Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dostaję zawiadomienia na pocztę to odświeżam i Spajka i Foczkę :) Z Wyborczą to masz rację, bo tak znalazła dom moja Rudzia z Klembowa, ale wtedy to jakoś po znajomości Ewa załatwiła, że Rudzia się pokazała w gazecie ;)

Posted

powoli..powoli, ale dorzucę chłopakowi fajnych fotecek :P

BO....[FONT=lucida grande]Spajk - kochać chce
[/FONT]

Spajk - funfel do Twojego psa

[FONT=lucida grande]Spajk - czy lata czekania zostaną mu wynagrodzone SWOIM człowiekiem
[/FONT]

[FONT=lucida grande]Spajk - chciał by być czyimś kumplem[/FONT]

Posted

[quote name='mala_czarna']Zdjęcia fantastyczne, bo Spajk jest naprawdę fantastycznym psem. Niech mi ktoś wytłumaczy, czemu nikt nie dzwoni?? :-x[/QUOTE]

juz nie raz było pisane
ludzie śa dziwni i tyle

Posted

Ja jestem absolutną fanką Spajka - to mógłby być mój pies, gdybym nie miała już psa... On jest cudwny! I ta jak Wy nie rozumiem, dlczego wciąż nie ma swojego ludzia :(

Posted

na koniec Spajk i moj Charlie
Spajki to niesamowicie rozumny pies - zobaczcie na zdjęciach jak bawił się z Bajlorem, Jak z YOKO, a jak z Charliem.
Charlie to staruszek 4 razy mniejszy od Spajkusia - Spajk bawił się z Charlim na poziomie staruszka. Zero skoków - wiedział, ze trzeba uważac.

Zadziwia mnie tym swoim spokojem

Posted

Kolejne super fotki. Anita, pieknie dziekuję!!

Gosiu, on spokojnie waży 30 kilo. Nie wiem jak to powiedziec, ale najprościej: jest raczej dłuższy niż duży. No ale żeby nie było, do ułomków nie należy. Wg moich standardów, kwalifikuje się raczej do dużych psów.

Posted

[quote name='mala_czarna']Kolejne super fotki. Anita, pieknie dziekuję!!

Gosiu, on spokojnie waży 30 kilo. Nie wiem jak to powiedziec, ale najprościej: jest raczej dłuższy niż duży. No ale żeby nie było, do ułomków nie należy. Wg moich standardów, kwalifikuje się raczej do dużych psów.[/QUOTE]

aha
bo ja sobie cosik ubzdurałam, ze on poniżej kolan
a patrze na ostatnie zdjęcie i wychodzi mi że on zdecydowanie powyżej kolan

cudne zdjęcia :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jeśli ogłoszenia z takimi cudownymi zdjęciami nie sprawią, że telefon się rozdzwoni, to ja już naprawdę zwątpię w ten świat...
u mnie jest na fejsie - przelot ma

mala i czarna - wrzuce go na psygarnij z tekstem z ogłoszenia

p.s.
kolczatka jest eco - bez ostrych końcy, pies jest 2 tygodnie u Donki - przyszedł sam`zabiedzony i zdziczały. Psa układa 11 letenia Ola bo lubi i ma do tego serce. Wyprowadziła go z dzikości na tyle, ze pies nie boi się ludzi i lubi ich towarzystwo.
tez szuka domu - bo jak wszyscy wiedzą Donka musi na zimę zamknąc hotel z powodów zdrowotnych.
Bajlor szuka domu - moze isc razem ze spajkiem