bea100 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Podnoszę chłpaka z rana, mam nadzieję, że ten dzień już coś przyniesie (dobrego) Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Jeszcze mi Donka5 nie odpisała jaka jest cena hotelu. LILUtosi, jak te ceny kształtują się w Twoim hotelu? Quote
fochu Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 eh Spajk draniu ... wiosna do głowy uderzyła że ta energia cię tak rozpiera i demolki robisz? Podrzucam wątek Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Z niecierpliwością czekam na informacje co dalej ze Spajkim :( Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Nic nie wiem jeszcze :( Donka mi nie odpisała na PW, czekam do weekendu na odpowiedź drugiego hotelu, a dzisiaj mam też dzwonić czy miejsce się zwolniło w jednym. Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 A własnie, że już wiem, bo sytuacja zmieniła się :sweetCyb: Rozmawiałam z Donką. Spajk może przyjechać już w.... piątek! Może go zabrać szwagier, który z Józefowa będzie jechał do Donki :) To się nazywa zbieg okoliczności. Mam tylko prośbę wielką. Spajk miałby jechać samochodem osobowym. Czy ktoś ma pożyczyć może szelki samochodowe? Jak go z Kago wiozłyśmy do Małgosi to przechodził nam na przód samochodu, a to niebezpieczne jak tylko jeden kierowca jedzie. Wieczorem będę jeszcze rozmawiać z Donką żeby szczegółowo omówić godziny zabrania dziada z Józefowa ;) Quote
bea100 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mówiłam żebyś się nie martwiła- serduszko dogomaniackie przyniesie Spajkowi szczęście! Quote
obraczus87 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wspaniałe wieści!!!!!!!! Kochani przeszukajcie czy macie jakieś rzeczy na bazarek dla Spajkolińskiego ;) a może ktoś ma pomysł na bazarek wirtualny?? Warto by było zkaupić Spajkowi KILTIX-a ze względu na to, że Hotel u Donki otoczony jest lasami i łąkami. Lepiej uniknąc bliskiego kontaktu z kleszczem. :) Quote
Kinia1984 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 mala_czarna ja skarbusia ze wzgledu na jego slepote i łażenie po samochodzie przywiązuję smycz na tylnim siedzeniu o zagłowek tylni i juz nie łazi...:) Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Kinia1984 napisał(a):mala_czarna ja skarbusia ze wzgledu na jego slepote i łażenie po samochodzie przywiązuję smycz na tylnim siedzeniu o zagłowek tylni i juz nie łazi...:) Tego wielkoluda to chyba dwoma smyczami trzeba będzie. No nic, jakoś musimy dać radę, bo taka okazja się szybko nie zdarzy ;) Quote
Agnieszka_K Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Brawo Kamila!:) durnioszek ma szczęście!:loveu: a gdzie ten hotelik jest? Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Brawo Kamila!:) durnioszek ma szczęście!:loveu: a gdzie ten hotelik jest? Donka5 ma hotel koło Radomia. Dokładną nazwę miejscowości dopytam dzisiaj, bo z tego zdenerwowania zapomniałam zapytać. W każdym razie hotel bardzo polecany przez Dogomaniaków. No niestety, nie będę mogła teraz go odwiedzać. Szkoda, bo się strasznie przyzwyczaiłam :( Gamoń jeden, nie chciał być grzeczny to na własne zyczenie sobie zmienił lokum. Quote
Agnieszka_K Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 mala_czarna napisał(a):Donka5 ma hotel koło Radomia. Dokładną nazwę miejscowości dopytam dzisiaj, bo z tego zdenerwowania zapomniałam zapytać. W każdym razie hotel bardzo polecany przez Dogomaniaków. No niestety, nie będę mogła teraz go odwiedzać. Szkoda, bo się strasznie przyzwyczaiłam :( Gamoń jeden, nie chciał być grzeczny to na własne zyczenie sobie zmienił lokum. dokładnie bestia podła!:evil_lol: i nie pojedzie gamoń na imprezę na Pola! ehh Spajki będę tęsknić, mam nadzieję, że Donka5 będzie jakieś zdjątka wysyłać?:) Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Kochani, a ja mam gorącą prośbę. Głupio mi, ale zapytam. Na Spajka nigdy nie było kompletu deklaracji. Sami widzieliście, że dorabialiśmy bazarkami, wpłatami jednorazowymi i dodatkowymi pieniązkami do wpłat za deklaracje. Czy mógłby ktoś zorganizować jakąś darmową karmę dla Spajka? :( To by nas bardzo odciążyło, bo fanty na bazarek kiedyś się skończą, a my i tak bez przerwy na minusie będziemy. Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Jutro odbieram szelki samochodowe. Aga35 nam pożyczyła! Dzięki wielkie bo ten baran rozniósłby samochód :) No i zadzwonię wieczorkiem do Donka5 żeby jakoś dograć transport. Wolałabym być przy tym, ale nie zwolnię się z pracy, nie dam rady. Jutro chyba ostatni raz zobaczę Spajkusia. Quote
psiakiGabi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dostałam PW z pytaniem o miejsce, zle widzę, że łobuz już znalazł miejsce :) u nas narazie pełne obłożenie, ciężko by było gdzieś go upchać. Powodzenia niszczycielu :) będę zaglądać na Twój wątek :) Quote
wasabi81 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ale sie porobilo:shake: cale szczescie ze tak szybko znalazl sie nowy hotelik dla lobuza... Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 psiakiGabi napisał(a): Powodzenia niszczycielu :) będę zaglądać na Twój wątek :) Dziękuję za pojawienie się na wątku. Miło wiedzieć, że ktoś PW czyta :) wasabi81 napisał(a):Ale sie porobilo:shake: cale szczescie ze tak szybko znalazl sie nowy hotelik dla lobuza... Odpukaj w niemalowane bo jak rozwali kojec to lądujemy na bruku :roll::placz: Quote
Lida Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A jaka karma jest potrzebna? I ile na miesiąc (kg)? Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Lida napisał(a):A jaka karma jest potrzebna? I ile na miesiąc (kg)? Ja zamawiam mu na Allegro Canun Dog Sport - 20 kg za 84 zł. Teraz Małgosia dawała mu dwa razy dziennie, sporo dość, bo Spajk chudy jest. Piękny, ale chudy i szybko spala. Po karmie nie ma problemów z kupą, sierść piękna (wiem, bo widziałam), i karma generalnie mu służy. Nie chcę kłamać, ale jakoś na miesiąc z hakiem chyba starczała, ale jeśli się pomyliłam to przepraszam, zapytam Małgosię. Link do allegro: http://allegro.onet.pl/karma-canun-dog-sport-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1524745598.html Quote
bea100 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/205867-Bochnar-z-Koszyczka-Niechcianych-StaruszkĂłw?p=16697628#post16697628 Cioteczki, potrzebne Wasze psychiczne wsparcie i najsilniejsze kciuki, czuję się tam samotna bardzo w moim zmartwieniu i w mojej walce... (Spajk i mała_czarna jak ją znam- na pewno mi wybaczą ten OT) Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Rozmawiałam z Donką :) Spajk będzie jechał w piątek lub sobotę. Mnie też jakoś bardziej sobota by odpowiadała, bo będę w hotelu, i chciałabym się z nim pożegnać. Nie wiem o której godzinie będzie jechał, wszystko dogramy. Najwyżej Tattoi będzie w złym humorze bo nie pozwolimy jej się wyspać ;) Quote
Atomowka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Kamila rewelacyjnie wieści:multi::multi: A tym Radomiem to sie nie przejmuj, 2 godzinki jazdy pociagiem więc może kiedyś się uda pojechac do niego w jakiejś większej grupie, co byś się w drodze nie nudziła:eviltong: Quote
mala_czarna Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Martwię się, bo nie wiem czy ten dziad będzie dobrze czuł się w kojcu? :roll: Nie tak to sobie wszystko wyobrażałam. Ale pretensji nie mam do Tattoi. Doskonale rozumiem. Quote
Recommended Posts