Atomowka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Hej Kamila i reszta kibicujących Spajkiemu Chciałam tylko zakomunikować,że wracam na dogo, w końcu trochę się ogarnęłam z moim małym smykiem ( ma już pół roku) i myślę,że torchę czasu na dogo wygospodaruję. Oczywiście moje możliwości pomocy są teraz znikome, bo kasy ni mam, raczej nigdze daleko nie pojadę, ale w razie czego służe pomocą, radą , może ogłoszeniami? Kama nie poddawaj się i myśl pozytywnie, choć wiem, że brzmi to jak wyświechtany tekst. Wiem,że w tej sytuacji o to trudno ale kiedyś wielkopies znajdzie dom. Quote
mala_czarna Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Cześć Agatko, miło Cię w końcu widzieć!! Fajnie, że maluch tak szybko rośnie, a dopiero przecież niedawno pisałaś, że w ciąży jesteś!! Co do Spajka no to mnie się po prostu skończyły już pomysły, i bardzo mi jest przykro, że on już tyle czas w kojcu siedzi. Hotel to nie schron, ale co z tego, jak on tak bardzo potrzebuje kogoś tylko dla siebie, kto się nim zajmie, pokocha, zaopiekuje, a tak to co to za życie? :( Quote
hop! Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 U joaaa będzie w warunkach domowych, czy w kojcu? Quote
mala_czarna Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='hop!']U joaaa będzie w warunkach domowych, czy w kojcu? Nie, w domu nie da rady niestety. Zapłaciłam za Spajka za okres od 16 sierpnia do 16 września. Zostaje jeszcze wpłata od 16 wrzesnia do 30 września, bo po Spajka jednak w niedzielę jedziemy, i musimy jeszcze 200 złotych za karmę zapłacić. I chciałam jeszcze napisac, że taki jeden anioł ode mnie z pracy, który nazywa się Joasia, podarował Spajkowi 50 zł!! :) :multi: Z bazarku kosmetycznego uzbierało się 169,60 zł, to już zaokrąglę i wpiszę w rozliczeniach na pierwszej stronie, że 170 zł :) Tutaj link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232373-Fajowe-kosmetyki-w-cenie-wywoławczej-i-kup-teraz!!-do-24-09-godz-21-00 Quote
Ellig Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Chociaz takie dobre wiesci od rana:) Spajkus do domu, do domu! Quote
mala_czarna Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Siedzę własnie nad bazarkiem, ale szlag mnie jasny trafia, bo mi komp cuda wyczynia :( Jutro jedziemy do Spajka. Wezmę ze sobą chustę "Do adopcji", bo kupiłam kiedyś na bazarku Dogo, i zapomniałam o niej zupełnie. Może jakieś fajne zdjęcia zrobimy? :) I gdyby ktoś chciał Spajkusia poratować finansowo to ja bym się bardzo cieszyła, bo krucho u nas z pieniędzmi. Quote
mala_czarna Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Zapraszam na taki skromniutki bazarek dla Spajka i Foczki :) Szklanki, filiżanki i kubeczki!! Quote
obraczus87 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Kama, przepraszam, ale chciałabym zaprosic równiez na bazarki dla mojego Brutusa...sytuacja tez jest tragiczna, od pazdziernika bedzie mi brakowac po 350zł :-( nie wiem co sie dzieje z tymi adopcjami, z tym, że ludzie deklaruja się a potem nie płacą :-( Bazarek z filmami na DVD KLIK Bazarek z ubraniami KLIK Quote
mala_czarna Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='obraczus87']Kama, przepraszam, ale chciałabym zaprosic równiez na bazarki dla mojego Brutusa...sytuacja tez jest tragiczna, od pazdziernika bedzie mi brakowac po 350zł :-( nie wiem co sie dzieje z tymi adopcjami, z tym, że ludzie deklaruja się a potem nie płacą :-( Bazarek z filmami na DVD KLIK Bazarek z ubraniami KLIK Ja mogę kochana tylko pomóc w podnoszeniu, bo sama już dawno nic nie kupowałam na bazarkach. Bida aż piszczy :( Quote
obraczus87 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='mala_czarna']Ja mogę kochana tylko pomóc w podnoszeniu, bo sama już dawno nic nie kupowałam na bazarkach. Bida aż piszczy :([/QUOTE] Dzięki, wiesz ze podnoszenie jest bardzo wazne :) Ja kupuje na bazarkach ale nie w swoim imieniu, niestety.. Quote
mala_czarna Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Spajkuś już o Joasi. mam zdjęcia, ale wstawię jutro, bo padam na twarz. Spajk zgodził się ze wszystkimi psiakami, ba, nawet już z jednym się zaprzyjaźnil. Dzielnie zniósł podróż, nie jęczał, nie stękał tylko podziwiał widoki za oknem. Koszt paliwa to 50 zł (tylko), bo do spółki z Anitą. Spajkuś ma malutko pieniędzy, więc zapłacę już sama za transport. Quote
mala_czarna Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 To zdjęcia jutro, a dzisiaj tak na szybko filmik :) http://www.youtube.com/watch?v=AWvzfLU1ljk&list=HL1349024793&feature=mh_lolz Quote
obraczus87 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Filmik super :) !!! Link do filmu powinien być dodawany do ogłoszeń. Spajkowi ogon się nie zatrzymuje ani na chwile :) Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Powoli zaczynam wstawiać fotki, bo troszkę ich jest, to może troszkę o Spajku. Wierzcie lub nie, ale to jest naprawdę rewelacyjny pies. Córka Donki nauczyła Spajkunia podawać łapkę, reagować na komendę siad. Spajk nie wykazuje absolutnie żadnej agresji w stosunku do psów. Zgadza się z suczkami i z pieskami. To jest pies, który POTRZEBUJE mieć kompana, on się wtedy taki pocieszny robi, zadowolony z życia. To trzeba na żywo zobaczyć, bo nie da się opisać. Byłyśmy przed wyjazdem z hotelu na spacerze. Spajk potrafi chodzić na smyczy, chociaż troszkę się ciągnie. Jest zainteresowany wszystkim dookoła :) To teraz fotki jeszcze u Donki, a później z hotelu od Joasi: Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='3 x']a jak odezw z ogłoszeń?[/QUOTE] Słownie: zero telefonów. Nic, cisza, dno totalne i absolutne.. Quote
ag2709 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 O matko, ale dzieciak :) No niechże już dzwonią po niego, taki fajowy jest!!! Quote
3 x Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='mala_czarna']Słownie: zero telefonów. Nic, cisza, dno totalne i absolutne..[/QUOTE] ja pierdziele nie mam pojęcia co się dzieje żeby jeszcze ogłaszany nie był i bys siedziała i czekała na cud ale kurka pies niebrzydki, niegłupi, zdrowy i siedzi i siedzi i cisza , **** Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 (edited) Jedziemy autem!! Czyżby wreszcie do domku?? Nie, to tylko kolejny hotel :( Jestem u Joasi. Tutaj też dużo piesków, ciekawe, czy mnie polubią? To mój pierwszy znajomy, Yoko :) i z koleżanką Dynią Edited October 1, 2012 by mala_czarna Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Dzwoniła Joaa. Jak pojechałysmy do domu to Spajkuś piszczał pod bramą :( Quote
Nutusia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Nie wie, biduś, czyj w końcu jest :( U Joaa z pewnością nie będzie się nudził, ma tam doborowe towarzystwo, ale... Quote
mala_czarna Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='3 x']ja pierdziele nie mam pojęcia co się dzieje żeby jeszcze ogłaszany nie był i bys siedziała i czekała na cud ale kurka pies niebrzydki, niegłupi, zdrowy i siedzi i siedzi i cisza , ****[/QUOTE] Słów nie mam również. Finansowo leżę i kwiczę, bo jeszcze Foczka została u Astaroth. Nie wiem co mam dalej robić. Do żadnej Fundacji nie należę, nie dostanę wsparcia finansowego, i co ja mam dalej zrobić z psami??? :( Quote
Recommended Posts