Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Benem Ani; niestety - nie będzie mógł nam pomóc:-(
Auto, którym miałby zabrac Szansę jest współwłasnoscią i nie ma zgody na tak daleki wyjazd drugiego właściciela.:roll:
Szukamy nadal transportu.
Napisałam do Kasi, poprosiłam, zeby weszła na wątek. zawsze to łatwiej omówic transport...

[quote name='sonia71']wpłata na konto Szansy:
14.01-50zł-Agmarek
saldo:655zł.

Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

Tola ja pisalam dużo na transportowym i chyba niekoniecznie z taką trasą ale mam: oczywiście płatne za tylko zwrot kosztów
1.na luty i tylko Polly jedzie czyli Częstochowa-zamość-czestochowa
2.kiedy mi pasuje i tu drogo Warszawa -zamość -częstochowa -Warszawa ale z konanerkiem lub klatką kenelową

Posted

Właśnie dzwonił Ben_Ani, ze moze jechac z bratem - zabrac równiez Polly - orientacyjny koszt to 400 - 500zł.
Teraz czekamy na wiesci z kliniki i od Krook...

Posted

o matko kochana !!!!!aż zrobiłam falę;) ...ale jak Krook pojedzie jednak to wybieracie ją ,to normalne bo niepłatne tak?a tak z innej beczki macie może transporterek jakiś wolny?

Posted

Szansa stoi na czterech łapach!!! Co prawda jeszcze delikatnie, ale zawsze....Proszę uprzejmie moją deklarację i składkę za styczeń wpisać do stałych, a nie jednorazowych:mad::lol:.

Posted

[quote name='sonia71']o matko kochana !!!!!aż zrobiłam falę;) ...ale jak Krook pojedzie jednak to wybieracie ją ,to normalne bo niepłatne tak?a tak z innej beczki macie może transporterek jakiś wolny?
Transporterki trzyma zadra:cool3:

Mam nadzieję, ze Szansa wybaczy i zrozumie; na jej wątku pokazę Łajtka, który mieszka po drugiej stronie dawnego boksu suni.
Łajtek prosi o pomoc!
http://www.dogomania.pl/threads/200431-Zmarnowany-wykonczony-%C5%81ajtus-ma-szanse-pomocy...?p=16130747

Posted

zachary napisał(a):
Szansa stoi na czterech łapach!!! Co prawda jeszcze delikatnie, ale zawsze....Proszę uprzejmie moją deklarację i składkę za styczeń wpisać do stałych, a nie jednorazowych:mad::lol:.

Oczywiscie, juz się robi:lol:
Dziękujemy:loveu:

Posted

Tola napisał(a):
Właśnie dzwonił Ben_Ani, ze moze jechac z bratem - zabrac równiez Polly - orientacyjny koszt to 400 - 500zł.
Teraz czekamy na wiesci z kliniki i od Krook...

Kochana jesteś Tolu :loveu:

Szansunia- cukiereczku kochany - już niedługo....

Posted

IVV napisał(a):
piekny pomysl !!! mam nadzieje ,ze ludzie Wam beda pomagac !!!
czy jest juz wydarzenie dla was na FB ?

Niestety nie ma, nie mam czasu na FB:(

Posted

Pokazałam mojej mamie zdjęcie Szansy..przed i po operacji.
Mam jest beksa, więc..wiadomo.
Dzisiaj wpłaci też grosik dla dziewczynki.
Grosiki polecą razem z moimi pocztą.
Uściski.