Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia - rewelacja:loveu:
A Szansunia cudna, cudma, cudna; te oczka, ten uśmiech :loveu::loveu::loveu:
Na zdjęciu 316 mówi: chcieliście, zebym była szczęsliwa i jestem:lol:
Bardzo dziękujemy:lol:
Widzę, ze i mizianka były:lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Matko...ile ja się naszukałam tych zdjęć :roll: bo oczywiście je sobie zapisałam, tylko zapomniałam gdzie :diabloti:

Śliczna mała mordeczka jakby już z mniejszym strachem patrzyła na człowieka, a na niektórych zdjęciach wygląda jak uśmiechnięta :loveu: no ale jaki fotograf takie zdjęcia ;)
Szansunia rzeczywiście troszkę do owieczki jest podobna :evil_lol:

Posted

Warto wstawić na 1 stronę link do zdjęć.

Mam prośbę.
Pisałam do US ale mi nie odpisała. Prośba dotyczy kontaktu z profesorem. Jeśli będzie ktoś z Was dzwonił, jechał, dopytajcie proszę, czy Szansa wymaga jakichś preparatów na stawy, preparatów wzmacniających, a może teraz okaże się, że i jakiejś karmy (?), czegoś jeszcze innego, co nie przychodzi mi w tej chwili do głowy, a profesor o tym wspomni. Papatkiole usiłuje przez inne forum dograć taką materialną pomoc ale musi znać zakres potrzeb Szansy. Moja prośba jest więc prośbą w jego imieniu.

Posted

majqa napisał(a):
Warto wstawić na 1 stronę link do zdjęć.

Mam prośbę.
Pisałam do US ale mi nie odpisała. Prośba dotyczy kontaktu z profesorem. Jeśli będzie ktoś z Was dzwonił, jechał, dopytajcie proszę, czy Szansa wymaga jakichś preparatów na stawy, preparatów wzmacniających, a może teraz okaże się, że i jakiejś karmy (?), czegoś jeszcze innego, co nie przychodzi mi w tej chwili do głowy, a profesor o tym wspomni. Papatkiole usiłuje przez inne forum dograć taką materialną pomoc ale musi znać zakres potrzeb Szansy. Moja prośba jest więc prośbą w jego imieniu.

Jutro skontaktuję się z zadrą i wszystko przekażę.
US była chyba dzisiaj w klinice, ale profesora nie zastała.

Posted

muzzy napisał(a):
W imieniu Szansy zapraszam do pobierania i oglądania zdjęć :)

http://muzzy.strony.nplay.pl/Szansa_500.zip

Mam nadzieję, że choć część się Wam spodoba :)

Jeżeli będą potrzebne w większych rozmiarach, to proszę krzyczeć :)

To ja krzyczę, wymienię w kalendarzu i dam do dyplomu i plakatu. Poproszę maks rozdzielczość. Cudne są., Oczywiście marka muzzy będzie widoczna.

mail: [email protected]

Posted

Isadora7 napisał(a):
To ja krzyczę, wymienię w kalendarzu i dam do dyplomu i plakatu. Poproszę maks rozdzielczość. Cudne są., Oczywiście marka muzzy będzie widoczna.
mail: [email protected]

Wyślę po południu, bo póki co jestem w pracy i nie mam dostępu do zdjęć w większych rozmiarach.

Posted

papatkiole napisał(a):
Czy zdjęcia piękne zdjęcia Szansy można umieszczać na innych forach?

Trzeba przede wszystkim zapytać MUZZY bo to jego zdjęcia, ale myślę że dla dobra Szansy zgodzi się na to :cool3:

jogolcia@pdx jak Ty ładnie rymujesz z samego rana :crazyeye: ja o tej porze ledwo jestem w stanie wykrzesać z siebie poprawnie sklecone zdanie, a i to czasami przychodzi mi z wielką trudnością :evil_lol:

Posted

Agmarek napisał(a):
Trzeba przede wszystkim zapytać MUZZY bo to jego zdjęcia, ale myślę że dla dobra Szansy zgodzi się na to :cool3:

jogolcia@pdx jak Ty ładnie rymujesz z samego rana :crazyeye: ja o tej porze ledwo jestem w stanie wykrzesać z siebie poprawnie sklecone zdanie, a i to czasami przychodzi mi z wielką trudnością :evil_lol:

Hihihi, ale u mnie jest po 23-ciej 26 Stycznia - jesteś 9 godzin przede mną - wieczorem łatwiej rymować...

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Hihihi, ale u mnie jest po 23-ciej 26 Stycznia - jesteś 9 godzin przede mną - wieczorem łatwiej rymować, hihihihi
Aha...myślałam że Kraina Deszczowców to takie zadupie na jakim ja mieszkam gdzie psy tyłkami szczekają :evil_lol:

Posted

Agmarek napisał(a):
Aha...myślałam że Kraina Deszczowców to takie zadupie na jakim ja mieszkam gdzie psy tyłkami szczekają :evil_lol:

Ależ masz całkowitą rację Agmarek - zadupie dokładnie takie samo (i w dodatku do psów, to jeszcze inne odgłosy można usłyszeć, też odtylne, hihihihi), tylko trochę za chatką, za rzeczką, za małą góreczką...

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Muzzy - Twoje zdjęcia są cudowne...z charakterem...(a ludzi też klatkujesz?)

Dzięki :) Ludzie też czasami się trafiają, ale z nie-psów jako temat do zdjęć wolę przede wszystkim architekturę i krajobrazy :)

Posted

muzzy napisał(a):
Dzięki :) Ludzie też czasami się trafiają, ale z nie-psów jako temat do zdjęć wolę przede wszystkim architekturę i krajobrazy :)

No tak - nie jestem zaskoczona :evil_lol: (robisz Nikonem czy Canonem? - chciałam kupić jakiś lepszy, ale psiaków ostatnio tyle, że na razie nie dam rady finansowo - ale zbieram opinie o dobrych modelach)... jeszcze raz dzieki za pomoc :loveu:

Posted

muzzy napisał(a):

Trafiają się i później ich wycina:mad::evil_lol:

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
robisz Nikonem czy Canonem?

Canonem. Canon i Nikon to jedyne marki, które bym polecał. A wybór między nimi to kwestia gustu / przyzwyczajenia / znajomych, od których można się czegoś nauczyć lub pożyczać obiektywy / i takich tam różnych :)
MaDi napisał(a):
Trafiają się i później ich wycina:mad::evil_lol:

Wycina, bo istniało ryzyko, że by skutecznie odciągali uwagę od głównej modelki :)

Posted

Agmarek napisał(a):
Madi trzeba się cieszyć że nie robi tak:

Ahahahaha...Prosze nie pluć na ekran!!! :eviltong:

Właśnie jem śniadanie więc czeka mnie szorowanie laptopa;)