Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Spokojnie, wiem, a podziekować moge i kilka razy, bo w przypadku Spajka każdy grosz jest na wagę złota ;)[/QUOTE]

Hej wpłacam już dziś po południu, więc myślę, że pieniążki będziesz mieć jutro u siebie. Postaram się tym razem więcej wpłacić, bo wiem że początki są najtrudniejsze. Tak, za grudzień :)

Posted

[quote name='Cajus JB']Ostatnio hurtowo czyszczę skrzynkę i chyba wyczyściłem numer konta. Mogę prosić.

I dziś wysyłam zaproszenia. Prędzej się nie wyrobiłem.[/QUOTE]

Cajus, a może podam numer konta jak Spajkus dotrze już do hotelu? :) Jak wolisz.

Posted

[quote name='AGA35']spajkuś właśnie dostał wór karmy od małej_czarnej !!!!!!!!!!!!!! bardzo , bardzo dziekujemy :-)[/QUOTE]

Ja to dopiero lebiega jestem. Tak kuriera zamotałam, że zdurniał całkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Cajus, a może podam numer konta jak Spajkus dotrze już do hotelu? :) Jak wolisz.[/QUOTE]

Nie ma różnicy. Poczekam jak będzie w hotelu.

Myślę, że 200 pw uda mi się dziś wysłać. Jutro na Lapiego i tak na zmianę aż do skutku. Swoje trochę odpuszczę.

Posted

[quote name='mala_czarna']Deklarowałaś 30, czyli te 20 wpiszę na poczet stycznia, tak? :)[/QUOTE]

nie nie, te dodatkowe 20 to po prostu dodatkowe 20 na lepszy start, a styczeń swoją drogą, choć mam nadzieję, że będzie już wtedy DS..

Posted

Śliczny Malec.
Mogę wyskrobać w tej chwili tylko 20zł na stałe.
Jak mój Gamoń przestanie chorować może uda się więcej.

poproszę nr konta.

A przy okazji kliknijcie:
[URL="http://szerlok.pl/nakarm_psa/"][COLOR=#4444ff]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/COLOR][/URL]

Nas kosztuje to tylko kilka sekund czasu..a może pomóc

Posted

[quote name='kropka77']Śliczny Malec.

poproszę nr konta.

A przy okazji kliknijcie:
[URL="http://szerlok.pl/nakarm_psa/"][COLOR=#4444ff]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/COLOR][/URL]

Nas kosztuje to tylko kilka sekund czasu..a może pomóc[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']Za wiele pomóc nie mogę ale chociaż kilka groszy i ja dorzucę dla Spajkusia bo aż serce boli :( ech....Proszę o nr konta - 20 zł - jednorazowo[/QUOTE]

Wysłałam Wam numer konta. Seredecznie dziękujemy!!!!!!

Posted

nie mogę dużo, bo mam na głowie moje konie, naszego psiaka, do tego pomagamy splacic klinikę znajomemu (5500za 2 operacje, eutanazję i utylizację - nienawidzę tego ostatniego stwierdzenia ;/ ) i sami musimy jakoś życ, ale dajcie nr konta i dane do przelewu na pw...10zł na razie wrzucę, nie mam więcej... i namawiam Rodziców na jakąś stałą deklarację ;)

Posted

[quote name='ag2709']nie nie, te dodatkowe 20 to po prostu dodatkowe 20 na lepszy start, a styczeń swoją drogą, choć mam nadzieję, że będzie już wtedy DS..[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :)

[quote name='kropka77']Śliczny Malec.

poproszę nr konta.
[/QUOTE]

Serdeczne dzięki! Obraczus pewnie już wysłała numer :)

[quote name='obraczus87']Poprosilam jedna kochana Cioteczke o wykonanie ogloszen dla Spajkusia. Wiec niedlugo powinny byc! :)[/QUOTE]
Suoer, dziękuję! :)

[quote name='Martika@Aischa']Za wiele pomóc nie mogę ale chociaż kilka groszy i ja dorzucę dla Spajkusia bo aż serce boli :( ech....Proszę o nr konta - 20 zł - jednorazowo[/QUOTE]

Zaraz prześlę na PW :)

[quote name='emhokr']nie mogę dużo, bo mam na głowie moje konie, naszego psiaka, do tego pomagamy splacic klinikę znajomemu (5500za 2 operacje, eutanazję i utylizację - nienawidzę tego ostatniego stwierdzenia ;/ ) i sami musimy jakoś życ, ale dajcie nr konta i dane do przelewu na pw...10zł na razie wrzucę, nie mam więcej... i namawiam Rodziców na jakąś stałą deklarację ;)[/QUOTE]

Dziękujemy!! Zaraz wysyłam pw z numerem :)

Posted

powysyłałam wieści jak i gdzie mogłam :) facebook, NK (o ile tam ktoś jeszcze zagląda ;) ) gg, skype :)
no i własnie dyszka poleciała, pewnie, skoro o 13-14 jest księgowanie, dziś do Was doleci :)

edit: mam 5 dych od Rodziców, ale w pon dopiero wyślą, jak wrócą! :multi: drugie 50zł przekazuje na biednego boksia... za dużo tych bid... dziś kumulacja.... CIOTECZKI! gramy !!! :D

Posted

[quote name='Agucha']Mogę niestety tylko podrzucić wątek... od wczoraj nie pracuję i nie mogę się "pchać" w kolejne deklaracje :-(

Psiak niesamowitej urody![/QUOTE]

Podrzucanie Spajkusia też jest ważne!
Bardzo mi przykro z powodu utraty pracy :(

Posted

tadam :) kolejna osoba dziś coś Spajkiemu podrzuci na konto :) nie wiem ile, ale kumpelka się zadeklarowala :)
wysłałam kupe informacji, ale nie każdemu się chce...lepiej iśc na piwo ;/

Posted

[quote name='emhokr']tadam :) kolejna osoba dziś coś Spajkiemu podrzuci na konto :) nie wiem ile, ale kumpelka się zadeklarowala :)
[/QUOTE]
Same dobre wieści dzisiaj :)
Naprawdę nie przypuszczałam, że Spajkuś tak się spodoba. Myślałam, że takie zwykłe kundelki to nie mają szansy. Bardzo proszę podziękować koleżance :)