszłość - dom, finanse. Im więcej osób ją zobaczy tym, mam nadzieję, więcej przyjdzie jej z pomocą. Quote
Agmarek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 W sumie wszyscy się martwimy, ale Szansa to mądra i piękna dziewczynka. Mam nadzieję że szybko znajdzie stały domek... Quote
Recommended Posts