Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Kamila i reszta kibicujących Spajkiemu

Chciałam tylko zakomunikować,że wracam na dogo, w końcu trochę się ogarnęłam z moim małym smykiem ( ma już pół roku) i myślę,że torchę czasu na dogo wygospodaruję. Oczywiście moje możliwości pomocy są teraz znikome, bo kasy ni mam, raczej nigdze daleko nie pojadę, ale w razie czego służe pomocą, radą , może ogłoszeniami?

Kama nie poddawaj się i myśl pozytywnie, choć wiem, że brzmi to jak wyświechtany tekst. Wiem,że w tej sytuacji o to trudno ale kiedyś wielkopies znajdzie dom.

Posted

Cześć Agatko, miło Cię w końcu widzieć!! Fajnie, że maluch tak szybko rośnie, a dopiero przecież niedawno pisałaś, że w ciąży jesteś!! Co do Spajka no to mnie się po prostu skończyły już pomysły, i bardzo mi jest przykro, że on już tyle czas w kojcu siedzi. Hotel to nie schron, ale co z tego, jak on tak bardzo potrzebuje kogoś tylko dla siebie, kto się nim zajmie, pokocha, zaopiekuje, a tak to co to za życie? :(

Posted

[quote name='hop!']U joaaa będzie w warunkach domowych, czy w kojcu?

Nie, w domu nie da rady niestety.
Zapłaciłam za Spajka za okres od 16 sierpnia do 16 września. Zostaje jeszcze wpłata od 16 wrzesnia do 30 września, bo po Spajka jednak w niedzielę jedziemy, i musimy jeszcze 200 złotych za karmę zapłacić. I chciałam jeszcze napisac, że taki jeden anioł ode mnie z pracy, który nazywa się Joasia, podarował Spajkowi 50 zł!! :) :multi:

Z bazarku kosmetycznego uzbierało się 169,60 zł, to już zaokrąglę i wpiszę w rozliczeniach na pierwszej stronie, że 170 zł :)
Tutaj link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232373-Fajowe-kosmetyki-w-cenie-wywoławczej-i-kup-teraz!!-do-24-09-godz-21-00

Posted

Siedzę własnie nad bazarkiem, ale szlag mnie jasny trafia, bo mi komp cuda wyczynia :(
Jutro jedziemy do Spajka. Wezmę ze sobą chustę "Do adopcji", bo kupiłam kiedyś na bazarku Dogo, i zapomniałam o niej zupełnie. Może jakieś fajne zdjęcia zrobimy? :)

I gdyby ktoś chciał Spajkusia poratować finansowo to ja bym się bardzo cieszyła, bo krucho u nas z pieniędzmi.

Posted

Kama, przepraszam, ale chciałabym zaprosic równiez na bazarki dla mojego Brutusa...sytuacja tez jest tragiczna, od pazdziernika bedzie mi brakowac po 350zł :-( nie wiem co sie dzieje z tymi adopcjami, z tym, że ludzie deklaruja się a potem nie płacą :-(

Bazarek z filmami na DVD KLIK
Bazarek z ubraniami KLIK

Posted

[quote name='obraczus87']Kama, przepraszam, ale chciałabym zaprosic równiez na bazarki dla mojego Brutusa...sytuacja tez jest tragiczna, od pazdziernika bedzie mi brakowac po 350zł :-( nie wiem co sie dzieje z tymi adopcjami, z tym, że ludzie deklaruja się a potem nie płacą :-(

Bazarek z filmami na DVD KLIK
Bazarek z ubraniami KLIK

Ja mogę kochana tylko pomóc w podnoszeniu, bo sama już dawno nic nie kupowałam na bazarkach. Bida aż piszczy :(

Posted

[quote name='mala_czarna']Ja mogę kochana tylko pomóc w podnoszeniu, bo sama już dawno nic nie kupowałam na bazarkach. Bida aż piszczy :([/QUOTE]
Dzięki, wiesz ze podnoszenie jest bardzo wazne :)
Ja kupuje na bazarkach ale nie w swoim imieniu, niestety..

Posted

Spajkuś już o Joasi. mam zdjęcia, ale wstawię jutro, bo padam na twarz. Spajk zgodził się ze wszystkimi psiakami, ba, nawet już z jednym się zaprzyjaźnil. Dzielnie zniósł podróż, nie jęczał, nie stękał tylko podziwiał widoki za oknem. Koszt paliwa to 50 zł (tylko), bo do spółki z Anitą. Spajkuś ma malutko pieniędzy, więc zapłacę już sama za transport.

Posted

Powoli zaczynam wstawiać fotki, bo troszkę ich jest, to może troszkę o Spajku. Wierzcie lub nie, ale to jest naprawdę rewelacyjny pies. Córka Donki nauczyła Spajkunia podawać łapkę, reagować na komendę siad. Spajk nie wykazuje absolutnie żadnej agresji w stosunku do psów. Zgadza się z suczkami i z pieskami. To jest pies, który POTRZEBUJE mieć kompana, on się wtedy taki pocieszny robi, zadowolony z życia. To trzeba na żywo zobaczyć, bo nie da się opisać. Byłyśmy przed wyjazdem z hotelu na spacerze. Spajk potrafi chodzić na smyczy, chociaż troszkę się ciągnie. Jest zainteresowany wszystkim dookoła :)

To teraz fotki jeszcze u Donki, a później z hotelu od Joasi:

Posted

[quote name='mala_czarna']Słownie: zero telefonów. Nic, cisza, dno totalne i absolutne..[/QUOTE]

ja pierdziele
nie mam pojęcia co się dzieje
żeby jeszcze ogłaszany nie był i bys siedziała i czekała na cud
ale kurka pies niebrzydki, niegłupi, zdrowy i siedzi i siedzi i cisza ,

Posted (edited)

Jedziemy autem!! Czyżby wreszcie do domku?? Nie, to tylko kolejny hotel :(

Jestem u Joasi. Tutaj też dużo piesków, ciekawe, czy mnie polubią? To mój pierwszy znajomy, Yoko :)

i z koleżanką Dynią

Edited by mala_czarna
Posted

[quote name='3 x']ja pierdziele
nie mam pojęcia co się dzieje
żeby jeszcze ogłaszany nie był i bys siedziała i czekała na cud
ale kurka pies niebrzydki, niegłupi, zdrowy i siedzi i siedzi i cisza ,
****[/QUOTE]
Słów nie mam również.
Finansowo leżę i kwiczę, bo jeszcze Foczka została u Astaroth.
Nie wiem co mam dalej robić.
Do żadnej Fundacji nie należę, nie dostanę wsparcia finansowego, i co ja mam dalej zrobić z psami??? :(