mala_czarna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Vega36 - dostałam przelew od Ciebie na 31 zł. Baaardzo dziękuję :) Zapisuję na luty, marzec i kwiecień już :) Quote
jola_li Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Czy jest nadzieja na nowe "ogłoszeniowe" zdjęcia Spajka, które by pokazywały jaki to przystojny facet ;-)? Quote
Nutusia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 To nie jedziesz w końcu w odwiedziny do niego?... Quote
mala_czarna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Nie, bo Myszy sporo spraw wypadło, i nie damy rady niestety. Ja bez samochodu to jak bez ręki jestem, a i przyznam szczerze, spłukana jestem przed końcem miesiąca, miałabym nawet problem z dotarciem do Donki. Z moim aparatem też cudów nie zdziałam raczej, bo to zwykła cyfrówka, i zdjęcia wychodzą naprawdę marnej jakości. Quote
mala_czarna Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Karma zamówiona, i zapłacona. Myślę, że dojdzie w poniedziałek. Jak zwykle Canun dog sport za 89,90. Quote
jola_li Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 mala_czarna napisał(a):Z moim aparatem też cudów nie zdziałam raczej, bo to zwykła cyfrówka, i zdjęcia wychodzą naprawdę marnej jakości. A może ktoś inny odwiedza psy u Donki i mógłby zrobić zdjęcia? Quote
mala_czarna Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Anita była, ale zdjęcia z cyfrowego aparatu wychodzą podobnej jakości jak moje. Przydałaby się jakaś lustrzanka, i naprawdę ładne portretowe fotki, bo nie ruszymy chyba z miejsca.. Quote
Ewa Marta Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Zdjęcia zrobi Furciaczek:-) Pojedzie albo w weekend albo w tygodniu, będzie robiła zdjęcia Igorowi i zgodziła się zrobić też Spajkusiowi i Jasperowi:-) Furciaczek robi piękne zdjęcia, choćby Diny z mojej sygnatury;-) Quote
gameta Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 to prawda, Fur robi świetne fotki, więc i jest nadzieja dla Spajka :) Czas mu już do domu... Quote
Nutusia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Super! Bardzo się cieszę! Oby pogoda dopisała... Quote
obraczus87 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Wspaniale! Trzymam w takim razie kciuki za pogodę ;) Quote
vega36 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 mala_czarna napisał(a):Vega36 - dostałam przelew od Ciebie na 31 zł. Baaardzo dziękuję :) Zapisuję na luty, marzec i kwiecień już :) Cieszę się, że spajkusiowe pieniążki są już na koncie. Czy mogłabyś kasę poza deklaracją przeznaczać na Foczkę? Będę przysyłała co miesiąc. Quote
mala_czarna Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 vega36 napisał(a):Cieszę się, że spajkusiowe pieniążki są już na koncie. Czy mogłabyś kasę poza deklaracją przeznaczać na Foczkę? Będę przysyłała co miesiąc. Czy dobrze rozumiem, że jeśli będzie naddatek, to księgować go u Foczki? :) Quote
vega36 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 mala_czarna napisał(a):Czy dobrze rozumiem, że jeśli będzie naddatek, to księgować go u Foczki? :) Bardzo proszę, jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu i będzie korzystne dla dwójki piesków. Zresztą Ty najlepiej wiesz, gdzie i ile jest potrzebne. Quote
jola_li Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ewa Marta napisał(a):Zdjęcia zrobi Furciaczek:-) Pojedzie albo w weekend albo w tygodniu, będzie robiła zdjęcia Igorowi i zgodziła się zrobić też Spajkusiowi i Jasperowi:-) Furciaczek robi piękne zdjęcia, choćby Diny z mojej sygnatury;-) Cieszę się bardzo :-)! Teraz ogłoszenia nabiorą smaku ;-). Quote
kakadu Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ewa Marta napisał(a):Zdjęcia zrobi Furciaczek:-) Pojedzie albo w weekend albo w tygodniu, będzie robiła zdjęcia Igorowi i zgodziła się zrobić też Spajkusiowi i Jasperowi:-) Furciaczek robi piękne zdjęcia, choćby Diny z mojej sygnatury;-) uff, to kamien z serca bo juz sie zaknulam do nieprzytomnosci; ciezko dojechac, a jeszcze ciezej zrobic naprawde ladne fotki, takie co to urzekna od pierwszego spojrzenia; Quote
mala_czarna Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Mam nadzieję, że zdjęcia wyjdą, bo pogoda jakas taka zwariowana jest, przynajmniej w Wawce. Raz świeci słońce, raz pada deszcz ze śniegiem. A ja jutro jadę w odwiedziny do Foczki, dzieki uprzejmości Ciotki Obraczus87 :) Co oczywiście nie znaczy, że jak tylko nadarzy się sposobność to i Spajkusia nie odwiedzę! Quote
Kejciu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Zapraszam na bazarek z kosmetykami AVON - pełna oferta - połowa zysku będzie przeznaczona na Spajka :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225462-AVON-pełna-oferta-do-12-04-na-ZNAJDKI-I-SPAJKIEGO-ZAPRASZAMY!!! Quote
obraczus87 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 kejciu napisał(a):Zapraszam na bazarek z kosmetykami AVON - pełna oferta - połowa zysku będzie przeznaczona na Spajka :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225462-AVON-pełna-oferta-do-12-04-na-ZNAJDKI-I-SPAJKIEGO-ZAPRASZAMY!!! Kejciu bardzo dziękujemy!!!!!!!! :) Quote
Kejciu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 obraczus87 napisał(a):Kejciu bardzo dziękujemy!!!!!!!! :) To ja dziękuje że moge pomóc :) Quote
Recommended Posts