Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A własnie, że już wiem, bo sytuacja zmieniła się :sweetCyb: Rozmawiałam z Donką. Spajk może przyjechać już w.... piątek! Może go zabrać szwagier, który z Józefowa będzie jechał do Donki :) To się nazywa zbieg okoliczności. Mam tylko prośbę wielką. Spajk miałby jechać samochodem osobowym. Czy ktoś ma pożyczyć może szelki samochodowe? Jak go z Kago wiozłyśmy do Małgosi to przechodził nam na przód samochodu, a to niebezpieczne jak tylko jeden kierowca jedzie. Wieczorem będę jeszcze rozmawiać z Donką żeby szczegółowo omówić godziny zabrania dziada z Józefowa ;)

Posted

Wspaniałe wieści!!!!!!!!

Kochani przeszukajcie czy macie jakieś rzeczy na bazarek dla Spajkolińskiego ;) a może ktoś ma pomysł na bazarek wirtualny?? Warto by było zkaupić Spajkowi KILTIX-a ze względu na to, że Hotel u Donki otoczony jest lasami i łąkami. Lepiej uniknąc bliskiego kontaktu z kleszczem.

:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
mala_czarna ja skarbusia ze wzgledu na jego slepote i łażenie po samochodzie przywiązuję smycz na tylnim siedzeniu o zagłowek tylni i juz nie łazi...:)

Tego wielkoluda to chyba dwoma smyczami trzeba będzie. No nic, jakoś musimy dać radę, bo taka okazja się szybko nie zdarzy ;)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Brawo Kamila!:)
durnioszek ma szczęście!:loveu:
a gdzie ten hotelik jest?

Donka5 ma hotel koło Radomia. Dokładną nazwę miejscowości dopytam dzisiaj, bo z tego zdenerwowania zapomniałam zapytać. W każdym razie hotel bardzo polecany przez Dogomaniaków. No niestety, nie będę mogła teraz go odwiedzać. Szkoda, bo się strasznie przyzwyczaiłam :( Gamoń jeden, nie chciał być grzeczny to na własne zyczenie sobie zmienił lokum.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Donka5 ma hotel koło Radomia. Dokładną nazwę miejscowości dopytam dzisiaj, bo z tego zdenerwowania zapomniałam zapytać. W każdym razie hotel bardzo polecany przez Dogomaniaków. No niestety, nie będę mogła teraz go odwiedzać. Szkoda, bo się strasznie przyzwyczaiłam :( Gamoń jeden, nie chciał być grzeczny to na własne zyczenie sobie zmienił lokum.

dokładnie bestia podła!:evil_lol:
i nie pojedzie gamoń na imprezę na Pola! ehh Spajki

będę tęsknić, mam nadzieję, że Donka5 będzie jakieś zdjątka wysyłać?:)

Posted

Kochani, a ja mam gorącą prośbę. Głupio mi, ale zapytam. Na Spajka nigdy nie było kompletu deklaracji. Sami widzieliście, że dorabialiśmy bazarkami, wpłatami jednorazowymi i dodatkowymi pieniązkami do wpłat za deklaracje. Czy mógłby ktoś zorganizować jakąś darmową karmę dla Spajka? :( To by nas bardzo odciążyło, bo fanty na bazarek kiedyś się skończą, a my i tak bez przerwy na minusie będziemy.

Posted

Jutro odbieram szelki samochodowe. Aga35 nam pożyczyła! Dzięki wielkie bo ten baran rozniósłby samochód :) No i zadzwonię wieczorkiem do Donka5 żeby jakoś dograć transport. Wolałabym być przy tym, ale nie zwolnię się z pracy, nie dam rady. Jutro chyba ostatni raz zobaczę Spajkusia.

Posted

Dostałam PW z pytaniem o miejsce, zle widzę, że łobuz już znalazł miejsce :)
u nas narazie pełne obłożenie, ciężko by było gdzieś go upchać.

Powodzenia niszczycielu :) będę zaglądać na Twój wątek :)

Posted

psiakiGabi napisał(a):

Powodzenia niszczycielu :) będę zaglądać na Twój wątek :)

Dziękuję za pojawienie się na wątku. Miło wiedzieć, że ktoś PW czyta :)

wasabi81 napisał(a):
Ale sie porobilo:shake:
cale szczescie ze tak szybko znalazl sie nowy hotelik dla lobuza...

Odpukaj w niemalowane bo jak rozwali kojec to lądujemy na bruku :roll::placz:

Posted

Lida napisał(a):
A jaka karma jest potrzebna? I ile na miesiąc (kg)?

Ja zamawiam mu na Allegro Canun Dog Sport - 20 kg za 84 zł. Teraz Małgosia dawała mu dwa razy dziennie, sporo dość, bo Spajk chudy jest. Piękny, ale chudy i szybko spala. Po karmie nie ma problemów z kupą, sierść piękna (wiem, bo widziałam), i karma generalnie mu służy. Nie chcę kłamać, ale jakoś na miesiąc z hakiem chyba starczała, ale jeśli się pomyliłam to przepraszam, zapytam Małgosię.

Link do allegro:
http://allegro.onet.pl/karma-canun-dog-sport-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1524745598.html

Posted

Rozmawiałam z Donką :) Spajk będzie jechał w piątek lub sobotę. Mnie też jakoś bardziej sobota by odpowiadała, bo będę w hotelu, i chciałabym się z nim pożegnać. Nie wiem o której godzinie będzie jechał, wszystko dogramy. Najwyżej Tattoi będzie w złym humorze bo nie pozwolimy jej się wyspać ;)

Posted

Kamila rewelacyjnie wieści:multi::multi:
A tym Radomiem to sie nie przejmuj, 2 godzinki jazdy pociagiem więc może kiedyś się uda pojechac do niego w jakiejś większej grupie, co byś się w drodze nie nudziła:eviltong: