Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś dopiero przeczytali wiadomość mailową, tak mi zwrotnie wyświetliło ale nie dostałam odpowiedzi:roll: czekam i sama ściskam mocno kciuki!
jak sie do środy nie odezwą- zadzwonię by sie upewnić co o tym myślą

Posted

joteska napisał(a):
dziś dopiero przeczytali wiadomość mailową, tak mi zwrotnie wyświetliło ale nie dostałam odpowiedzi:roll: czekam i sama ściskam mocno kciuki!
jak sie do środy nie odezwą- zadzwonię by sie upewnić co o tym myślą

Ja tam mam nadzieję, że się odezwą :)
Spajk to naprawdę super psiak. Łagodny z charakteru, ale niektórych pewnie potrafi wystraszyć swoimi gabarytami. Taki pies to po prostu skarb!l;)

Posted

W zasadzie to sytuacja Spajka jest naprawdę kiepska. Wyliczyłam wszystko, i wychodzi to tak, że na dzień dzisiejszy wpłaty z deklaracji stałych to 210 zł. Lekko licząc, co miesiąc będzie brakowało około 200 złotych na hotel. Ręce mi po prostu już opadają, bo nawet gdybyśmy mieli tonę rzeczy na bazarek to dalej tak Spajk nie ujedzie. Ponadto moja druga podopieczna Foczka jest biedna jak mysz kościelna. Bazarki jak robiłam to dzieliłam na te dwie bidy. Mam ochotę strzelić sobie w łeb po prostu.

Posted

Przestań! Damy radę. Naprawdę staraj się myśleć pozytywnie. Jak mawia moja przyjaciółka, pieniądze to akurat taki problem, z którym zawsze sobie można poradzić. Spajk ma wiele życzliwych dusz, które nie pozwolą mu zginąć, więc cicho masz być z głupim gadaniem :)

Posted

ag2709 napisał(a):
Przestań! Damy radę. Naprawdę staraj się myśleć pozytywnie. Jak mawia moja przyjaciółka, pieniądze to akurat taki problem, z którym zawsze sobie można poradzić. Spajk ma wiele życzliwych dusz, które nie pozwolą mu zginąć, więc cicho masz być z głupim gadaniem :)

Kurka wodna, a jak tu myśleć pozytywnie, jak on już tyle czasu w tym hotelu siedzi?:eviltong:
Ludzie są naprawdę jacyś dziwni. Czy on się nikomu nie podoba, oprócz nas? Nikt nie che takiego fajnego, dużego psa do domu z ogródkiem??

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Furciaczkową. Jeżli DS dla Spajka nie wypali to Spajk jedzie do niej. Koszt hotelu to 400 zł już z karmą. Ja mam do Fur zaufanie, także trzeba będzie tylko dogrywać kwestię transportu.

Posted

Czasem trzeba dać ludziom czas i nie naciskając- poczekać. Taka decyzja powinna być wyważona i podjęta odpowiedzialnie a nie na hurra. Ja sobie cenię ludzi, co się zastanawiają...
Trzymam kciuki z sił całych i czekam cierpliwie na (oby te najlepsze) wieści!!!

Posted

ag2709 napisał(a):
haha i fotka Spajka osiodłanego ;p

Ty się teraz śmiejesz, a jak ja sobie przypomnę jak go wiozłyśmy z Kago z hotelu z Konstancina do Józefowa no to wprost turlam się ze śmiechu :eviltong:
Ponad 30 kilo siedziało mi na plecach, ziajało do ucha, śliniło się, i nie dałyśmy rady usadzić go spokojnie na tyłku. Tak mi teraz wyszło, że około 220 kilometrów jest od Donki do Fur. Suuuper!! :lol:

Posted

MAm! Wysłać Ci jakieś namiary na mnei czy tu rzucisz linka??

To dobrze, że wewnętrzne - nie będzie na marzł chłopak w zimie :) tak z ciekawości pytałam w zasadzie/. Grunt, że Ty masz zaufanie!

Posted

ag2709 napisał(a):
MAm! Wysłać Ci jakieś namiary na mnei czy tu rzucisz linka??

To dobrze, że wewnętrzne - nie będzie na marzł chłopak w zimie :) tak z ciekawości pytałam w zasadzie/. Grunt, że Ty masz zaufanie!

Hotel Fur to Sfora Prezesa :)
Jak Cię znajdę na FB to wyślę zaproszenie do grona znajomych!