Agmarek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 majqa napisał(a):I weź tu człowieku uzbrój się w cierpliwość czekania. ;-) To już jutro :multi: to już jutro :multi: będą zdjęcia naszej ślicznej owieczki :loveu: Quote
Jasza Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Uzbrajamy się na nowo i czekamy. Uściski dla Szansy. Quote
muzzy Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Agmarek napisał(a):To już jutro :multi: to już jutro :multi: będą zdjęcia naszej ślicznej owieczki :loveu: Jutro będą zrobione, ale gotowe do oglądania będą pewnie najwcześniej w czwartek, bo jutro wieczorem raczej się nie wyrobię, żeby je oporządzić :( Quote
Agmarek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 muzzy napisał(a):Jutro będą zrobione, ale gotowe do oglądania będą pewnie najwcześniej w czwartek, bo jutro wieczorem raczej się nie wyrobię, żeby je oporządzić :( No trudno...nie będziemy Cie przecież popędzać :mad: Żartowałam ;) Quote
Isadora7 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 To ja pcozekam i zrobie i dyplom i plakat już z nowych zdjęć Quote
majqa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 muzzy napisał(a):Jutro będą zrobione, ale gotowe do oglądania będą pewnie najwcześniej w czwartek, bo jutro wieczorem raczej się nie wyrobię, żeby je oporządzić :( To się nazywa dręczenie userów forum! ;-) Tola napisał(a):Na razie nikt nie pyta o Szansę. Ów NIKT nie wie, co traci! :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 :glaszcze::calus::glaszcze::calus::glaszcze::calus::glaszcze: dla owieczki śliczneczki Quote
Agmarek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 majqa napisał(a):Ów NIKT nie wie, co traci! :-) Właśnie. Właśnie. Juz za chwilę będzie kolejka się ustawiała po naszą pannę :grins: Quote
jogolcia@pdx Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dla Szansuni i wszystkich odwiedzających - oczywiście z podkreśleniem refrenu (nie zwrotek) [video=youtube;9p0oH6OCXts]http://www.youtube.com/watch?v=9p0oH6OCXts[/video] Quote
muzzy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Właśnie wróciłem z sesji u Szansy, zdjęcia się zgrywają i zaraz siadam do ich obróbki. Jeśli się uda, to będą jeszcze dzisiaj, ale obiecywać nie chcę :) Quote
Joodith Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Aj aj aj :) oczekujemy z niecierpliwością Quote
MaDi Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 muzzy napisał(a):Właśnie wróciłem z sesji u Szansy, zdjęcia się zgrywają i zaraz siadam do ich obróbki. Jeśli się uda, to będą jeszcze dzisiaj, ale obiecywać nie chcę :) Ja też wróciłam:evil_lol: Muzzy jeśli uchwyciłeś mnie na jakimś razem z Szansą to poproszę na pamiątkę. Quote
muzzy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 MaDi napisał(a):Muzzy jeśli uchwyciłeś mnie na jakimś razem z Szansą to poproszę na pamiątkę. Ups... W trakcie obróbki starałem się skupić się na Szansie. więc Ciebie nie zostawiałem :oops::( Ale bodajże na jednym trochę Cię zostało :) Za chwilę podrzucę link do zdjęć... Jeszcze ostatnie poprawki... Quote
muzzy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 W imieniu Szansy zapraszam do pobierania i oglądania zdjęć :) http://muzzy.strony.nplay.pl/Szansa_500.zip Mam nadzieję, że choć część się Wam spodoba :) Jeżeli będą potrzebne w większych rozmiarach, to proszę krzyczeć :) Quote
majqa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Warto było czekać. Foty są czadowe, a sunia wygląda jak sztuczny pluszak! :-) Quote
de_sade Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 super fotki :) no teraz to kolejkami ludzie się będą ustawiać żeby Szansę adoptować :D trzeba będzie jakieś castingi robić :D hihihihi Quote
funia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Zdjęcia sa pzepiekne ....popłakałam sobie...A co .Moja kochana grubencja . Ps .Czy ktos wie czy ta łapka to taka gruba bo spuchnieta czy tyle bandazy i usztywnienia ? Quote
majqa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Sądzę, że to kwestia ilości nawinięcia, choć oczywiście może być nieco podpuchnięta, ucisk bandaży może dać nieznaczny obrzęk (gorsze krążenie). Quote
muzzy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 funia napisał(a):Zdjęcia sa pzepiekne ... Bardzo mi miło, że się podobają :) funia napisał(a):Ps .Czy ktos wie czy ta łapka to taka gruba bo spuchnieta czy tyle bandazy i usztywnienia ? Dziewczyna, która przyprowadziła Szansę mówiła, że wszystko poszło dobrze, że niedawno zmieniany był opatrunek i wszystko ładnie się goi. Może MaDi coś więcej napisze, ja tylko tyle pamiętam. Quote
MaDi Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 funia napisał(a):Zdjęcia sa pzepiekne ....popłakałam sobie...A co .Moja kochana grubencja . Ps .Czy ktos wie czy ta łapka to taka gruba bo spuchnieta czy tyle bandazy i usztywnienia ? Ona ma tam jakąś specjalną gąbeczkę, ogólnie łapa nie jest całkiem prosta ale podobno jest duuużo lepiej ;) Szansa chce biegać jak wariatuńcio i podobno trzeba uważać na spacerze:evil_lol: Quote
Lolalola Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 sliczna jest Szansa po prostu cudna,strasznie lapie za serducho swymi madrymi,slicznymi oczetami............kurcze gdyby dalo sie Ja w tv pokazac,przedstawic Jej historie,pokazac zdjecia lapeczki wczesniej i teraz i w ogole Ja,moze sie by ktos zakochal ..................tak sobie gdybam.................. Quote
jogolcia@pdx Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A to gwiazda z tej naszej Szansuni - myślałam, że już ładniejsza być nie może, ale na zdjęciach wygląda super ( moje ulubione to 281, 288, 291, 292, 300, i 303). Brawo dla fotografa, no i szczęście dla nas... Quote
Recommended Posts