Tola Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 URIA napisał(a):Tola aniołki doszły :) Jak trzeba będzie na małą zmontować bazar to daj znać. Ok , dziękuję. Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku; dzisiaj TZ dzwonił do kliniki - sunia coraz lepiej, operacja zbędna, Nela jest tylko porzadnie poturbowa. jak nic sie nie zmieni to w sobote mozna dziewczynę zabierac. Potrzebny transport Lublin - Warszawa! Dzisiaj u Neli bedzie Energy, czekam na wiesci z niecierpliwoścą:lol: Quote
agusiazet Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 W sobotę do Warszawy ma najprawdopodobniej jechać pati-c z Janką w klatce, może da się w małej klatce na przód wziąć szczeniaka? Quote
Energy Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Już jestem:lol: Byłam u sunieczki z MaDi i Muzzy. Muzzy zrobił małej dużo zdjęć, ale coś musi z nimi porobić:cool3: i prawdopodobnie jutro wstawi:lol: Tola mała chodzi, troszkę zatacza pupką, wg mnie od miednicy. Jak została postawiona po trzymaniu na rękach to troszkę kilka razy zapiszczała, jakby bolała ją łapka. Zawiozłam suchą karmę, ale ją olała:placz:podobno chwilę wcześniej jadła puszeczkę;) To urocza sunieczka, naprawdę:loveu: Quote
MaDi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Sunia jest na pewno poobijana, zastanówcie się czy nie ma potrzeby wykonania zdjęcia RTG. Chodzi ale lepiej upewnić się,że operacja będzie zbędna. Quote
IVV Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 tak ,lepiej dmuchac na zimne ,niz pozniej ma cos wyjsc ... Quote
MaDi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 agada napisał(a):A co mówią weci? Nie było jej lekarza prowadzącego, więc nic nie wiemy. Quote
zadra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 MaDi napisał(a):Sunia jest na pewno poobijana, zastanówcie się czy nie ma potrzeby wykonania zdjęcia RTG. Chodzi ale lepiej upewnić się,że operacja będzie zbędna. Przy naszej pierwszej rozmowie wet powiedział,że RtG mają popsute,ale jeśli bedzie taka potzreba to sobie poradzą.Z tego wnioskuję,że jednak RTG nie jest potrzebne. Quote
Energy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Zadra w Lublinie jest -20 i do tego paraliż na drogach, nie wiem czy ma kto z nią pojechać, po prostu. Zakładam, że gdyby nie chodziła to coś by robili ale tak to nie jestem pewna. Oni tam się bardzo dziwnie zmieniają, nie przekazują sobie informacji:roll: Nie przepadam za tą kliniką:shake:jak kiedyś pojechałam robić zdjęcia Redzikowi to wet na dyżurze nawet nie wiedział, że jest pies. Tak jak mówiłam Toli jeśli będzie potrzeba pojadę z małą na rtg. Uważam że w XXI wieku ocena ewentualnych podejrzeń złamań, pęknięć "na oko" niestety nie świadczy dobrze o wetach. A to, że nie ma rtg w klinice do lutego to już jest zwyczajnie chore. Quote
LadyS Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Energy napisał(a):Zadra w Lublinie jest -20 i do tego paraliż na drogach, nie wiem czy ma kto z nią pojechać, po prostu. Zakładam, że gdyby nie chodziła to coś by robili ale tak to nie jestem pewna. Oni tam się bardzo dziwnie zmieniają, nie przekazują sobie informacji:roll: Nie przepadam za tą kliniką:shake:jak kiedyś pojechałam robić zdjęcia Redzikowi to wet na dyżurze nawet nie wiedział, że jest pies. Tak jak mówiłam Toli jeśli będzie potrzeba pojadę z małą na rtg. Uważam że w XXI wieku ocena ewentualnych podejrzeń złamań, pęknięć "na oko" niestety nie świadczy dobrze o wetach. A to, że nie ma rtg w klinice do lutego to już jest zwyczajnie chore. O matko, to co oni robią z psami wypadkowymi? Przecież to nienormalne... A co do samej kliniki, również nie jestem jej fanką... Quote
MaDi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dzisiaj byłam na konsultacji z innym psem od razu powiedzieli nam aby pojechać i zrobić zdjęcie. Uważam,że w tym wypadku też tak trzeba zrobić. Lekarze mają dyżury i zajęcia, trzeba szukać informacji bezpośrednio u lekarza prowadzącego lub u stażystów którzy zajmują się danym zwierzakiem. Quote
Tola Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 MaDi napisał(a):Dzisiaj byłam na konsultacji z innym psem od razu powiedzieli nam aby pojechać i zrobić zdjęcie. Uważam,że w tym wypadku też tak trzeba zrobić. Lekarze mają dyżury i zajęcia, trzeba szukać informacji bezpośrednio u lekarza prowadzącego lub u stażystów którzy zajmują się danym zwierzakiem. Informacje o stanie Neli uzyskalismy wczoraj od lekarza prowadzącego dr Orzelskiego; to on powiedział, ze nie wiidzi nic niepokojacego w stanie zdrowia Neli. Wczoraj miał dyzur, wiec dzisiaj nie ma go w klinice, postaramy się wiec jutro zadzwonic i jeszcze raz dopytac w kwestii prześwietlenia. Dziękujemy wszystkim za troskę o stan zdrowia suni. Quote
Energy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Sesja zdjęciowa sunieczki:loveu:Muzzy bardzo dziękuję:loveu: Quote
Tola Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Muzzy - jak równiez bardzo dziękuję za czas poświecony sunieczce:lol: i za profesjonalna sesję zdjęciową:lol: Na tym pierwszym zdjęciu widac, ze Nela zawstydzona:cool3: Quote
muzzy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Tola']Muzzy - jak równiez bardzo dziękuję za czas poświecony sunieczce:lol: i za profesjonalna sesję zdjęciową:lol: Cała przyjemność po mojej stronie :) Polecam się na przyszłość! Quote
muzzy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tola napisał(a):Na tym pierwszym zdjęciu widac, ze Nela zawstydzona:cool3: Wiesz, to obok to waga. A Nelka to, jak by nie było, kobieta. A znając kobiety, to niejedna przy wadze jest zawstydzona, choć z reguły zupełnie nie ma się czego wstydzić :) Quote
Tola Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='muzzy']Cała przyjemność po mojej stronie :) Polecam się na przyszłość! Piękne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Muzzy - jeszcze raz dziękuję:loveu: To będzie moje ulubione Quote
Tola Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Tylko smutna ta nasza Nela, ale nie dziwię się, jest chora i wsród obcych... Quote
Tola Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Ojej - kolejne:lol: Piękne:loveu: Energy - Tobie równiez bardzo dziękuję:loveu: Quote
Recommended Posts