Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agmarek napisał(a):
To ja nie wiem skąd Wy mieliście tą petycję. (...) Jestem internetowym głąbem :roll:

Aj tam, aj tam... ;-) Mała podpowiedź. Jeśli np. wiesz, czego dotyczy petycja, a nie masz linku, wejdź w google i wpisz tam np. petycje+husky (dokładnie tak, z plusem, bez spacji). Znajdziesz to, czego szukasz. Oczywiście, dam znać, gdyby pojawiła się ta, na której teraz Ci zależy.

Posted

majqa napisał(a):
Aj tam, aj tam... ;-) Mała podpowiedź. Jeśli np. wiesz, czego dotyczy petycja, a nie masz linku, wejdź w google i wpisz tam np. petycje+husky (dokładnie tak, z plusem, bez spacji). Znajdziesz to, czego szukasz. Oczywiście, dam znać, gdyby pojawiła się ta, na której teraz Ci zależy.

Dzięki Majga. To ja już wiem gdzie popełniam błąd. Wpisuję bez plusa. Ze spacją :roll:

Posted

Havanka napisał(a):
Ja też to zrobiłam, ale nie dostałam maila aktywującego. Mój głos więc sie nie liczy. Czy podpisywać do skutku, dopóki nie dostanę go?

Poczekaj. Ja dostałam po kilku sekundach, a mój TZ po 10 minutach chyba.
Dziękuję .

Posted

Pewno, że tak. A... a jeśli np. masz alternatywny mail, może podaj go zamiast tego, na który nie przychodzi Ci powiadomienie? Głos nie potwierdzony jest głosem nieważnym więc nie ryzykujesz niczym.

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Ja ją już jakiś czas temu podpisałam... tylko pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu (przez maila)

Ja też to zrobiłam, ale nie dostałam maila aktywującego. Mój głos więc sie nie liczy. Czy podpisywać do skutku, dopóki nie dostanę go?

Posted

Agmarek napisał(a):
Poczekaj. Ja dostałam po kilku sekundach, a mój TZ po 10 minutach chyba.
Dziękuję .

Ale ja już czekam kilka dni. Drugiego adresu mailowego nie mam. Zauważyłam, że głosów bez potwierdzenia jest bardzo dużo.

Posted

Havanka napisał(a):
Ale ja już czekam kilka dni. Drugiego adresu mailowego nie mam. Zauważyłam, że głosów bez potwierdzenia jest bardzo dużo.

Havanko tam są dwie takie petycje. Może spróbuj podpisać tą drugą, bo sama już nie wiem...

Posted

Oto slowa UK:

Byłam w klinice, wszystko OK. Opatrunek zmieniony, opuchlizna jakby ciut mniejsza.
Niunia spokojna, aniołeczek kochany.
Zjadła z takim smakiem kurczaczka z warzywami, zmielonego na gerberka, że chyba będzie trzeba jej coś domowego codziennie zanosic....:cool3:

A więc, w górę serca!!! A kciuki dalej zaciśnięte!!!!

Dodam jeszcze,że Szansa jest bardzo grzeczna wogóle nie interesuje się bandażem.Z tego powodu gojenie nastepuje szybciej niz przypuszczano.W zwiazku z tym musimy zająć się planowaniem transportu do Kasi.Uk ma "mlyn" w pracy i nie wie czy bedzie mogła pojechać.

Posted

[quote name='zadra']Oto slowa UK:

Byłam w klinice, wszystko OK. Opatrunek zmieniony, opuchlizna jakby ciut mniejsza.
Niunia spokojna, aniołeczek kochany.
Zjadła z takim smakiem kurczaczka z warzywami, zmielonego na gerberka, że chyba będzie trzeba jej coś domowego codziennie zanosic....:cool3:

A więc, w górę serca!!! A kciuki dalej zaciśnięte!!!!

Dodam jeszcze,że Szansa jest bardzo grzeczna wogóle nie interesuje się bandażem.Z tego powodu gojenie nastepuje szybciej niz przypuszczano.W zwiazku z tym musimy zająć się planowaniem transportu do Kasi.Uk ma "mlyn" w pracy i nie wie czy bedzie mogła pojechać.

Ona jest po prostu cudowna, ta nasza Szansa... Gdybym była w PL to bym ja od razu przygarnęła, tę mądrą ślicznotkę...Szansuniu dla ciebie i wszystkich zaangaażowanych cioteczek

Posted

Raport kalendarzowy:
Pan Marek W. - 15 zł
Pani Marzena B. (magenka1) - 5 zł
Pan Michał O. (osin 225) 20 zł / z dopiskiem "poczta"
Pan Jacek Z. - 19,64 zł
Saldo: 229,64 zł

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Ona jest po prostu cudowna, ta nasza Szansa... Gdybym była w PL to bym ja od razu przygarnęła, tę mądrą ślicznotkę...Szansuniu dla ciebie i wszystkich zaangaażowanych cioteczek

Szansuniu, wstawaj na łapiny.:multi::multi: Ciotka Jogolcia przyjeżdża zabrać Cię do domku!!!:multi::multi::multi::multi: Widzisz, jak się spieszy:multi::multi::multi::multi::multi: