mala_czarna Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Jak dostaję zawiadomienia na pocztę to odświeżam i Spajka i Foczkę :) Z Wyborczą to masz rację, bo tak znalazła dom moja Rudzia z Klembowa, ale wtedy to jakoś po znajomości Ewa załatwiła, że Rudzia się pokazała w gazecie ;) Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 powoli..powoli, ale dorzucę chłopakowi fajnych fotecek :P BO....[FONT=lucida grande]Spajk - kochać chce [/FONT] Spajk - funfel do Twojego psa [FONT=lucida grande]Spajk - czy lata czekania zostaną mu wynagrodzone SWOIM człowiekiem [/FONT] [FONT=lucida grande]Spajk - chciał by być czyimś kumplem[/FONT] Quote
mala_czarna Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Dzięki za zdjęcia i czekamy na jeszcze!! :) Btw. To jeszcze bez jabłka w kapturze?? :evil_lol: Quote
wasabi81 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Spajk jest fantastyczny!!:loveu: A te ostatnie trzy zdjecia jak najbardziej nadaja sie do ogloszen!!:cool3: Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 On powinien mieć na imię Pozytyw, a na drugie... Optymizm :) Quote
mala_czarna Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Zdjęcia fantastyczne, bo Spajk jest naprawdę fantastycznym psem. Niech mi ktoś wytłumaczy, czemu nikt nie dzwoni?? :-x Quote
3 x Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='mala_czarna']Zdjęcia fantastyczne, bo Spajk jest naprawdę fantastycznym psem. Niech mi ktoś wytłumaczy, czemu nikt nie dzwoni?? :-x[/QUOTE] juz nie raz było pisane ludzie śa dziwni i tyle Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='mala_czarna']Zdjęcia fantastyczne, bo Spajk jest naprawdę fantastycznym psem. Niech mi ktoś wytłumaczy, czemu nikt nie dzwoni?? :-x bo go źle ogłaszasz:) Spajk - takiego kumpla chce mieć Twój pies Quote
gameta Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ja jestem absolutną fanką Spajka - to mógłby być mój pies, gdybym nie miała już psa... On jest cudwny! I ta jak Wy nie rozumiem, dlczego wciąż nie ma swojego ludzia :( Quote
3 x Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 pi razy oko ile może ważyć Spajk? na poczatku wydawał mi się do kolan a na ostatnich zdjeciach wygląda na dużo większego Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Edited October 4, 2012 by TeklaTulaLatika&PePa Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 na koniec Spajk i moj Charlie Spajki to niesamowicie rozumny pies - zobaczcie na zdjęciach jak bawił się z Bajlorem, Jak z YOKO, a jak z Charliem. Charlie to staruszek 4 razy mniejszy od Spajkusia - Spajk bawił się z Charlim na poziomie staruszka. Zero skoków - wiedział, ze trzeba uważac. Zadziwia mnie tym swoim spokojem Quote
mala_czarna Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Kolejne super fotki. Anita, pieknie dziekuję!! Gosiu, on spokojnie waży 30 kilo. Nie wiem jak to powiedziec, ale najprościej: jest raczej dłuższy niż duży. No ale żeby nie było, do ułomków nie należy. Wg moich standardów, kwalifikuje się raczej do dużych psów. Quote
3 x Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='mala_czarna']Kolejne super fotki. Anita, pieknie dziekuję!! Gosiu, on spokojnie waży 30 kilo. Nie wiem jak to powiedziec, ale najprościej: jest raczej dłuższy niż duży. No ale żeby nie było, do ułomków nie należy. Wg moich standardów, kwalifikuje się raczej do dużych psów.[/QUOTE] aha bo ja sobie cosik ubzdurałam, ze on poniżej kolan a patrze na ostatnie zdjęcie i wychodzi mi że on zdecydowanie powyżej kolan cudne zdjęcia :) Quote
hop! Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Zdjęcia fajne. Teraz dopiero widać jaki to ładny, wesoły pies. :) Może ogłoszenia z nowymi fotkami przyniosą efekt. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/229527_367137840028967_175347633_n.jpg Nie lubię stosowania kolczatek u psów... Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Jeśli ogłoszenia z takimi cudownymi zdjęciami nie sprawią, że telefon się rozdzwoni, to ja już naprawdę zwątpię w ten świat... Quote
mala_czarna Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Wrzucę dzisiaj ponownie na AnimalCafe, bo pozostałe są cały czas aktywne :) Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Nutusia']Jeśli ogłoszenia z takimi cudownymi zdjęciami nie sprawią, że telefon się rozdzwoni, to ja już naprawdę zwątpię w ten świat... u mnie jest na fejsie - przelot ma mala i czarna - wrzuce go na psygarnij z tekstem z ogłoszenia p.s. kolczatka jest eco - bez ostrych końcy, pies jest 2 tygodnie u Donki - przyszedł sam`zabiedzony i zdziczały. Psa układa 11 letenia Ola bo lubi i ma do tego serce. Wyprowadziła go z dzikości na tyle, ze pies nie boi się ludzi i lubi ich towarzystwo. tez szuka domu - bo jak wszyscy wiedzą Donka musi na zimę zamknąc hotel z powodów zdrowotnych. Bajlor szuka domu - moze isc razem ze spajkiem Quote
Recommended Posts