Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kama innej opcji nie ma niestety.... wiemy też, żę dla Spajka dom z ogrodem.. skoro On taki rozrabiaka z tymi meblami, gniazdkami..

Z tego co pamietam to Hotelik jest w miejscowości PROMNA-KOLONIA.

Posted

obraczus87 napisał(a):

Z tego co pamietam to Hotelik jest w miejscowości PROMNA-KOLONIA.

Zgadza się :) I nie jest to aż tak daleko jak myslałam ;) I tak nie ma mocnych żebym tam tego dziada nie odwiedziła, zresztą Donka już mnie zapraszała. Tak Spajki. Nie chciałeś siedzieć cicho w domu, będziesz siedział w kojcu. Dziad jeden. No przeżyć po prostu tego nie mogę.

Posted

Nie martw się. Będzie miał dobrą opiekę. Wiele psów nie nadaje się do domowego DT...Tatoii przecież wszystko pisała a ma i rękę doskonałą i doświadczenie....Spajk jest psem kojcowym i trzeba mu szukać domu z ogrodem i już...a ma też charakterek, przecież za to m.in. go kochasz...
Będziesz go odwiedzała. To nie na końcu świata. Zobaczysz. Wszystko się ułoży!

Posted

Szelkie i obroża zawieziona. Jutro jeszcze trzeba będzie kupić dla Spajka duży kiltix. Nie będę się bawić z kropelkami bo finansowo lepiej nam obroża wyjdzie, zwłaszcza, że na pół roku. I módlcie się żebyśmy z Tattoi nie zaspały, bo Spajk pojedzie o 5.30!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
MODLIMY SIE :) o Ciebie sie nie boje, ale o Tattoi owszem :D

Spoko, ja ją obudzę, bo jutro zostaję po pracy na noc w hotelu :) Może i mam zajoba, ale ja muszę być przy transporcie :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Spoko, ja ją obudzę, bo jutro zostaję po pracy na noc w hotelu :) Może i mam zajoba, ale ja muszę być przy transporcie :evil_lol:

Chmmm to moze lepiej ja Was obudze co??? :) No o tym ze Ty walnięta jestes i masz zajoba to ja wiem od dawna. :D

Posted

Kinia1984 napisał(a):
smutno mi że nie zobaczę już Spajka u tattoi....:(jego pokoj zajmują moje chłopaki....

Mnie też źle. Miko jest, Foczka jest, a Spajka już nie będzie :(
Żeby tylko chłopai złych nawyków po Spajkim nie przejęli i demolka im nawet przez myśl nie przejdzie ;) :) Tfu, tfu, na psa urok! :cool3:

Posted

obraczus87 napisał(a):
MODLIMY SIE :) o Ciebie sie nie boje, ale o Tattoi owszem :D

O żeszsz Ty... żmija i padalec. I sama se toto wyhodowałam i dopieściłam. :mad:

Posted

Obecna, nieprzytomna i zdechła, ale się melduję. Spajkuś pojechał. Bidulek w ogóle nie wiedział dlaczego go bladym świtem zerwałyśmy na nogi. Nie chciał wejść do samochodu, ale w spólnymi siłami jakoś się udało. Do drugiego samochodu też wszedł z ociąganiem :( Na miejscu już u Donki byli po mniej więcej godzinie. Spajkuś już po śniadaniu, póki co machał ogonkiem do wszystkich psów, wygląda na zadowolonego. Za to mnie jest smutno bardzo.

Donka, podziękuj proszę raz jeszcze za transport, bo nie zapłaciliśmy nawet złotówki. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję.

Posted

Mała_czarna myślałam o Was.
Teraz wszystko się unormuje.
A Spajki na pewno znajdzie nowych kumpli i będzie mu tam dobrze.
A może wkrótce znajdzie i swój wymarzony DS?

Posted

Ja się nie nadaję ani do oddawania do adopcji, ani do przenosin psa. Jak ten głupek ostatni się popłakałam. Muszę się kapkę przespać, bo mi dane było tylko 3 godzinki pospać.

Posted

Ja się też poryczałam, jak wywaliłam Kamilę z samochodu.
Czułam się, jak jakieś NKWD. Wstałam bladym świtem, poszłam do pokoju, obudziłam zdziwionego psa, "sabiratsa z wieszczami", zapakowałam na pakę, potem na drugą i wysłałam w diabły. A on miał minę:"ale o co chodzi, to pomyłka".
Do dupy takie poranki.