Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może nie każdy ma konto na FB, to wstawię tutaj najnowsze zdjęcia Spajkusia, bo własnie Joasia wstawiła. Pięknie dziękuję :) No jak tego dziada wielkiego nie kochać, nawet jak nos rozkwasza z radości??

Z koleżanką boksią - "Dynią" :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zdechła jestem dzisiaj, miałam bazarek wystawić, ale nie dam rady. Mam nadzieję, że ten jeden bazarek (a może nawet dwa?) zainteresuje Obraczus ;)

No to wystawiaj je skoro juz mnie nimi zainteresowałaś :)

Posted

W niedzielę miałam kolejny telefon w sprawie Spajka. Pan mieszka w Piasecznie, ma dwójkę dzieci. Spajk mieszkałby w dużej budzie, dom jednorodzinny z ogródkiem. Pan miał pojechac do hotelu, ale dopiero jak się pogoda zmieni. Póki co nie oddzwonił do mnie. Spajk, nie pan.

Posted

[quote name='mala_czarna']W niedzielę miałam kolejny telefon w sprawie Spajka. Pan mieszka w Piasecznie, ma dwójkę dzieci. Spajk mieszkałby w dużej budzie, dom jednorodzinny z ogródkiem. Pan miał pojechac do hotelu, ale dopiero jak się pogoda zmieni. Póki co nie oddzwonił do mnie. Spajk, nie pan.
no ja się nie dziwię, że Spajk nie oddzwania ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Daję mu czas do końca roku. Jak nie znajdzie domu - przerabiam na smalec!

jak bedzie zimno w zimie to jeszcze sprzedasz na bazarku smalec rozgrzewający ;)
czysty zysk
tylko musicie się dogadać z joaaa, kiedy dokładnie Spajk "ucieknie" ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Dużo tego smalcu nie będzie - nie wiem czy warto ;)

Spoko, spoko, ja juz mam plan żeby go podtuczyć! :evil_lol:

3 x napisał(a):
jak bedzie zimno w zimie to jeszcze sprzedasz na bazarku smalec rozgrzewający ;)
czysty zysk
;)

A te4n jego długaśny i całkiem spory ogon przerobię na brelok do kluczy :lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):

A te4n jego długaśny i całkiem spory ogon przerobię na brelok do kluczy :lol:

a co zrobisz z nochalem?
bo wiesz, znam jedną taką na dogo co ma słabość do psich nochali ;)

Posted

3 x napisał(a):
a co zrobisz z nochalem?
bo wiesz, znam jedną taką na dogo co ma słabość do psich nochali ;)

nochal dla mnie!! :)
A dzisiaj się Spajk pokłócił z Alusiem, ale nie wiadomo o co poszło. Mam codziennie najnowsze informacje, bo Joasia dzwoni. Kurcze, pojechałabym do niego, ale bez samochodu to jak bez ręki, a wyprawa autobusem to na cały dzień.

Posted

Dzisiaj zadzwoniłam do Pana, który był zainteresowany adopcją Spajka (do Piaseczna - dom z ogrodem), ale usłyszałam, że "właśnie pół godziny temu adoptowaliśmy pieska ze schroniska z Celestynowa".

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mam wrażenie, że Spajkowi jest w nowym miejscu dużo lepiej:-) A najważniejsze, że stale są nowe wiadomości o nim:-)

Przelałam swoją stałą deklarację dla przystojniaka:-)

Dzięki Ewa :)
Tak, wiadomości mam z pierwszej reki, i to codziennie, bo non stop z Joasią rozmawiam, i wiem o Spajku wszystko!! Tylko tego domu nigdzie nie widać, a szkoda.