zadra Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Czy jest jakś szansa na dom w Lublinie lub okolicach? Quote
LadyS Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='zadra']Czy jest jakś szansa na dom w Lublinie lub okolicach?[/QUOTE] Myślę, że przy naprawdę dobrych zdjęciach, jakie zrobił muzzy, i dobrym tekście ogłoszeniowym + odpowiedniej akcji promocyjnej sunia znajdzie tutaj dom. Quote
LadyS Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Teksty na prośbę Toli - tyle udało mi się wydziergać z dostępnych informacji: Szansa to ok. 4letnia, nieduża suczka. Przez 2 lata przebywała w schronisku, gdzie miała źle zrośnięte złamanie łapy. Obecnie sunia przeszła operację i dochodzi do siebie. Jest bardzo łagodna, cicha i bezproblemowa, wpatrzona w człowieka. Dogaduje się z psami. Chodzi na smyczy, bez problemu zostaje sama. Zachowuje czystość w domu i nie niszczy. Jeśli chcesz ją adoptować, skontaktuj się: ****** [CENTER]Szansa to [B]4letnia suczka[/B]. Jest [B]nieduża[/B], ma bardzo miękkie futerko. Sunia przez 2 lata [B]przebywała w schronisku[/B] ze źle zrośniętym złamaniem przedniej łapy. Obecnie jest już [B]po operacji [/B]i dochodzi do siebie. Operowana łapka [B]nie sprawia jej problemów[/B] w codziennym życiu. Suczka jest bardzo[B] łagodna i cierpliwa.[/B] [B]Uwielbia człowieka[/B] i kontakt z nim, [B]szybko się uczy[/B], w mig pojmuje nowe rzeczy. Szansa [B]dogaduje się z innymi psami.[/B] Jest psem praktycznie [B]bezproblemowym[/B]. [B]Zostaje sama, nie niszczy[/B] - wystarczy zostawić jej zabawki. [B]Sunia chodzi na smyczy,[/B] załatwia się wyłącznie na spacerach. Jeśli chcesz dać Szansie nowy dom, skontaktuj się:[/CENTER] Quote
muzzy Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Tola'][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Bardzo dziękuję:)[/QUOTE] Dzięki. Wysłane. Wrzuć info na wątek, jeśli zdjęcia zostaną przyjęte do PP, z góry dzięki. Quote
Agmarek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='ladySwallow']Myślę, że przy naprawdę dobrych zdjęciach, jakie zrobił muzzy, i dobrym tekście ogłoszeniowym + odpowiedniej akcji promocyjnej sunia znajdzie tutaj dom.[/QUOTE] My tez mamy taką nadzieję :lol: Dobranoc owieczko :loveu: niech Ci się nowy domek przyśni :sleep2: Quote
jogolcia@pdx Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [url=http://www.picturesanimations.com/sleep][img]http://www.picturesanimations.com/s/sleep/blink2520bedtijd.gif[/img][/url] - moje słońce - śpij słodko.... PS. Deklaracja za Luty wysłana Quote
IVV Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku w Lublinie :) Quote
Agmarek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Jasza']Lublin - do dzieła!;)[/QUOTE] Tak jest. Teraz wszystko w Waszych rękach :cool3: Quote
muzzy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Tak mnie coś z rana najszło, żeby pojechać trzynastozgłoskowcem, prawie jak Mickiewicz :D Co to za czarna owca robi tutaj lansa? Bardziej kolorowa niż mundur Klossa Hansa I bardziej kudłata niż czupryna szympansa. To fajna i wesoła, lecz bezdomna Szansa! Miała problemy z łapką ta mała psia pani, Lecz znalazła stado fanów na Dogomanii, Którzy sfinansowali łapki operację. Gdy się zagoi, będzie jak nowa. Mam rację? Jeszcze niedawno Szansa nieznana nikomu. Dzisiaj ze wszystkich sił szuka nowego domu. Jeżeli szukasz wspaniałej towarzyszki psiej, To przygarnij Szansę. Daj szansę bidulce tej. Quote
Isadora7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='muzzy']Tak mnie coś z rana najszło, żeby pojechać trzynastozgłoskowcem, prawie jak Mickiewicz :D Co to za czarna owca robi tutaj lansa? Bardziej kolorowa niż mundur Klossa Hansa I bardziej kudłata niż czupryna szympansa. To fajna i wesoła, lecz bezdomna Szansa! Miała problemy z łapką ta mała psia pani, Lecz znalazła stado fanów na Dogomanii, Którzy sfinansowali łapki operację. Gdy się zagoi, będzie jak nowa. Mam rację? Jeszcze niedawno Szansa nieznana nikomu. Dzisiaj ze wszystkich sił szuka nowego domu. Jeżeli szukasz wspaniałej towarzyszki psiej, To przygarnij Szansę. Daj szansę bidulce tej.[/QUOTE] Rewelacja i genialne do umieszczenia w allegro Quote
Agmarek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Isadora7']Rewelacja i genialne do umieszczenia w allegro[/QUOTE] Też tak myślę :lol: Mało że zdjęcia piękne Muzzy robi To jeszcze rymuje lepiej od stonogi. Buhahaha... Chyba mi odbija :grab: Quote
Jasza Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Tekst Muzzy'ego fajnisty! Może wpiszcie w pierwszy post. Quote
Tola Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Jasza']Tekst Muzzy'ego fajnisty! Może wpiszcie w pierwszy post.[/QUOTE] Zrobi się.:p Czekam na dodatkowy post na 1 stronie:cool3: Quote
Jasza Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A w ogóle Muzzy juz się tak zasłużył Szansuni, że proponuję wytypować go jako kandydata na DS....:diabloti: [SIZE=1]Skoro już wiersze dla niej pisze..[/SIZE] Quote
muzzy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Jasza']A w ogóle Muzzy juz się tak zasłużył Szansuni, że proponuję wytypować go jako kandydata na DS....:diabloti: [SIZE=1]Skoro już wiersze dla niej pisze..[/SIZE][/QUOTE] Chętnie, ale niestety czasami ledwo z jednym Dropkiem wyrabiam :) Także limit psiaków na metr kwadratowy jest u mnie wyczerpany :( Quote
jogolcia@pdx Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='muzzy']Tak mnie coś z rana najszło, żeby pojechać trzynastozgłoskowcem, prawie jak Mickiewicz :D Co to za czarna owca robi tutaj lansa? Bardziej kolorowa niż mundur Klossa Hansa I bardziej kudłata niż czupryna szympansa. To fajna i wesoła, lecz bezdomna Szansa! Miała problemy z łapką ta mała psia pani, Lecz znalazła stado fanów na Dogomanii, Którzy sfinansowali łapki operację. Gdy się zagoi, będzie jak nowa. Mam rację? Jeszcze niedawno Szansa nieznana nikomu. Dzisiaj ze wszystkich sił szuka nowego domu. Jeżeli szukasz wspaniałej towarzyszki psiej, To przygarnij Szansę. Daj szansę bidulce tej.[/QUOTE] Brawo Muzzy - widzę, że i na tym polu mnie już nie potrzeba :eviltong:, więc usuwam się w cień ;) Quote
muzzy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']więc usuwam się w cień ;)[/QUOTE] To nie jest dobry dzień Na usuwanie się w cień! W cień chowa się tylko leń! :) No weź zosteń! :) (bo 'zostań' się nie rymuje :) ) Quote
zadra Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='muzzy']Tak mnie coś z rana najszło, żeby pojechać trzynastozgłoskowcem, prawie jak Mickiewicz :D Co to za czarna owca robi tutaj lansa? Bardziej kolorowa niż mundur Klossa Hansa I bardziej kudłata niż czupryna szympansa. To fajna i wesoła, lecz bezdomna Szansa! Miała problemy z łapką ta mała psia pani, Lecz znalazła stado fanów na Dogomanii, Którzy sfinansowali łapki operację. Gdy się zagoi, będzie jak nowa. Mam rację? Jeszcze niedawno Szansa nieznana nikomu. Dzisiaj ze wszystkich sił szuka nowego domu. Jeżeli szukasz wspaniałej towarzyszki psiej, To przygarnij Szansę. Daj szansę bidulce tej.[/QUOTE] Ujmujace!!! Quote
Tola Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='muzzy']Dzięki. Wysłane. Wrzuć info na wątek, jeśli zdjęcia zostaną przyjęte do PP, z góry dzięki.[/QUOTE] Zdjęcia poszły własnie do PP, tekscik również. Bardzo dziekuję. Jak będę wiedziała kiedy ukaże się ogłoszenie - dam znac. LadySwallow - dziękujemy za teksty. [B]Kto pomoze w robieniu dodatkowych ogłoszeń Szansy z tekstem ladySwallow?[/B] Dostałam juz dodatkowy post i jutro wrzucę wszystkie strofy dla Szansy:lol: Cała wątkowa poezja będzie na 1 stronie:p Ale nam się talenty objawiły:lol: Quote
jogolcia@pdx Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='muzzy']To nie jest dobry dzień Na usuwanie się w cień! W cień chowa się tylko leń! :) No weź zosteń! :) (bo 'zostań' się nie rymuje :) )[/QUOTE] Chociaż już siedziałam sobie słodko w cieniu Usłyszałam coś, gdzieś, o jakimś tam leniu Hola, hola, hola, ładnie to tak proszę pana Dręczyć niewinną cioteczkę od samego rana? I przyklejać jej co najmniej nieapetyczną łatkę ‘lenia’ Bez jakiegokolwiek dania racji, albo dochodzenia Tutaj info dla każdego, kto jeszcze nie wiedział Leń na KANAPIE, a nie W CIENIU siedział ;-) Kanapę, i owszem, takową posiadam A że czasu jak na lekarstwo, rzadko na niej siadam Chociaż jest głównie łożem mojego futrzaka Staje się również Freudowską leżanką, gdy potrzeba taka Teraz wracając do cienia i się usuwania Czasami każdemu dobrze robi trochę zdystansowania Do spraw dużych i małych, do innych, i siebie samego Zapobiegając tym samym zbzikowaniu od tego wszystkiego Reasumując, wciąż uważam każdy, szczególnie jak dzisiaj słoneczny dzień Za odpowiedni do usuwania się w cień... Co wcale nie oznacza, że mnie tu nie będzie Kiedym skryta w cieniu – mogę bywać WSZĘDZIE! ;) Quote
MaDi Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='muzzy']Tak mnie coś z rana najszło, żeby pojechać trzynastozgłoskowcem, prawie jak Mickiewicz :D Co to za czarna owca robi tutaj lansa? Bardziej kolorowa niż mundur Klossa Hansa I bardziej kudłata niż czupryna szympansa. To fajna i wesoła, lecz bezdomna Szansa! Miała problemy z łapką ta mała psia pani, Lecz znalazła stado fanów na Dogomanii, Którzy sfinansowali łapki operację. Gdy się zagoi, będzie jak nowa. Mam rację? Jeszcze niedawno Szansa nieznana nikomu. Dzisiaj ze wszystkich sił szuka nowego domu. Jeżeli szukasz wspaniałej towarzyszki psiej, To przygarnij Szansę. Daj szansę bidulce tej.[/QUOTE] Sam się wkopałeś zamawiam taki pakiet do wykonanych zdjęć:) Quote
Energy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='MaDi']Sam się wkopałeś zamawiam taki pakiet do wykonanych zdjęć:)[/QUOTE] No taki talent nie powinien się marnować:multi: Ja już dawno pisałam na wątku Dropka, że lepszą powieść by Muzzy wydał niż "Marley i ja" spisując przygody Dropiatego zaprezentowane na jego wątku:lol: Quote
majqa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Tola'](...) [B]Kto pomoze w robieniu dodatkowych ogłoszeń Szansy z tekstem ladySwallow?[/B] (...) [/QUOTE] Wstawiłam tekst i wybrane zdjęcia na bazarek ogłoszeniowy (tu wybrałam ogłoszenia na 60 stronach) zrobiony przez Paja. Ogłoszenia dla Szansy wyjdą bezpłatnie, bo wstawiałam tam 4kę odpłatnych psiaków do ogłaszania, 5ty pakiet jest więc gratis. Quote
Recommended Posts