mala_czarna Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Może nie każdy ma konto na FB, to wstawię tutaj najnowsze zdjęcia Spajkusia, bo własnie Joasia wstawiła. Pięknie dziękuję :) No jak tego dziada wielkiego nie kochać, nawet jak nos rozkwasza z radości?? Z koleżanką boksią - "Dynią" :) Quote
mala_czarna Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 (edited) Edited October 25, 2012 by mala_czarna Quote
Nutusia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 O, dziękuję, bo mnie nie ma na FB ;) A jakie cudne przyjaźnie zawiązał! Doskonałe zdjęcie do tego tekstu o psim kumplu... Quote
Aldrumka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Zapraszam na bazarek dla Spajka i Foczki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234127-Rękawiczki-szaliczki-i-inne-odzienia-różne-rozmiary-dla-Foczki-i-Spajka-do-9-11? Quote
mala_czarna Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Zdechła jestem dzisiaj, miałam bazarek wystawić, ale nie dam rady. Mam nadzieję, że ten jeden bazarek (a może nawet dwa?) zainteresuje Obraczus ;) Quote
obraczus87 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 mala_czarna napisał(a):Zdechła jestem dzisiaj, miałam bazarek wystawić, ale nie dam rady. Mam nadzieję, że ten jeden bazarek (a może nawet dwa?) zainteresuje Obraczus ;) No to wystawiaj je skoro juz mnie nimi zainteresowałaś :) Quote
mala_czarna Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Specjalnie dla Cioci Obraczus wstawiam link do nowego bazarku dla Foczki i Spajkusia :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234358-Ubranka-dla-naprawd%C4%99-male%C5%84kich-%29-Do-3-listopada-do-godz-21-00?p=19880678#post19880678 Quote
mala_czarna Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 W niedzielę miałam kolejny telefon w sprawie Spajka. Pan mieszka w Piasecznie, ma dwójkę dzieci. Spajk mieszkałby w dużej budzie, dom jednorodzinny z ogródkiem. Pan miał pojechac do hotelu, ale dopiero jak się pogoda zmieni. Póki co nie oddzwonił do mnie. Spajk, nie pan. Quote
3 x Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='mala_czarna']W niedzielę miałam kolejny telefon w sprawie Spajka. Pan mieszka w Piasecznie, ma dwójkę dzieci. Spajk mieszkałby w dużej budzie, dom jednorodzinny z ogródkiem. Pan miał pojechac do hotelu, ale dopiero jak się pogoda zmieni. Póki co nie oddzwonił do mnie. Spajk, nie pan. no ja się nie dziwię, że Spajk nie oddzwania ;) Quote
joaaa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Do mnie też nie zadzwonił. Pan. Spajk woli kowersacje bezpośrednią. :D Quote
mala_czarna Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Daję mu czas do końca roku. Jak nie znajdzie domu - przerabiam na smalec! Quote
Nutusia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dużo tego smalcu nie będzie - nie wiem czy warto ;) Quote
3 x Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 mala_czarna napisał(a):Daję mu czas do końca roku. Jak nie znajdzie domu - przerabiam na smalec! jak bedzie zimno w zimie to jeszcze sprzedasz na bazarku smalec rozgrzewający ;) czysty zysk tylko musicie się dogadać z joaaa, kiedy dokładnie Spajk "ucieknie" ;) Quote
mala_czarna Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Nutusia napisał(a):Dużo tego smalcu nie będzie - nie wiem czy warto ;) Spoko, spoko, ja juz mam plan żeby go podtuczyć! :evil_lol: 3 x napisał(a):jak bedzie zimno w zimie to jeszcze sprzedasz na bazarku smalec rozgrzewający ;) czysty zysk ;) A te4n jego długaśny i całkiem spory ogon przerobię na brelok do kluczy :lol: Quote
3 x Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 mala_czarna napisał(a): A te4n jego długaśny i całkiem spory ogon przerobię na brelok do kluczy :lol: a co zrobisz z nochalem? bo wiesz, znam jedną taką na dogo co ma słabość do psich nochali ;) Quote
mala_czarna Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 3 x napisał(a):a co zrobisz z nochalem? bo wiesz, znam jedną taką na dogo co ma słabość do psich nochali ;) nochal dla mnie!! :) A dzisiaj się Spajk pokłócił z Alusiem, ale nie wiadomo o co poszło. Mam codziennie najnowsze informacje, bo Joasia dzwoni. Kurcze, pojechałabym do niego, ale bez samochodu to jak bez ręki, a wyprawa autobusem to na cały dzień. Quote
Ellig Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 mala_czarna napisał(a):Daję mu czas do końca roku. Jak nie znajdzie domu - przerabiam na smalec! O matulu!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: Quote
mala_czarna Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 (edited) http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Spajk-Pies-przyjaciel!-:),106225 http://tablica.pl/oferta/spajk-chce-zostac-twoim-przyjacielem-ID1L5j7.html Dodałam jeszcze na Tablicę, ale czeka na weryfikację. Na Gumtree nie chce mi dodać, bo znowu mam komunikat, że jest bliźniaczo podobne do moich innych ogłoszeń. Edited October 31, 2012 by mala_czarna Quote
mala_czarna Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Z bazarku filmowego uzbieraliśmy 35 zł. Spajk dostanie 17,50 zł, i Foczka tyle samo :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233868-Jak-nie-zajrzysz-to-si%C4%99-nie-dowiesz-co-tu-jest!!!-Do-28-10-do-godz-22-00?p=19902681#post19902681 Quote
mala_czarna Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Dzisiaj zadzwoniłam do Pana, który był zainteresowany adopcją Spajka (do Piaseczna - dom z ogrodem), ale usłyszałam, że "właśnie pół godziny temu adoptowaliśmy pieska ze schroniska z Celestynowa". Quote
Ewa Marta Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Mam wrażenie, że Spajkowi jest w nowym miejscu dużo lepiej:-) A najważniejsze, że stale są nowe wiadomości o nim:-) Przelałam swoją stałą deklarację dla przystojniaka:-) Quote
mala_czarna Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Ewa Marta napisał(a):Mam wrażenie, że Spajkowi jest w nowym miejscu dużo lepiej:-) A najważniejsze, że stale są nowe wiadomości o nim:-) Przelałam swoją stałą deklarację dla przystojniaka:-) Dzięki Ewa :) Tak, wiadomości mam z pierwszej reki, i to codziennie, bo non stop z Joasią rozmawiam, i wiem o Spajku wszystko!! Tylko tego domu nigdzie nie widać, a szkoda. Quote
Recommended Posts