Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
Szansuniu, wstawaj na łapiny.:multi::multi: Ciotka Jogolcia przyjeżdża zabrać Cię do domku!!!:multi::multi::multi::multi: Widzisz, jak się spieszy:multi::multi::multi::multi::multi:

ehhhh, żeby to było możliwe :shake:, to bym już tam była i uprowadziła takie cudo ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żabol napisał(a):
Witam,
Czy jeżeli chcę zrobić wpłatę dla Szansy ale bez otrzymania kalendarza to również na konto podane na allegro?:)

czy ktoś kompetentny może odpowiedzieć żabolowi? (ja nic nie wiem :-()

Posted

żabol napisał(a):
Witam,
Czy jeżeli chcę zrobić wpłatę dla Szansy ale bez otrzymania kalendarza to również na konto podane na allegro?:)

Tak, na konto podane na allegro.
Dziękujemy:lol:
Dziekujemy za kolejne wpłaty.

UK - wielkie dzieki za wizyty u Szansy i informacje:loveu:
Czytam o tej naszej sunieczce i wzruszam się do łez; jestem niwzmiernie wdzięczna wszystkim, którzy są tutaj z nami, wszystkim, którzy pomagają.
Jeszcze niedawno zapomniana, ukryta przed swiatem sunia, a teraz tyle osób do niej zagląda, chce pomóc.
A Szansa jakby rozumiała, ze wszystko dla jej dobra.
Z niecierpliwoscią czekam na zdjęcia:loveu:
Nasza kochana mądralka:p

Posted

[quote name='Tola']

UK - wielkie dzieki za wizyty u Szansy i informacje:loveu:
Czytam o tej naszej sunieczce i wzruszam się do łez; jestem niwzmiernie wdzięczna wszystkim, którzy są tutaj z nami, wszystkim, którzy pomagają.
Jeszcze niedawno zapomniana, ukryta przed swiatem sunia, a teraz tyle osób do niej zagląda, chce pomóc.
A Szansa jakby rozumiała, ze wszystko dla jej dobra.
Z niecierpliwoscią czekam na zdjęcia:loveu:

A ja każdego dnia napuszam sie z dumy jak paw (pawica?) - i śpiewam z radości (co oczywiście prowokuje unikalne produkcje duetowe z Lulusiem - to warto by chyba nagrać ....ale by było śmiechu

Posted

[quote name='żabol']Dzięki za szybką odpowiedź, poszło 50 zł dla suni.
Oby szybko wstała na nóżki:)
Szansa jest szczęściarą ! Bardzo dziękujemy i wierzymy, że na pewno będzie biegać na zdrowych nóżkach !!!

Posted

[quote name='zadra'] (...) musimy zająć się planowaniem transportu do Kasi.Uk ma "mlyn" w pracy i nie wie czy bedzie mogła pojechać.
Podnoszę, ważne!!!

Posted

jak ja lubie tu zagladac

trzeba koniecznie zaczac koncentrowac sie na transporcie !!! Szansunia pieknie sie goi wiec tylko patrzec jak bedzie gotowa na nstepny etap w swoim zyciu.

Posted

[quote name='IVV']jak ja lubie tu zagladac

trzeba koniecznie zaczac koncentrowac sie na transporcie !!! Szansunia pieknie sie goi wiec tylko patrzec jak bedzie gotowa na nstepny etap w swoim zyciu.

święta prawda IVV ( i Majqa wcześniej) - zaczynamy organizowac transport dla naszego cudzika...

Posted

[quote name='Agmarek']To z Lublina dokąd?
Lublin - Bielsko - Biała.

Toluś, jak tu lookniesz, rozważ może chwilową podmianę tytułu na prośbę o pomoc w transporcie. Aha, coś mi jeszcze po głowie chodzi. Napisz lub zadzwoń do DORY1020. Na jej wątku (bodajże psiaka Karo) był fajny ludź płci męskiej, który w owym czasie służył pomocą transportową. Może Dora zachowała do niego kontakt, a jeśli nie, poproś ją o link do Karo, podeślij mi na PW, znajdę ten nick i napiszę w sprawie Szansy.

Posted

majqa napisał(a):
Lublin - Bielsko - Biała.

Uu...to dość daleko. Jak uda mi się dzisiaj wyrwać do banku (bo tak jakoś mi nie po drodze) to wpłacę kasę dla naszej laleczki i oczywiście gdyby transport był płatny to się dorzucę :lol:

Posted

funia napisał(a):
Majgo ja mam telefon do Bena Ani ......Swego czasu pomagającego na tamtym wątku .Jak trzeba to podam na pw .

O, czytasz mi w myślach? :-) Oczywiście, poproszę o ten numer na PW, zadzwonię, dopytam Funiu. :-)
Agmarek, dziękujemy! :-)