Tola Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Zdjęcia - rewelacja:loveu: A Szansunia cudna, cudma, cudna; te oczka, ten uśmiech :loveu::loveu::loveu: Na zdjęciu 316 mówi: chcieliście, zebym była szczęsliwa i jestem:lol: Bardzo dziękujemy:lol: Widzę, ze i mizianka były:lol: Quote
Agmarek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 O Matko...ile ja się naszukałam tych zdjęć :roll: bo oczywiście je sobie zapisałam, tylko zapomniałam gdzie :diabloti: Śliczna mała mordeczka jakby już z mniejszym strachem patrzyła na człowieka, a na niektórych zdjęciach wygląda jak uśmiechnięta :loveu: no ale jaki fotograf takie zdjęcia ;) Szansunia rzeczywiście troszkę do owieczki jest podobna :evil_lol: Quote
majqa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Warto wstawić na 1 stronę link do zdjęć. Mam prośbę. Pisałam do US ale mi nie odpisała. Prośba dotyczy kontaktu z profesorem. Jeśli będzie ktoś z Was dzwonił, jechał, dopytajcie proszę, czy Szansa wymaga jakichś preparatów na stawy, preparatów wzmacniających, a może teraz okaże się, że i jakiejś karmy (?), czegoś jeszcze innego, co nie przychodzi mi w tej chwili do głowy, a profesor o tym wspomni. Papatkiole usiłuje przez inne forum dograć taką materialną pomoc ale musi znać zakres potrzeb Szansy. Moja prośba jest więc prośbą w jego imieniu. Quote
Tola Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 majqa napisał(a):Warto wstawić na 1 stronę link do zdjęć. Mam prośbę. Pisałam do US ale mi nie odpisała. Prośba dotyczy kontaktu z profesorem. Jeśli będzie ktoś z Was dzwonił, jechał, dopytajcie proszę, czy Szansa wymaga jakichś preparatów na stawy, preparatów wzmacniających, a może teraz okaże się, że i jakiejś karmy (?), czegoś jeszcze innego, co nie przychodzi mi w tej chwili do głowy, a profesor o tym wspomni. Papatkiole usiłuje przez inne forum dograć taką materialną pomoc ale musi znać zakres potrzeb Szansy. Moja prośba jest więc prośbą w jego imieniu. Jutro skontaktuję się z zadrą i wszystko przekażę. US była chyba dzisiaj w klinice, ale profesora nie zastała. Quote
Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 muzzy napisał(a):W imieniu Szansy zapraszam do pobierania i oglądania zdjęć :) http://muzzy.strony.nplay.pl/Szansa_500.zip Mam nadzieję, że choć część się Wam spodoba :) Jeżeli będą potrzebne w większych rozmiarach, to proszę krzyczeć :) To ja krzyczę, wymienię w kalendarzu i dam do dyplomu i plakatu. Poproszę maks rozdzielczość. Cudne są., Oczywiście marka muzzy będzie widoczna. mail: [email protected] Quote
papatkiole Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Czy zdjęcia piękne zdjęcia Szansy można umieszczać na innych forach? Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 papatkiole napisał(a):Czy zdjęcia piękne zdjęcia Szansy można umieszczać na innych forach? myślę, że tak, ale poczekajmy na strażniczki wątku ;-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Każdego poranka dogomańskie cioteczki otworzywszy oczęta przybiegają do Szansy sunieczki I tak ją podziwiać skoro świt zaczynają że na zwykłe poranne czynności krzty czasu zapewne nie mają Quote
muzzy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Isadora7 napisał(a):To ja krzyczę, wymienię w kalendarzu i dam do dyplomu i plakatu. Poproszę maks rozdzielczość. Cudne są., Oczywiście marka muzzy będzie widoczna. mail: [email protected] Wyślę po południu, bo póki co jestem w pracy i nie mam dostępu do zdjęć w większych rozmiarach. Quote
Agmarek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 papatkiole napisał(a):Czy zdjęcia piękne zdjęcia Szansy można umieszczać na innych forach? Trzeba przede wszystkim zapytać MUZZY bo to jego zdjęcia, ale myślę że dla dobra Szansy zgodzi się na to :cool3: jogolcia@pdx jak Ty ładnie rymujesz z samego rana :crazyeye: ja o tej porze ledwo jestem w stanie wykrzesać z siebie poprawnie sklecone zdanie, a i to czasami przychodzi mi z wielką trudnością :evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Agmarek napisał(a):Trzeba przede wszystkim zapytać MUZZY bo to jego zdjęcia, ale myślę że dla dobra Szansy zgodzi się na to :cool3: jogolcia@pdx jak Ty ładnie rymujesz z samego rana :crazyeye: ja o tej porze ledwo jestem w stanie wykrzesać z siebie poprawnie sklecone zdanie, a i to czasami przychodzi mi z wielką trudnością :evil_lol: Hihihi, ale u mnie jest po 23-ciej 26 Stycznia - jesteś 9 godzin przede mną - wieczorem łatwiej rymować... Quote
Agmarek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Hihihi, ale u mnie jest po 23-ciej 26 Stycznia - jesteś 9 godzin przede mną - wieczorem łatwiej rymować, hihihihi Aha...myślałam że Kraina Deszczowców to takie zadupie na jakim ja mieszkam gdzie psy tyłkami szczekają :evil_lol: Quote
Energy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Piękne zdjęcia, zresztą jak Muzzy robi to trudno żeby takie nie były:lol: Cudna sunia z tej Szansy:loveu: Quote
muzzy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 papatkiole napisał(a):Czy zdjęcia piękne zdjęcia Szansy można umieszczać na innych forach? Po to są :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 muzzy napisał(a):Po to są :) Muzzy - Twoje zdjęcia są cudowne...z charakterem...(a ludzi też klatkujesz?).. dzięki za szansę dla naszej "owieczki" Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Agmarek napisał(a):Aha...myślałam że Kraina Deszczowców to takie zadupie na jakim ja mieszkam gdzie psy tyłkami szczekają :evil_lol: Ależ masz całkowitą rację Agmarek - zadupie dokładnie takie samo (i w dodatku do psów, to jeszcze inne odgłosy można usłyszeć, też odtylne, hihihihi), tylko trochę za chatką, za rzeczką, za małą góreczką... Quote
muzzy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Muzzy - Twoje zdjęcia są cudowne...z charakterem...(a ludzi też klatkujesz?) Dzięki :) Ludzie też czasami się trafiają, ale z nie-psów jako temat do zdjęć wolę przede wszystkim architekturę i krajobrazy :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 muzzy napisał(a):Dzięki :) Ludzie też czasami się trafiają, ale z nie-psów jako temat do zdjęć wolę przede wszystkim architekturę i krajobrazy :) No tak - nie jestem zaskoczona :evil_lol: (robisz Nikonem czy Canonem? - chciałam kupić jakiś lepszy, ale psiaków ostatnio tyle, że na razie nie dam rady finansowo - ale zbieram opinie o dobrych modelach)... jeszcze raz dzieki za pomoc :loveu: Quote
MaDi Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 muzzy napisał(a):Dzięki :) Ludzie też czasami się trafiają, ale z nie-psów jako temat do zdjęć wolę przede wszystkim architekturę i krajobrazy :) Trafiają się i później ich wycina:mad::evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 MaDi napisał(a):Trafiają się i później ich wycina:mad::evil_lol: Madi trzeba się cieszyć że nie robi tak: Ahahahaha...Prosze nie pluć na ekran!!! :eviltong: Quote
muzzy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):robisz Nikonem czy Canonem? Canonem. Canon i Nikon to jedyne marki, które bym polecał. A wybór między nimi to kwestia gustu / przyzwyczajenia / znajomych, od których można się czegoś nauczyć lub pożyczać obiektywy / i takich tam różnych :) MaDi napisał(a):Trafiają się i później ich wycina:mad::evil_lol: Wycina, bo istniało ryzyko, że by skutecznie odciągali uwagę od głównej modelki :) Quote
MaDi Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Agmarek napisał(a):Madi trzeba się cieszyć że nie robi tak: Ahahahaha...Prosze nie pluć na ekran!!! :eviltong: Właśnie jem śniadanie więc czeka mnie szorowanie laptopa;) Quote
Agmarek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 MaDi napisał(a):Właśnie jem śniadanie więc czeka mnie szorowanie laptopa;) Przykro mi. Ja zazwyczaj pluję kawą ;) Quote
Recommended Posts