jogolcia@pdx Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 danka4u1 napisał(a):Podczytywaczy wątku i ukrytych sympatyków Szansuni jest więcej. Nadbabiam zaległosci, czytam i cieszę się, ze juz po..uff. Szansa jest dzielna, a Wy dziewczyny- wielkie !!. Cześc Danuska - fajnie, że wpadłaś , bo my właśnie dzielmy radośc z powodu Szansuni naszej cudniastej...uciesz oko i serce wraz a nami ;=) Quote
Joodith Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 To ja na dobry sen... :) Pan Waldemar K. - 50 zł (bez kalendarza) Pan Wojciech Ch. (Woytec60) - 10 zł MM GOURMET INT'L - 30 zł Pani Ksenia Maria P. - 30 zł Saldo Szansuni z aukcji kalendarzowej to 140 zł :) Quote
Tola Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='Joodith']To ja na dobry sen... :) Pan Waldemar K. - 50 zł (bez kalendarza) Pan Wojciech Ch. (Woytec60) - 10 zł MM GOURMET INT'L - 30 zł Pani Ksenia Maria P. - 30 zł Saldo Szansuni z aukcji kalendarzowej to 140 zł :) Bardzo dziekujemy. Jutro uzupełnię 1 post o wpłaty z aukcji. Quote
jogolcia@pdx Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Joodith']To ja na dobry sen... :) Pan Waldemar K. - 50 zł (bez kalendarza) Pan Wojciech Ch. (Woytec60) - 10 zł MM GOURMET INT'L - 30 zł Pani Ksenia Maria P. - 30 zł Saldo Szansuni z aukcji kalendarzowej to 140 zł :) Łomatko - cudna wiadomość - dzięki Joodith :multi: Quote
Isadora7 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Agmarek napisał(a):Obiecałam pomoc. Jest mi obojętne czy wpłacę pieniądze na konto, czy wezmę udział w allegro, więc? Proszę o podpowiedź. Tola napisał(a):Na razie chyba tylko jedna osoba Na aukcję cegiełkową Szansy wchodzi bardzo duzo osób, ale wpłat mało... Myslałam, ze to u Neli będzie problem, tymczasem u Szansy przy liczbie 500 wejsc zostało zakupionych 5 cegiełek:roll: Nelka się też jakoś rokręciła chyba drugiego dnia, a teraz stoi w zasadzie. Ale wiecie może za mało rozreklamowana, a może to ze konto prywatne aczkolwiek do tej pory nie widziałam różnicy. Agamarek - do rozważenia podaję pomysł stosowany na innych aukcjach. Ludziska nie wpłacali przez aukcje (znaczy nie licytowali) a bezpośrednio na konto. W końcu prowizja zależy od ilości sprzedanych "cegiełek" 4% razy ilość sprzedanych. Ale tez bywało drukowałam parę egzemplarzy dyplomów (kalendarze robię pierwszy raz) dla zasłużonych. Wszystko jest do ustalenia. Quote
IVV Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 spij spokojnie Szansuniu ! jestes w najlepszych rekach -tych realnych i wirtualnych !!! Quote
Agmarek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Havanka napisał(a):Niesamowita jest ta Psinka!!! Tyle czasu samotna w schronie a czystość potrafi zachować. Havanko moja Szansunia jednej z pierwszych nocy nie wytrzymała i zrobiła quupe w garażu, a potem próbowała to "posprzątać" :oops: No te Szansunie chyba tak mają że są czyściutkie :lol: Isadora7 napisał(a):Agamarek - do rozważenia podaję pomysł stosowany na innych aukcja. Dzięki za podpowiedź. Teraz nie mogę się zdecydować z którego konta skorzystać :evil_lol: Czy już chociaż wstępnie wiadomo jak wyglądają finanse Szansy? (chodzi mi o koszty zabiegu) Bo ja cały czas wstrzymuję się z wpłatą :roll: I jak Szansunia czuje się dzisiaj? Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ... północ już przeszła, kot też uśpiony, i coś tam brzęczy w głowinie... ... pewnie mnie czeka ranek cudowny, usługującą kocinie... http://www.youtube.com/watch?v=e7os4Coi3Cg&feature=player_embedded#! Quote
funia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Moja kochanana grubania .Tak sie cieszę .ze idzie ku dobremu .Tak masz racje Ma Di jej oczy sa wielkie i takie kochane .Tak bardzo chciałabym ,zeby w krótkim czasie znalazła dom .... WIecie ten wątek to piekna praca zespołowa .Nerwowa i okupiona wyrzeczeniami ale jaka efektowna . Quote
funia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jeszce jedno .Jak zobacze ją stąpającą normalnie na dwóch łapkach to ide się zalać ....Winem .... Quote
Jo37 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Oby ktoś się szybko zakochał i ofiarował dom sunieczce. Quote
majqa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 funia napisał(a):Jeszce jedno .Jak zobacze ją stąpającą normalnie na dwóch łapkach to ide się zalać ....Winem .... Czego z całego serducha i Tobie i nam wszystkim życzę! :-) Quote
Agmarek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 funia napisał(a):Jeszce jedno .Jak zobacze ją stąpającą normalnie na dwóch łapkach to ide się zalać ....Winem .... No wiesz? Takie marnotractwo :roll: winem się zalewać :oops: lepiej zalej się wodą, a wino wypij :evil_lol: Szansunia na pewno stanie na łapkach, bo to silna dziewczynka :p Quote
majqa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Agmarek napisał(a):No wiesz? Takie marnotractwo :roll: winem się zalewać :oops: lepiej zalej się wodą, a wino wypij :evil_lol: (...) No i monitor kawą opryskany. Wieeelkie dzięki Agmarek! :evil_lol: Quote
terra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 terra napisał(a):Bardzo się cieszę, że u Szansuni wszystko na jak najlepszej drodze. Proszę o numer konta, dorzucę parę groszy. Skorzystałam z danych zawartych w aukcji allegro i przelałam 30 zł. dla suni. Quote
Agmarek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 majqa napisał(a):No i monitor kawą opryskany. Wieeelkie dzięki Agmarek! :evil_lol: Oj tam...mój nie takie rzeczy jak kawa widział :roll: ale przyznam szczerze że winem jeszcze go nie pryskałam :evil_lol: Quote
Joodith Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='terra']Skorzystałam z danych zawartych w aukcji allegro i przelałam 30 zł. dla suni. Potwierdzam otrzymanie wpłaty. Dziękujemy pięknie :klacz: Saldo kalendarzowe 170 zł :) Quote
majqa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 terra napisał(a):Skorzystałam z danych zawartych w aukcji allegro i przelałam 30 zł. dla suni. Dziękujemy!!! :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Czołem - właśnie wstołem bo se pospołem.... Jest chętna do pomocy finansowej na FB... prosze o numer konta na PW to przekażę dalej... Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='majqa']Witaj Śpioszko! :-) :eviltong::eviltong::eviltong: - po iluś nieprzespanych nockach zawsze padam...a mój prywatny termoforek nie tylko grzeje, ale i mruczy, więc wstawać sie nie chce :shake: ... ale powoli się rozbudzam ;) aha - co a tym kontem? Quote
handzia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 funia napisał(a):Jeszce jedno .Jak zobacze ją stąpającą normalnie na dwóch łapkach to ide się zalać ....Winem .... Funiu, dołączam się do Ciebie:multi: Quote
majqa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Pisz piorunem do sonia71, miej od niej w swoich zasobach to konto do obdzielania. Quote
Recommended Posts