Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AGA35 napisał(a):
prosimy barrdzo mocno :-( maluch nie moze trafić do schronu:-(

No właśnie, własnie ;)

Cajus JB napisał(a):
mala_czarna podeślij mi tekst do zaproszeń na pw.

Wysłałam Ci Pw :)

Posted

blueberrykiss napisał(a):
jestem i zapisuję... narazie mogę jednorazowo na początku grudnia tylko mnie ścigajcie

Bardzo dziekujemy! Gdy nie ma stałych, musimy sie wspierac jednorazowymi wpłatami :)

Posted

blueberrykiss napisał(a):
Jak skończą mi się bazarki to zrobię jeszcze dla Spajka. Ale musicie poczekać bo inaczej tego nie ogarnę :)

Mogę powiedzieć tylko tyle: :iloveyou::mdleje::bigcool:

Posted

[quote name='mala_czarna']To nie jest hotel typowo dogomaniacki (notabene, spójrz na ceny hoteli). Dziewczyny, proszę Was, mało to jest kłótni, niedomówień na innych topikach? Dajmy spokój. Proszę.

ja przepraszam, że trochę jeszcze na moment odbiegnę od tematu, bo bardzo mnie to zaintrygowało.
Kama, jaki to jest hotel "typowo dogomaniacki", bo ja jakoś nie trybię? Bezpłatny czy jak? Ja mam do czynienia z różnymi hotelami i każdy, który bierze za miesiąc mniej niż 30,- pln za dobę jest "dogomaniacki". Zostawiam moje własne psy raz w roku w hotelu i ta frajda mnie kosztuje 25,-/doba i to już ze zniżką, bo zostawiam 3 psy. Dlatego pytam jaki hotel jest dogomaniacki?

Posted

Kiedy zabierasz Spajkusia do hoteliku? Czy on może zostać jeszcze w klinice? Jeśłi zaczynacie zbierać już kasę na konto, podaj mi numer, bo przyszła już pensja, więc mogę wpłacić już:-)

Posted

[quote name='Kago']ja przepraszam, że trochę jeszcze na moment odbiegnę od tematu, bo bardzo mnie to zaintrygowało.
Kama, jaki to jest hotel "typowo dogomaniacki", bo ja jakoś nie trybię? Bezpłatny czy jak? Ja mam do czynienia z różnymi hotelami i każdy, który bierze za miesiąc mniej niż 30,- pln za dobę jest "dogomaniacki". Zostawiam moje własne psy raz w roku w hotelu i ta frajda mnie kosztuje 25,-/doba i to już ze zniżką, bo zostawiam 3 psy. Dlatego pytam jaki hotel jest dogomaniacki?

Kago, no co Ty :) Spójrz na ceny hoteli z Dogo, a tego, do którego chcę zabrać Spajka. Ten niby drogi spoza dogo jest o niebo tańszy od dogomaniackich. Tych, w których przeważająca większość to te psie nieszczęścia, na które składaja się ludzie z Forum. O to mi chodziło :)

Edytowałam post. Zerknij tutaj, i spójrz na ceny hoteli. To są dopiero ceny walące na glebę.

http://www.dogomania.pl/forums/937-Domy-tymczasowe

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Kiedy zabierasz Spajkusia do hoteliku? Czy on może zostać jeszcze w klinice? Jeśłi zaczynacie zbierać już kasę na konto, podaj mi numer, bo przyszła już pensja, więc mogę wpłacić już:-)

Ewa, Spajki jeszcze w klinice, bo jeśli to będzie możliwe, chcemy go wykastrować. Pieniążki trzymaj, jak już pojedzie do hotelu to dam znać :) Bo że pojedzie to pewne jak w szwajcarskim banku.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ewa, Spajki jeszcze w klinice, bo jeśli to będzie możliwe, chcemy go wykastrować. Pieniążki trzymaj, jak już pojedzie do hotelu to dam znać :) Bo że pojedzie to pewne jak w szwajcarskim banku.

W takim razie pamiętaj o mnie, jak tylko wrócę ze szpitala, do którego idę w niedzielę wpłacę kasę:-)