Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
Podczytywaczy wątku i ukrytych sympatyków Szansuni jest więcej. Nadbabiam zaległosci, czytam i cieszę się, ze juz po..uff.
Szansa jest dzielna, a Wy dziewczyny- wielkie !!.

Cześc Danuska - fajnie, że wpadłaś , bo my właśnie dzielmy radośc z powodu Szansuni naszej cudniastej...uciesz oko i serce wraz a nami ;=)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja na dobry sen... :)
Pan Waldemar K. - 50 zł (bez kalendarza)
Pan Wojciech Ch. (Woytec60) - 10 zł
MM GOURMET INT'L - 30 zł
Pani Ksenia Maria P. - 30 zł
Saldo Szansuni z aukcji kalendarzowej to 140 zł :)

Posted

[quote name='Joodith']To ja na dobry sen... :)
MM GOURMET INT'L - 30 zł

Bardzo dziekujemy. Jutro uzupełnię 1 post o wpłaty z aukcji.

Posted

[quote name='Joodith']To ja na dobry sen... :)
MM GOURMET INT'L - 30 zł

Łomatko - cudna wiadomość - dzięki Joodith :multi:

Posted

Agmarek napisał(a):
Obiecałam pomoc. Jest mi obojętne czy wpłacę pieniądze na konto, czy wezmę udział w allegro, więc? Proszę o podpowiedź.

Tola napisał(a):
Na razie chyba tylko jedna osoba
Na aukcję cegiełkową Szansy wchodzi bardzo duzo osób, ale wpłat mało...
Myslałam, ze to u Neli będzie problem, tymczasem u Szansy przy liczbie 500 wejsc zostało zakupionych 5 cegiełek:roll:

Nelka się też jakoś rokręciła chyba drugiego dnia, a teraz stoi w zasadzie. Ale wiecie może za mało rozreklamowana, a może to ze konto prywatne aczkolwiek do tej pory nie widziałam różnicy.

Agamarek - do rozważenia podaję pomysł stosowany na innych aukcjach. Ludziska nie wpłacali przez aukcje (znaczy nie licytowali) a bezpośrednio na konto. W końcu prowizja zależy od ilości sprzedanych "cegiełek" 4% razy ilość sprzedanych. Ale tez bywało drukowałam parę egzemplarzy dyplomów (kalendarze robię pierwszy raz) dla zasłużonych. Wszystko jest do ustalenia.

Posted

Havanka napisał(a):
Niesamowita jest ta Psinka!!! Tyle czasu samotna w schronie a czystość potrafi zachować.

Havanko moja Szansunia jednej z pierwszych nocy nie wytrzymała i zrobiła quupe w garażu, a potem próbowała to "posprzątać" :oops: No te Szansunie chyba tak mają że są czyściutkie :lol:

Isadora7 napisał(a):
Agamarek - do rozważenia podaję pomysł stosowany na innych aukcja.

Dzięki za podpowiedź. Teraz nie mogę się zdecydować z którego konta skorzystać :evil_lol:

Czy już chociaż wstępnie wiadomo jak wyglądają finanse Szansy? (chodzi mi o koszty zabiegu) Bo ja cały czas wstrzymuję się z wpłatą :roll:
I jak Szansunia czuje się dzisiaj?

Posted

Moja kochanana grubania .Tak sie cieszę .ze idzie ku dobremu .Tak masz racje Ma Di jej oczy sa wielkie i takie kochane .Tak bardzo chciałabym ,zeby w krótkim czasie znalazła dom ....
WIecie ten wątek to piekna praca zespołowa .Nerwowa i okupiona wyrzeczeniami ale jaka efektowna .

Posted

funia napisał(a):
Jeszce jedno .Jak zobacze ją stąpającą normalnie na dwóch łapkach to ide się zalać ....Winem ....

Czego z całego serducha i Tobie i nam wszystkim życzę! :-)

Posted

funia napisał(a):
Jeszce jedno .Jak zobacze ją stąpającą normalnie na dwóch łapkach to ide się zalać ....Winem ....

No wiesz? Takie marnotractwo :roll: winem się zalewać :oops: lepiej zalej się wodą, a wino wypij :evil_lol:
Szansunia na pewno stanie na łapkach, bo to silna dziewczynka :p

Posted

Agmarek napisał(a):
No wiesz? Takie marnotractwo :roll: winem się zalewać :oops: lepiej zalej się wodą, a wino wypij :evil_lol:
(...)

No i monitor kawą opryskany. Wieeelkie dzięki Agmarek! :evil_lol:

Posted

terra napisał(a):
Bardzo się cieszę, że u Szansuni wszystko na jak najlepszej drodze.
Proszę o numer konta, dorzucę parę groszy.

Skorzystałam z danych zawartych w aukcji allegro i przelałam 30 zł. dla suni.

Posted

majqa napisał(a):
No i monitor kawą opryskany. Wieeelkie dzięki Agmarek! :evil_lol:

Oj tam...mój nie takie rzeczy jak kawa widział :roll: ale przyznam szczerze że winem jeszcze go nie pryskałam :evil_lol:

Posted

[quote name='terra']Skorzystałam z danych zawartych w aukcji allegro i przelałam 30 zł. dla suni.
Potwierdzam otrzymanie wpłaty. Dziękujemy pięknie :klacz:
Saldo kalendarzowe 170 zł :)

Posted

[quote name='majqa']Witaj Śpioszko! :-)

:eviltong::eviltong::eviltong: - po iluś nieprzespanych nockach zawsze padam...a mój prywatny termoforek nie tylko grzeje, ale i mruczy, więc wstawać sie nie chce :shake: ... ale powoli się rozbudzam ;)

aha - co a tym kontem?