Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
rozmawiałam dzis z zadrą, moje auto odmówiło posłuszeństwa i nie ma ochoty zapalić, to cos powazniejszego niz akumulator niestety...TZ wraca w poniedzialek wieczorem, ja sama nie bede ciagnac auta do mechanika wiec niestety ale ja jestem bez auta do wtorku...
teraz pytanie czy p.Małgosia pracuje w soboty?
jak tak to moglaby mi podrzucic sunie na caly dzien jutro a po pracy odebrac...jesli nie pracuje w sobote to ja nie wiem bo ja jestem sama z dzieckiem i bez auta wiec odpada mi podjechanie po Lune...

Wysylam Ci na pv nr do p. Malgosi, dogadajcie sobie resztę

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam się dziś z Luną, nie wziełam jej do siebie niestety bo wypadło mi wyjscie z domu dzis a ona kompletnie nie chodzi na smyczy i miasto ją totalnie przeraża(myślałam że będzie rozbrykanym szczylem po prostu i miałam zamiar ją zabrac ze sobą do miasta), pani Małgosia ma razem z siostrą (przepraszam nie zapytałam o imie:oops:) popracować z sunią nad jej chodzeniem na smyczy a ja za tydzien wezmę ją na spacerek i będziemy oswajać się z miastem
poznej założe suni oddzielny wątek na ktorym będa aktualne foty i info o suni
sunia juz teraz wazy na oko kolo15kg,ma ok 5 miesiecy i będzie mniej wiecej wielkosci labradora
jest czarniutka,ładniutka i ogolnie jak ją ogarniemy z miastem i dobrze ogłosimy to mam nadzieje na znalezienie szybko domku

Posted

Marlena:) napisał(a):
Nie, rozmyśliłam się.
Zartuję oczywiscie ;) , co miałoby się zmienić?

Może chodziło o przywiezienie suni, są kiepskie warunki na drogach;)
Ja jutro czekam na wiadomość od Pati-c co do pory jej powrotnego przejazdu przez Lublin
i wyciągam małą z kliniki.
Czy nie ma określonych godzin w których można Nelkę zabrać?

Posted

Ok, my już z Pati w kontakcie.
Jest tylko jeden problem - niby niewielki, a ja inteligentnie o tym nie pomyślałam.
Ale...tylko głośno myślę.

Co się stało?

Posted

Moje psy właśnie skończyły leczenie kaszlu. Martwię się, czy jakieś zarodniki nie zarażą małej. Niby nic groźnego, ale nie pomyślałam.
Zapalenie gardła i te sprawy - niegroźne, ale i nieprzyjemne. Wszystkie psy na naszym osiedlu to przeszły teraz i wszystkie z tego wyszły.
Moje bestie dostają rutinoscorbin, wiec myslę, ze jesli małą na wstepie zacznę profilaktycznie traktować tym samym to nie załapie.

Posted

Moje psy właśnie skończyły leczenie kaszlu. Martwię się, czy jakieś zarodniki nie zarażą małej. Niby nic groźnego, ale nie pomyślałam.
Zapalenie gardła i te sprawy - niegroźne, ale i nieprzyjemne. Wszystkie psy na naszym osiedlu to przeszły teraz i wszystkie z tego wyszły.
Moje bestie dostają rutinoscorbin, wiec myslę, ze jesli małą na wstepie zacznę profilaktycznie traktować tym samym to nie załapie.

To musiał być wirus jesli wszystkie psy na osiedlu chorowały.

Posted

Wszyscy chyba szlochamy.
Ja jeszcze za szczeniorkiem
[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/6974/p1070334h.jpg[/IMG]

[SIZE=4]Bardzo dziękujemy [B]Energy [/B]za pomoc:loveu:; [/SIZE][SIZE=3]nie wiem jak byśmy bez Ciebie dały radę zorgannzowac odbiór Neli[/SIZE]

Posted

Nie ma za co:oops:, poznanie tej słodkiej suńki było naprawdę przyjenością:lol:
No nie obyło się bez szlochania, najpierw łzy w oczach miała studentka-praktykantka-nie wiem dokładnie- w klinice, a potem ja:oops:widziałam tego szczylka drugi raz, teraz miałam ją z godzinę na kolanach, wtulała się we mnie i tym swoim zimnym nochalkiem obwąchiwała mi twarz. To cudowne stworzenie po tak krótkim czasie tak mi zapadło w serce...nie miała ochoty wychodzić z kliniki, a potem z moich rąk. Oby już zawsze była szczęśliwa:loveu:

A to maleństwo na zdjęciu, taki maluszek, mam nadzieję, że będzie zdrowe, trzymam kciuki.

Posted

Zaprosiłam Journey i Ciapuś na wątek, może znajdą chwilkę i napiszą coś z własnego doświadczenia o opiece nad sunią ze złamaną/pękniętą miednicą.
Ja zapomniałam przekazać zalecenia ograniczenia ruchu, spaceru tylko do załatwienia potrzeb i tego, że suńka nie powinna chodzić po schodach.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197151-Pomocy!!!-Szczeniak-ze-z%C5%82aman%C4%85-miednic%C4%85-i-%C5%82apk%C4%85!-Juz-w-klinice."][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5186/nellyie.jpg[/IMG][/URL]