Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Fatalna wiadomość:-(
Kama, jeśli ktoś długo nie płaci deklaracji, to moim zdaniem nie masz co liczyć, że uzupełni... Niestety taka jest prawda, że ludzie czasem deklarują pod wpływem chwili, a potem wycofują się.
Trzymam kciuki za znalezienie rozwiązania. Swoją deklarację za wrzesień przelałam 2 dni temu.

Wiem Ewa, i myślę, że ani Nata, ani emilak raczej już sie na Dogo nie pojawią.
Ps. Twoją deklarację już odnotowałam i dziękuję pięknie.

Posted

Kama, prześlij mi proszę tekst do ogłoszeń Spajka i zdjęcia na maila [email protected]
Mam do 18 września wyróżnione ogłoszenie na gumtree na łódź i okolice dla suni, którą w sobotę wiozę za Kraków do DS. Mogę szybko podmienić ogłoszenia i przez 12 dni będzie je mial Spajkuś. Szkoda stracić wyróżnienie, kosztowało 50 zł.
Mogę zrobić to dzisiaj wieczorem, jeśłi interesuje Cię Łodź:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Kama, prześlij mi proszę tekst do ogłoszeń Spajka i zdjęcia na maila [email protected]
Mam do 18 września wyróżnione ogłoszenie na gumtree na łódź i okolice dla suni, którą w sobotę wiozę za Kraków do DS. Mogę szybko podmienić ogłoszenia i przez 12 dni będzie je mial Spajkuś. Szkoda stracić wyróżnienie, kosztowało 50 zł.
Mogę zrobić to dzisiaj wieczorem, jeśłi interesuje Cię Łodź:-)

Pewnie, że interesuje!! :) Zaraz Ci wysyłam zdjęcia i tekst do ogłoszeń :) I dzięki wielkie!

Posted

kejciu napisał(a):
Ja mogę wspomóc Oriflamowym bazarkiem albo Avonem - chcecie?

Chcemy i dziękujemy!! :)

Nie mam póki co żadnych odpowiedzi na PW w sprawie hotelu. Jutro wyjeżdża, wracam późno wieczorem w niedzielę :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Chcemy i dziękujemy!! :)

Nie mam póki co żadnych odpowiedzi na PW w sprawie hotelu. Jutro wyjeżdża, wracam późno wieczorem w niedzielę :(

Dzisiaj kończę bazarek dla Aksy z AVON Avon dla Aksy - na usg i badania do 07.09 i taki sam wieczorem wystawię dla Spajka - ale już możecie sobie na tym podglądać ofertę - a wieczorkiem umieszczę link dla Spajka na tym wątku

Posted

mala_czarna napisał(a):

Jest jeszcze trochę czasu - na spokojnie się coś znajdzie. Dobrze by było zebrać jakieś deklaracje.

Posted

bea100 napisał(a):
Mala_czarna chyba wyjechana od kompa do poniedziałku (?)

o qurcze, niedobrze, jakby ktoś miał telefon do niej to bardzo proszę na pw
rozmawiałam dziś z pewna miłą rodziną, pies musi w pewnym sensie pasować do specyfiki miejsca bo jest stajnia i konie- wysyłam im zdjęcia Spajka wraz z opisem na maila ale muszę mieć więcej info- widziałam go 2-3 razy bardzo krótko dawniej jak byłam u Igorka

Posted

ag2709 napisał(a):
Telefon do Kamili podany jest chyba w ogłoszeniu na gumtree? Link w postach wyżej.

dziękuję :) właśnie zauważyłam tylko nie byłam pewna czy to do Kamili. Jeszcze kopiuję zdjątka bo chcę wysłać jak najwięcej ;) Spajki jest super psiakiem, od razu rzucił mi sie w oczy piękny i przyjazny duży szczeniak, nie sposób o nie nie pamiętać a tak długo bez domku... trzymajcie kciuki

Posted

Już jestem :)
No więc tak. Z Joteską już rozmawiałam, czekamy na decyzję w sprawie Spajka :) Mam też odpowiedzi na PW w sprawie hotelu, od Joaa, Michelle, a w piątek rozmawiałam jeszcze z Furciaczkową, i też byłoby miejsce.

Posted

kejciu napisał(a):
Jak obiecałam tak zrobilam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231893-Spajk-zostal-bez-hotelu-potrzebne-do-16-09

Bazarek Avon dla Spajka - z uwagi na to że w tym samym czasie prowadzę kilka bazarkow proszę o doglądanie i podrzucanie bo niestety czasowo nie ogarnę - ale napewno wszystko będzie odnotowane tyle że może nie na bieżąco o czym uczciwie informuję :)

Przepraszam, dopiero teraz zauważyłam!
Bardzo, bardzo dziękuje, i obiecuję podrzucać! :)

Posted

bea100 napisał(a):
92zł na dług dla Donki- dzisiaj wpłacone na poczcie. Proszę o info jak wpłyną :)

Beatko, bardzo dziękuję :)
O, i Ewa, ślicznie również dziękuję za wyróżnione ogłoszenia!

Posted

Wiem od Ewy Marty co się "święci" ;) Domku, takiego drugiego Spajkusia nie znajdziesz, nie miej złudzeń :) Mocno wierzę, że wreszcie się rodzinne szczęście uśmiechnie do chłopaka i miejsca w hotelikach zostaną dla innych pilniej potrzebujących...