Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
(...) Wpłacę grosz nawet, tylko poproszę o konto. Z adresem.
Bo muszę na poczcie.

Musimy poczekać na wparowanie soni71. :-)
Dziękuję! :-)

Posted

W związku z tym że nie mogłam się zdecydować które konto wybrać do przelewu, to wpłaciłam na obydwa :evil_lol:
Z Allegro zapłaciłam równowartość 6 kalendarzy (których nie licytowałam i nie chcę) i na konto które dostałam od Sonia71 parę groszy wrzuciłam ;) Może w poniedziałek kasa będzie na koncie, ale chyba nie ma pośpiechu, bo Szansunia jest bezpieczna.
I po raz kolejny zapytam czy już wstępnie wiadomo ile kosztowała operacja?

Posted

[quote name='Agmarek']W związku z tym że nie mogłam się zdecydować które konto wybrać do przelewu, to wpłaciłam na obydwa :evil_lol:
Z Allegro zapłaciłam równowartość 6 kalendarzy (których nie licytowałam i nie chcę) i na konto które dostałam od Sonia71 parę groszy wrzuciłam ;) Może w poniedziałek kasa będzie na koncie, ale chyba nie ma pośpiechu, bo Szansunia jest bezpieczna.
Dziękujemy bardzo:loveu:

Profesor podał US kwotę ok 500 zł jako orientacyjny koszt operacji i pobytu suni w klinice.

Trochę zmartwiła mnie wiadomosc, ze US byc moze nie pojedzie z Szansą:roll:
To dosyc odległe tereny i od nas będzie ciężko cos znalezc...
Gdyby TZ był zdrowy - nie byłoby problemu, na pewno zawiózłby sunieczkę:-(
No nic; trzeba szukac, nie ma innego wyjscia.
Zaraz zmienię tytuł i wpiszę prosbę na wĄtek transportowy
Ale o okazję będzie trudno, trzeba chyba rozwazac płatny transport.

Posted

Dziewczyny ja 21 stycznia czyli w piątek jadę przez Lublin i Bielsko Białą dalej na południe. Gdyby Szansa do piątku nadawała się do transportu to mogę ją zabrać ze sobą, oczywiście bezpłatnie. W Lublinie byłabym rano, gdyby ktoś mi mógł ją przekazać na przelotówce w stronę Kraśnika to może jechać z nami.

Posted

Kroook napisał(a):
Dziewczyny ja 21 stycznia czyli w piątek jadę przez Lublin i Bielsko Białą dalej na południe. Gdyby Szansa do piątku nadawała się do transportu to mogę ją zabrać ze sobą, oczywiście bezpłatnie. W Lublinie byłabym rano, gdyby ktoś mi mógł ją przekazać na przelotówce w stronę Kraśnika to może jechać z nami.

:multi::multi::multi:
To swietnie, los sprzyja naszej malutkiej, a własciwie to Krook:cool3:
Oby to wszystko udało sie zgrać - wyjście Szansy z kliniki, dowóz na wylotówkę...
Skontaktuję się z zadrą i pogadamy:cool3:

Posted

Kroook napisał(a):

Bardzo dziekujemy za odzew!!
W poniedzialek UK wszystko ustali z profesorem. Jesli sunia bedzie mogla juz zostac wypisana to oczywiście UK dowiezie Szansę w piatek na wylotowkę.

Posted

[quote name='Agmarek']W związku z tym że nie mogłam się zdecydować które konto wybrać do przelewu, to wpłaciłam na obydwa :evil_lol:

Dzieki wielkie Agmarek :loveu:

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
TYlko tańczyć z radości - nasza Szansunia przyciąga dobre cioteczki ...

funia napisał(a):
SZansi prezytulam cię i mysle o tobie kochana .

Szansuniu, ty masz farta. Tyle dobrych i madrych ciotek, nawet transport dla naszej księżniczki " spadł jak gwiazdka z nieba". Wszystki bedzie dobrze, tylko bądź we formie za tydzień.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Zaglądam na dobranockę

I ja i cieszę się, że jawi się opcja transportowa. :-)
Namiaru od Funi nie dostałam (do Ben Ani) więc i nie miałam jak zadzwonić. No nic, może nie będzie potrzebny.