BUDRYSEK Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 dzwoniłam do tej Pani, jest z Kłodzka i myslała,że sunie są na miejscu, chciałaby je obejrzeć ma zadzwonic jeszcze wieczorem Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='gonia66']Nie nie..nie zmieniaj...dziewczynki są na bezpłatnym DT (tylko koszta jedzonka dochodzą), ale na watku pojawiły się kolejne 2 pieski z tego domu, ktore jutro mają mieć wywózke do Mysłowic...a ja uwazam, ze absolutnie nie moga tam jechac...dlatego potrzeba kasy, kasy..zeby choc na miesiac pojechaly do platnego DT a w miedzyczasie moze uda się znaleźc im domki.... Dzwoniłam do Marty- sytuacja jest kiepska...dziewczyny wyjeżdżaja na Swięta a większośc jest z daleka jada pociagami i niekoniecznie w ich domkach rodzinnych rodzice czekaja na "dodatkowe" atrakcje...:( ALe uważam, ze trzeba dzwonić pod ten numer z maila i sparwdzić.. Marta powiedziala, ze jesli pani jest chętna i domek okaże się ok a weźmie do siebie na DS jedną sunię- to ona tą "biszkoptową" maleńką weźmie... Tylko blagam- nie wywoźcie ich jutro do tych Mysłowic...zatrzymajcie choć na kilka dni gdziekolwiek....:( Ponawaim pytanie: KTO ZADZWONI I CZY W OGOLE KTOS ZADZWONI POD NUMER, KTORY PODALA PANI W MAILU?? JA mogę zadzwonic jak nikt nie chce, bo mialabym ogromne wyrzuty, gdybyśmy nie sparwdzili...moze to prawdziwa szansa..?? Napiszcie coś...jakby co, ja moge dzwonić...[/QUOTE] Matko goniu to ta wywózka jest już jutro nie w piątek??? Quote
Poker Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Można kobiecie pokazać 3 sunie.Niech bierze jakąkolwiek albo poprosić ją chociaż o DT. Może się zgodzi. Ja daję BDT, sterylka będzie ze skarpety, poza tym trochę uzbierałam już z bazarków. Podzielę się z resztą piesów. Karmy nie zamówiłam , bo w końcu nie wiem którą i nie wiem co z puszkami. Najwyżej Marta kupi coś na 1. ogień i oddamy jej kasę. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']dzwoniłam do tej Pani, jest z Kłodzka i myslała,że sunie są na miejscu, chciałaby je obejrzeć ma zadzwonic jeszcze wieczorem[/QUOTE]Ups...to jaka to odległość..??Myślisz Budrysku, że pani zechce przyjechac i obejrzec sunie?? [quote name='AgusiaP']Matko goniu to ta wywózka jest już jutro nie w piątek???[/QUOTE]Oj...ja nie wiem dlaczego ja sobie wymyśłiłam, ze to jutro...a jesli w piatek to byłoby jeszcze 2 dni...to może się uda..??oj....to kiedy ta wywózka jest?? [quote name='Poker']Można kobiecie pokazać 3 sunie.Niech bierze jakąkolwiek albo poprosić ją chociaż o DT. Może się zgodzi. Ja daję BDT, sterylka będzie ze skarpety, poza tym trochę uzbierałam już z bazarków. Podzielę się z resztą piesów. Karmy nie zamówiłam , bo w końcu nie wiem którą i nie wiem co z puszkami. Najwyżej Marta kupi coś na 1. ogień i oddamy jej kasę.[/QUOTE]No moze to i dobrze,że nie zamówiłaś, bo moze kasa na cito bedzie potrzebna dla tych dwoch kolejnych psiakow...a na karme dozbieramy...Marta założy a potem jej oddamy... Quote
monika083 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 z tego co ja zrozumialam to wywozka jest w piatek,, a w jakim miescie sa teraz sunie? to sprawdze ta odleglosc do klodzka.. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ciekawe, czy w ogole zadzwoni ta pani.... Quote
monika083 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 a to do klodzka kawalek..troche ponad 200km.. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zaciskamy piąstki....zaciskamy...moze zadzwoni??/ Quote
lika1771 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dostałam taka wiadomosc: Lika, mam w rezerwie jedynie tani hotelik dla piesków pokroju "pikusie", koszt 7-8 pln za dobę od pikusia juz z wyżywieniem, piesek nie może być większy niż spaniel, bo w korytarzyki na wybieg się nie zmieści. Miejsce widziałam, jest w porządku, opieka też bardzo rzetelna, aktualnie w tym hoteliku trzymamy w dużym kojcu ONkę .. opieka jest super. Niestety jest jeszcze jedno ograniczenie .. lokum dla maluchów jest teraz puste i nieogrzewane. Naturalnie ogrzewanie trzeba włączyć, więc hotelik wymaga, by za tę stawkę dobową zimą było naraz 4-5 psinek, żeby koszty grzania nie przerosły dochodu, więc albo hurtem pakujemy albo żadnego :/ Ostro negocjowałam te warunki i lepiej już nie dało rady .. Co innego w sezonie bez grzania, wtedy można solo .. ale teraz zima trzaskająca idzie i ciepło musi być. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 MOja Marta rozpuściła "wici"...jutro może coś będę wiedziała, bo oczywiście koleżanka jest jak najbardzie "za", ale musi przedyskutowac z rodzicami (na swięta trzeba zabierac psiaka do domku), a tam sa kotki...no i została tam jeszcze jedna wspólokatorka...bedzie rano, więc z nia tez trzeba porozmawiac...one mieszkaja niedaleko siebie...wspólne spacerki...;) Fajnie by było...kto wie??Moze sie uda....trzymajcie kciuki dziewczyny!!! Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Poker']z Wrocławia do Kłodzka jest ok. 90 km.[/QUOTE] NO..ale skoro pani nie dzwonila juz wieczorem to pewnie sie rozmyslila...no, chyba, ze dzwonila i Budrydek nam później napisze... Nie dają mi spokoju te dwa szczylki....:( Quote
Lucyna Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/8858/2z521vl.jpg[/IMG] mi też nie daje to spokoju, ta sunia całkiem podobna do mojego Kwiatuszka - Frezji z avatarka (tymczasowiczka Poker). Pokazałam małżowi i cały czas o niej myślę. niestety nie mam możliwości zaopiekowania się nią sama, a małż się nie zgadza :-( Quote
BUDRYSEK Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 malutkie sprostowanie Pani jest z Płocka zgodziła się na wizytę Nowe Grabie koło Płocka Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Lucyna'][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/8858/2z521vl.jpg[/IMG] mi też nie daje to spokoju, ta sunia całkiem podobna do mojego Kwiatuszka - Frezji z avatarka (tymczasowiczka Poker). Pokazałam małżowi i cały czas o niej myślę. niestety nie mam możliwości zaopiekowania się nią sama, a małż się nie zgadza :-([/QUOTE] Ja też rozmawiałam z mężem niestety to samo co u Ciebie Lucynko. Nawet prosiłam, żeby przeczytał wątek i zobaczył zdjęcia i nic nie chce się zgodzić...:-(:-(:-( Quote
Poker Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 To trzeba kogo pilnie szukać na wizytę.Kiedyś była tam beam6 chyba. Ale nie wiem czy nie mieszka teraz w Warszawie.Może zna kogoś, kogo mogłaby polecić. A którą sunią pani jest zainteresowana? może wystarczy rozmowa telefoniczna, byle sunię wyciagnać i potem zrobić wizytę poadopcyjną. Właśnie widziałam w niej podobieństwo do Frezji i się łudziłam.Czemu ci panowie tacy są :placz: Myślę i myślę. Ciekawa jaka ona jest do kotów. Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']malutkie sprostowanie Pani jest z Płocka zgodziła się na wizytę Nowe Grabie koło Płocka[/QUOTE] Jakie wrażenie co do domku po rozmowie Bydrysku? Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']malutkie sprostowanie Pani jest z Płocka zgodziła się na wizytę Nowe Grabie koło Płocka[/QUOTE]Budrysku...czy to znaczy, ze pani zadzwonila jeszcze raz..??Jakie wrazenie? O ktorą sunie jej chodzi konkretnie? JAk sobie teraz wyobrazasz akcję "wrocław"??Gdyby udało się zrobić wizytę jutro, nie byloby problemu- bo albo tak, albo nie...jesli jenda sunia pojechalaby do DS to zamiast tej, zabieramy ta jasna , tak?? napisz prosże cos wiecej...my tu kicamy z niepokoju... Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 I nie ma Budryska... Babeczka pomimo odległości jednak zadzwoniła może to ten domek i jedna z sunieczek będzie miała DS na Świeta Quote
BUDRYSEK Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 rozmawiała krótko z Panią chce sunie mniejszą nie wypytywałam więcej ponieważ jechala samochodem i był słaby zasięg w rozmowie miła ale ja też na pierwszy rzut oka taka się wydaje a tak nie jest ;) Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']rozmawiała krótko z Panią chce sunie mniejszą nie wypytywałam więcej ponieważ jechala samochodem i był słaby zasięg w rozmowie miła ale ja też na pierwszy rzut oka taka się wydaje a tak nie jest ;)[/QUOTE] No coś Ty dziewczyna o takim wielkim serduchu nie wierzę :cool3: czyli jest szansa... Quote
BUDRYSEK Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 trzeba znalezc kogos z Plocka i szybko działać ja juz uciekam...choróbsko mnie zbiera a tu na nogach tzreba byc non stop...jutro jedziemy do punktu Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']rozmawiała krótko z Panią chce sunie mniejszą nie wypytywałam więcej ponieważ jechala samochodem i był słaby zasięg w rozmowie miła ale ja też na pierwszy rzut oka taka się wydaje a tak nie jest ;)[/QUOTE] Hehehe...sunia mniejsza, to ta chyba od Pokerka, czy sie mylę..?? Pokerku,..a jesli poszłaby "Twoja" do DS to weźmiesz którąś z tych dwóch, co zostaną..??? Kurcze...czy ktos zna kogos z Plocka?? Trzebaby jutro zrobic wizyte gdyby sie udalo... Quote
Recommended Posts