AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='gonia66']Hehehe...sunia mniejsza, to ta chyba od Pokerka, czy sie mylę..?? Pokerku,..a jesli poszłaby "Twoja" do DS to weźmiesz którąś z tych dwóch, co zostaną..??? Kurcze...czy ktos zna kogos z Plocka?? Trzebaby jutro zrobic wizyte gdyby sie udalo...[/QUOTE] Wiem, ze Pokerek na wątku tej wiedżmy pisała o Klusce i o tej biszkoptowej, ale nie wiemmmmm :cool3: Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='AgusiaP']Wiem, ze Pokerek na wątku tej wiedżmy pisała o Klusce i o tej biszkoptowej, ale nie wiemmmmm :cool3:[/QUOTE] Tak, tak , masz rację:):) Czyli nie byloby problemu chyba:) Tylko ta wizyta....mamy czas jutro....albo w piatek do południa....bo wtedy Budrysek bedzie wiedziala, ktore sunie wieźc do Wrocka... Quote
AgusiaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Mało czasu, ale będziemy próbować musimy... Quote
Awit Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 O Jezu, jest szansa, że te psy nie pojadą, Boże jak się cieszę, ta sunia przerażona:-( tak na mnie wpływa, że strumienie łez wylewam:-( Gdybym miała 1 psa, ona by była moja. W Płocku mieszka kuzynka męża, ale zupełnie nie znają się na psach, i ona jest niepełnosprawna ruchowo. Rano spytam męża czy ktoś mu przychodzi do głowy, bo ja mam pustkę. Quote
Poker Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Napisałam na dogo mapie prośbę.Może akurat ktoś zajrzy. Oczywiście ,że wezmę inną sunię, byle nie była większa niż 40 cm w kłębie. Spróbuję napisać PW do beam6, może coś poradzi. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Awit']O Jezu, jest szansa, że te psy nie pojadą, Boże jak się cieszę, ta sunia przerażona:-( tak na mnie wpływa, że strumienie łez wylewam:-( Gdybym miała 1 psa, ona by była moja. W Płocku mieszka kuzynka męża, ale zupełnie nie znają się na psach, i ona jest niepełnosprawna ruchowo. Rano spytam męża czy ktoś mu przychodzi do głowy, bo ja mam pustkę.[/QUOTE]TO jest chyba nawet pod Plockiem... A moze jest na dogo ktos z tych okolic....kurcze,... Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Poker']Napisałam na dogo mapie prośbę.Może akurat ktoś zajrzy. Oczywiście ,że wezmę inną sunię, byle nie była większa niż 40 cm w kłębie. Spróbuję napisać PW do beam6, może coś poradzi.[/QUOTE] OOOoooooo...jestes Pokerku:):) Ja bez Ciebie, jak bez ręki:);) Quote
Poker Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Napisałam PW do beam6, ona kiedyś mieszkała w Płocku, może zna tam kogoś. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Poker']Napisałam PW do beam6, ona kiedyś mieszkała w Płocku, może zna tam kogoś.[/QUOTE] A na mapie pomocy nie widac nikogo??Nie mam linku do mapy..gdzies posialam:( Quote
Poker Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Nie widać nikogo, bo nie można szukać :angryy:, nie działa.:diabloti: Może by Budrysek pogadała jeszcze z panią i spytała którą chcę sunię.Czy kobieta widziała ich zdjęcia czy chce zupełnie w ciemno.Może da radę podesłąć jej zdjęcia ,żeby zdecydowała która chce. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Poker']Nie widać nikogo, bo nie można szukać :angryy:, nie działa.:diabloti: Może by Budrysek pogadała jeszcze z panią i spytała którą chcę sunię.Czy kobieta widziała ich zdjęcia czy chce zupełnie w ciemno.Może da radę podesłąć jej zdjęcia ,żeby zdecydowała która chce.[/QUOTE]Budrysek pisała, ze pani chce mniejsza....a mniejsza to chyba "Twoja"??:) Quote
Poker Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ok, może być 'Moja" byle któaś poszła do DS.Tylko nadal nie wiem czy pani chciala mniejszą z tych , które widziała czy tylko tak powiedziała ,ze chce mniejszą. Po zdjęciach nie rozróżniam która jest najmniejsza. Dziewczyny muszą ocenić. Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Poker']Ok, może być 'Moja" byle któaś poszła do DS.Tylko nadal nie wiem czy pani chciala mniejszą z tych , które widziała czy tylko tak powiedziała ,ze chce mniejszą. Po zdjęciach nie rozróżniam która jest najmniejsza. Dziewczyny muszą ocenić.[/QUOTE]To prawda, ja tez nie rozróżniam:) szczerze mowiac , wolalabym nawet aby poszła "Marty", bo Twoja jest troszkę ładniejsza i ma większe szanse chyba na domek:) Mnie się podobaja obie...znaczy wszystkie 3:) ale jeszzce siedzi mi w głowie ten samczyk...ona jkos taki zapomniany:( Quote
Selenga Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Poker']Napisałam PW do beam6, ona kiedyś mieszkała w Płocku, może zna tam kogoś.[/QUOTE] Z okolic Płocka jest alfabia. Na mapie pomocy jest podane, że zajmuje się wizytacjami domów. Aktywna na dogo była ostatni raz 1.10... Mail nie jest podany, ale ladySwallow może mieć do niej kontakt bo alfabia robiła dla niej wizyty Quote
Poker Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Selenga , wielkie dzięki.Zaraz napiszę do lady Swallaw. A czy Tobie udało sie otworzyć mapę dogo? mam na myśli poszczególne województwa? Npapisałąm błagalne PW do lady Swallow, może akurat uda się :roll: Quote
AgusiaP Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja jeszcze będę próbowała rozmawiac z mążem są marne szanse, ale tak łatwo mu nie odpuszczę ;) U nas jest problem z tym, że w czwartek 29 grudnia wyjeżdżamy i wracamy drugiego stycznia w niedziele i wczoraj to było pierwszym jego argumentem "co Ty z nią zrobisz jak do tej pory jej domku nie znajdziesz?":shake: Quote
Poker Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 napisałam tak do alfabii na GG, numer podała mi ladySwallow [COLOR=#3F87D5][FONT=MS Shell Dlg 2][B] Ja [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=MS Shell Dlg 2]10:28:57 [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]witaj , jestem Poker z dogomanii. [/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=MS Shell Dlg 2]10:31:59 [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial]Baaaardzo pilnie potrzebujemy wizytę przedadopcyjną w miejscowości Nowe Grabie koło Płocka. Ta wizyta to jest żyć albo nie żyć dla którejś suczki z tego wątku[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000FF][FONT=Arial][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/1972...wice.../page22[/url][/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial] Pomóż jak tylko będziesz mogła. Telefon do kobiety chętnej na jedną z nich ma Budrysek .Nr telefonu do Budrysek 605 427 615 Błaaaaaaagam.Pozdrawiam. Cioteczka Poker Teraz czekamy na odzew.Może się uda. AgusiaP, morduj swojego TZ do 29 jest jeszcze tyle dni,może coś się wydarzyć dobrego. [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/COLOR] Quote
Avilia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Mniejsza,a zarazem szersza jest Kluska. Lecę na poszukiwania osób z Płocka. Agusiu,a może jakaś ciotka z naszych okolic zaopiekuje się sunią na czas Twojego wyjazdu?Pomogłabym,ale mnie w tym czasie niestety nie będzie "na rejonie";/ Quote
monika083 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 a jeszcze zapraszam na watek suni onkowatej ,miejsce u zuziam czeka ,tylko deklaracji brak --- tez z pszczyny ,ratujmy ja: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197935-ONkowata-sunia-czy-zdazymy-przed-Myslowicami-Zbieramy-na-hotel?p=15895852#post15895852"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1979...2#post15895852[/COLOR][/URL] Quote
Awit Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nie mam nikogo, do tego domu. Sunieczko ciąge myślę o Tobie. A co z tym jej towarzyszem z tego domu? Quote
AgusiaP Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jejku nie mam pojęcia co z tym pieseczkim kiepsko to widzę, ale cuda się zdarzają... Quote
gonia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ale tu się dzieje "z samego rańca":):) Mnie tez ten psiunio siedzi w głowie cały czas...bo byłby bardzo pokrzywdzony, jeśli uratujemy wszystkie a jego samego zostawimy...:( Quote
gonia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='yoko100']nie mozna go zostawic samego:(:(:([/QUOTE]No więc właśnie..nie można....tylko gdzie go damy..??:(... Poki co jest teraz "bałaganik"...nikt nic dokładnie nie wie..;) Ale takiego knypeczka trzeba gdzieś umieścić przecież... Quote
Recommended Posts