mala_czarna Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Rozmawiałam dzisiaj z joteską, no i czekamy na decyzję. Bardzo bym chciała żeby Spajk znalazł w końcu swoje miejsce na ziemi. To już tyle czasu minęło. Quote
joteska Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 dziś dopiero przeczytali wiadomość mailową, tak mi zwrotnie wyświetliło ale nie dostałam odpowiedzi:roll: czekam i sama ściskam mocno kciuki! jak sie do środy nie odezwą- zadzwonię by sie upewnić co o tym myślą Quote
mala_czarna Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 joteska napisał(a):dziś dopiero przeczytali wiadomość mailową, tak mi zwrotnie wyświetliło ale nie dostałam odpowiedzi:roll: czekam i sama ściskam mocno kciuki! jak sie do środy nie odezwą- zadzwonię by sie upewnić co o tym myślą Ja tam mam nadzieję, że się odezwą :) Spajk to naprawdę super psiak. Łagodny z charakteru, ale niektórych pewnie potrafi wystraszyć swoimi gabarytami. Taki pies to po prostu skarb!l;) Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 W zasadzie to sytuacja Spajka jest naprawdę kiepska. Wyliczyłam wszystko, i wychodzi to tak, że na dzień dzisiejszy wpłaty z deklaracji stałych to 210 zł. Lekko licząc, co miesiąc będzie brakowało około 200 złotych na hotel. Ręce mi po prostu już opadają, bo nawet gdybyśmy mieli tonę rzeczy na bazarek to dalej tak Spajk nie ujedzie. Ponadto moja druga podopieczna Foczka jest biedna jak mysz kościelna. Bazarki jak robiłam to dzieliłam na te dwie bidy. Mam ochotę strzelić sobie w łeb po prostu. Quote
ag2709 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Przestań! Damy radę. Naprawdę staraj się myśleć pozytywnie. Jak mawia moja przyjaciółka, pieniądze to akurat taki problem, z którym zawsze sobie można poradzić. Spajk ma wiele życzliwych dusz, które nie pozwolą mu zginąć, więc cicho masz być z głupim gadaniem :) Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 ag2709 napisał(a):Przestań! Damy radę. Naprawdę staraj się myśleć pozytywnie. Jak mawia moja przyjaciółka, pieniądze to akurat taki problem, z którym zawsze sobie można poradzić. Spajk ma wiele życzliwych dusz, które nie pozwolą mu zginąć, więc cicho masz być z głupim gadaniem :) Kurka wodna, a jak tu myśleć pozytywnie, jak on już tyle czasu w tym hotelu siedzi?:eviltong: Ludzie są naprawdę jacyś dziwni. Czy on się nikomu nie podoba, oprócz nas? Nikt nie che takiego fajnego, dużego psa do domu z ogródkiem?? Quote
ag2709 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Na pewno ktoś go pokocha! nie ma innej opcji! i weź sobie to wmawiaj aż uwierzysz :) DZIAŁA! :) Quote
bea100 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Jasne, ja też pełna nadziei jestem! Taki wspaniały pies musi znaleźć wspaniały Dom i już!!!! Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Rozmawiałam dzisiaj z Furciaczkową. Jeżli DS dla Spajka nie wypali to Spajk jedzie do niej. Koszt hotelu to 400 zł już z karmą. Ja mam do Fur zaufanie, także trzeba będzie tylko dogrywać kwestię transportu. Quote
ag2709 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 A kiedy wyjaśni się sprawa z DS? Mam nadzieję, że dziś już bedzie wiadomo! Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 ag2709 napisał(a):A kiedy wyjaśni się sprawa z DS? Mam nadzieję, że dziś już bedzie wiadomo! Też bym chciała już wiedzieć ;) Na 100% jak się znajomi joteski odezwą to dam znać!! Quote
bea100 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Czasem trzeba dać ludziom czas i nie naciskając- poczekać. Taka decyzja powinna być wyważona i podjęta odpowiedzialnie a nie na hurra. Ja sobie cenię ludzi, co się zastanawiają... Trzymam kciuki z sił całych i czekam cierpliwie na (oby te najlepsze) wieści!!! Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Własnie sobie pomyślałam, że chyba z tej desperacji zacznę Spajka na jakimś forum dla źrebaków ogłaszać :cool3: Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 ag2709 napisał(a):haha i fotka Spajka osiodłanego ;p Ty się teraz śmiejesz, a jak ja sobie przypomnę jak go wiozłyśmy z Kago z hotelu z Konstancina do Józefowa no to wprost turlam się ze śmiechu :eviltong: Ponad 30 kilo siedziało mi na plecach, ziajało do ucha, śliniło się, i nie dałyśmy rady usadzić go spokojnie na tyłku. Tak mi teraz wyszło, że około 220 kilometrów jest od Donki do Fur. Suuuper!! :lol: Quote
ag2709 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Mały dzieciaczek :) A ten hotelik u Fur to też rozumiem kojcowy?? Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 ag2709 napisał(a):Mały dzieciaczek :) A ten hotelik u Fur to też rozumiem kojcowy?? Fur ma kojce i boksy wewnętrzne :) Agata, masz konto na FB? Wyślę Ci stronę hotelu Furciaczkowej. Quote
ag2709 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 MAm! Wysłać Ci jakieś namiary na mnei czy tu rzucisz linka?? To dobrze, że wewnętrzne - nie będzie na marzł chłopak w zimie :) tak z ciekawości pytałam w zasadzie/. Grunt, że Ty masz zaufanie! Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 ag2709 napisał(a):MAm! Wysłać Ci jakieś namiary na mnei czy tu rzucisz linka?? To dobrze, że wewnętrzne - nie będzie na marzł chłopak w zimie :) tak z ciekawości pytałam w zasadzie/. Grunt, że Ty masz zaufanie! Hotel Fur to Sfora Prezesa :) Jak Cię znajdę na FB to wyślę zaproszenie do grona znajomych! Quote
ag2709 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dobra! Nazwisko znasz, ale dużo nas Agat W. :) Więc może spróbuj po adresie mailowym?? Quote
mala_czarna Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Taką szalenie "artystyczną" fotkę stworzyłam w Picassie: Quote
Recommended Posts