Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A jeszcze mam prośbę...gdyby ktoś z Was wiedział o petycji w sprawie tego psiaka od pociągu, to poproszę. Quote
majqa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Agmarek napisał(a):To ja nie wiem skąd Wy mieliście tą petycję. (...) Jestem internetowym głąbem :roll: Aj tam, aj tam... ;-) Mała podpowiedź. Jeśli np. wiesz, czego dotyczy petycja, a nie masz linku, wejdź w google i wpisz tam np. petycje+husky (dokładnie tak, z plusem, bez spacji). Znajdziesz to, czego szukasz. Oczywiście, dam znać, gdyby pojawiła się ta, na której teraz Ci zależy. Quote
Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 majqa napisał(a):Aj tam, aj tam... ;-) Mała podpowiedź. Jeśli np. wiesz, czego dotyczy petycja, a nie masz linku, wejdź w google i wpisz tam np. petycje+husky (dokładnie tak, z plusem, bez spacji). Znajdziesz to, czego szukasz. Oczywiście, dam znać, gdyby pojawiła się ta, na której teraz Ci zależy. Dzięki Majga. To ja już wiem gdzie popełniam błąd. Wpisuję bez plusa. Ze spacją :roll: Quote
Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Havanka napisał(a):Ja też to zrobiłam, ale nie dostałam maila aktywującego. Mój głos więc sie nie liczy. Czy podpisywać do skutku, dopóki nie dostanę go? Poczekaj. Ja dostałam po kilku sekundach, a mój TZ po 10 minutach chyba. Dziękuję . Quote
majqa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Pewno, że tak. A... a jeśli np. masz alternatywny mail, może podaj go zamiast tego, na który nie przychodzi Ci powiadomienie? Głos nie potwierdzony jest głosem nieważnym więc nie ryzykujesz niczym. Quote
Havanka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Ja ją już jakiś czas temu podpisałam... tylko pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu (przez maila) Ja też to zrobiłam, ale nie dostałam maila aktywującego. Mój głos więc sie nie liczy. Czy podpisywać do skutku, dopóki nie dostanę go? Quote
Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale nam posty poprzeskakiwały :roll: Balagan jak talala :evil_lol: Quote
Havanka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Agmarek napisał(a):Poczekaj. Ja dostałam po kilku sekundach, a mój TZ po 10 minutach chyba. Dziękuję . Ale ja już czekam kilka dni. Drugiego adresu mailowego nie mam. Zauważyłam, że głosów bez potwierdzenia jest bardzo dużo. Quote
Agmarek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Havanka napisał(a):Ale ja już czekam kilka dni. Drugiego adresu mailowego nie mam. Zauważyłam, że głosów bez potwierdzenia jest bardzo dużo. Havanko tam są dwie takie petycje. Może spróbuj podpisać tą drugą, bo sama już nie wiem... Quote
agni Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 za offa przepraszam :oops: Ten król rocka może i Ci nie zaśpiewa ale na pewno w myślach sobie nuci te słowa "Love Me Tender..." zajrzyj proszę do Elvisa http://www.dogomania.pl/threads/197337-Elvis-Czy-nowy-rok-b%C4%99dzie-%C5%82askawy-prosz%C4%99-o-chwil%C4%99-uwagi-i-wej%C5%9Bcie-na-w%C4%85tek-PROSZE Quote
sonia71 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 wyplata z konta Szansy: 13.01--35zł zadra saldo:605zł. Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Witam Cię Szansuniu i wszystkie Twoje opiekuńcze anioły w realu i te wirtualne tez. Jak łapina? Teraz z wszystko będzie lepiej. Quote
majqa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Podnosimy wątek i przypominamy: http://allegro.pl/kalendarz-szansa-dla-suni-szansy-i1406410830.html Edit: Cieszę się, mąż dał mi znać, że ktoś od niego z pracy nie kupował kalendarza ale przelał równowartość czterech. Oj, oby przyniosły jeszcze jakiś efekt rozsyłane w świat maile. Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ja tez takich nie mam, ale Szansa ma Was i dlatego ma olbrzymią szansę- nie może być inaczej, jak imię psiny na to wskazuje.. Quote
zadra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Oto slowa UK: Byłam w klinice, wszystko OK. Opatrunek zmieniony, opuchlizna jakby ciut mniejsza. Niunia spokojna, aniołeczek kochany. Zjadła z takim smakiem kurczaczka z warzywami, zmielonego na gerberka, że chyba będzie trzeba jej coś domowego codziennie zanosic....:cool3: A więc, w górę serca!!! A kciuki dalej zaciśnięte!!!! Dodam jeszcze,że Szansa jest bardzo grzeczna wogóle nie interesuje się bandażem.Z tego powodu gojenie nastepuje szybciej niz przypuszczano.W zwiazku z tym musimy zająć się planowaniem transportu do Kasi.Uk ma "mlyn" w pracy i nie wie czy bedzie mogła pojechać. Quote
zadra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jutro Uk postara się zrobić zdjęcia sunieczce.Podeslę je do Isadory uzupełni allegro. Quote
jogolcia@pdx Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='zadra']Oto slowa UK: Byłam w klinice, wszystko OK. Opatrunek zmieniony, opuchlizna jakby ciut mniejsza. Niunia spokojna, aniołeczek kochany. Zjadła z takim smakiem kurczaczka z warzywami, zmielonego na gerberka, że chyba będzie trzeba jej coś domowego codziennie zanosic....:cool3: A więc, w górę serca!!! A kciuki dalej zaciśnięte!!!! Dodam jeszcze,że Szansa jest bardzo grzeczna wogóle nie interesuje się bandażem.Z tego powodu gojenie nastepuje szybciej niz przypuszczano.W zwiazku z tym musimy zająć się planowaniem transportu do Kasi.Uk ma "mlyn" w pracy i nie wie czy bedzie mogła pojechać. Ona jest po prostu cudowna, ta nasza Szansa... Gdybym była w PL to bym ja od razu przygarnęła, tę mądrą ślicznotkę...Szansuniu dla ciebie i wszystkich zaangaażowanych cioteczek Quote
Joodith Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Raport kalendarzowy: Pan Marek W. - 15 zł Pani Marzena B. (magenka1) - 5 zł Pan Michał O. (osin 225) 20 zł / z dopiskiem "poczta" Pan Jacek Z. - 19,64 zł Saldo: 229,64 zł Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Ona jest po prostu cudowna, ta nasza Szansa... Gdybym była w PL to bym ja od razu przygarnęła, tę mądrą ślicznotkę...Szansuniu dla ciebie i wszystkich zaangaażowanych cioteczek Szansuniu, wstawaj na łapiny.:multi::multi: Ciotka Jogolcia przyjeżdża zabrać Cię do domku!!!:multi::multi::multi::multi: Widzisz, jak się spieszy:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
żabol Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Witam, Czy jeżeli chcę zrobić wpłatę dla Szansy ale bez otrzymania kalendarza to również na konto podane na allegro?:) Quote
funia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Gdybym nie miała nadwyzki swoich kochanych psów.To Szansa i Tośka byłaby moja .....Na zawsze . Quote
Recommended Posts