Martika&Aischa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Smutno jak się tak czyta :( na pewno Spajki był bardzo zdziwiony tymi przenosinami :( ale wierzę że w nowym domku też będzie szczęśliwy i może tym razem będzie się dobrze zachowywał :) Quote
mala_czarna Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Donka się nie odzywała, ale mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Pewnie będę dzisiaj dzwonić ;) Quote
obraczus87 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Spajkulek na pewno da sobie świetnie rade w nowym miejscu :) zobaczcycie! Quote
mala_czarna Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Donka miała gości w weekend, więc może nie miała czasu wejść na wątek ;) Pisałam jej smsa jak nasz Spajkuś się czuję, i dowiedziałam sie, że jest ok :) Kojca nie rozwalił, na spacerze ciągnie się troszkę na smyczy, ale do opanowania. Jest chętny do zabawy z innymi psiakami - suczkami, a jak z pieskami to jeszcze nie spradzała. Donka pisze, że Spajkuś to taki ogromny szczeniak :) Apetyt mu dopisuje. Quote
obraczus87 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Mizianko dla Spajka!!! Kochani prosimy o grosiki dla chlopaka! Quote
mala_czarna Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 obraczus87 napisał(a): Kochani prosimy o grosiki dla chlopaka! I koniecznie o wpłaty zaległych deklaracji!!! Quote
Agnieszka_K Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 to super, że wielkie szczenię się zaaklimatyzowało:) Quote
mala_czarna Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Lepiej nie chwali dnia przed zachodem słońca ;) Mam nadzieję, że Donka będzie mogła sprawdzić jak Spajk reaguje na dzieci, dobrze wiedzieć przy okazji kolejnych ogłoszeń :) A ciekawe czy i kotki tam są?? Quote
Lida Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 obraczus87 napisał(a):Mizianko dla Spajka!!! Kochani prosimy o grosiki dla chlopaka! A mogę prosić na pw numer konta? Coś dorzucę :-) Quote
mala_czarna Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Lida napisał(a):A mogę prosić na pw numer konta? Coś dorzucę :-) Już przesyłam, i bardzo dziękuję! :) Quote
mala_czarna Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Dostałam smsa od Donki. Nie wchodziła na wątek bo nie ma dostępu do internetu, ale jak wszystko będzie ok to napisze parę słów i wstawi zdjęcia Spajkusia. Donka pisze, że Spajk miewa się dobrze, i pakuje jej się na kolana. Głupek jeden :loveu: Quote
Kinia1984 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 on się błyskawicznie zakochuje:) Don Juan:) wszystkich kocha:) Quote
mala_czarna Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Jego też się nie da nie kochać. Taki wstrętny niszczyciel i demolant, a jak się tymi swoimi ślepiami spojrzy na człowieka to z nóg zwala. I nieprawda, że wszystkie psy mają to coś co chwyta człowieka za serce, ale Spajk z pewnością to ma :) Quote
Kinia1984 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 oj ma... człowiek sie wkurzy na chwile bo skoczy, obślini, wsadzi łeb do kieszeni a jedno spojrzenie wielkich oczu Spajka i złość przechodzi Quote
mala_czarna Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Tak się składa, że z tych emocji z piątku na sobotę nie zdążyłam podziękować Tattoi za dotychczasową opiekę nad Spajkiem, co niniejszym czynię ;) Quote
Tattoi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Kamila :crazyeye: Dobrze się czujesz? Jak wizyta u lekarza? :evil_lol: A w ogóle wszystko zaprzepaszczacie. Spajki znów ciągnie na smyczy- fuj. Quote
mala_czarna Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Tattoi napisał(a):Kamila :crazyeye: Dobrze się czujesz? Jak wizyta u lekarza? :evil_lol: No co? Grzeczność wymaga żeby podziękować za dobry uczynek :eviltong: Z tym ciągnięciem na smyczy to ja naprawdę już nie wiem o co chodzi. Widziałam jak wracałaś ze spaceru ze Spajkiem; faktycznie, nie ciągnął. Widziałaś jak ja go prowadzę? Latałam jak ruski pocisk artyleryjski. No kurde, on dla mnie za duży jest i kompletnie nie potrafię zapanować nad tym cielakiem. Quote
Kinia1984 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 to chyba kwestia respektu przed danym czlowiekiem, pies wie komu wleżć na głowę a komu nie:) Moj Bobek (*) mnie nie ciagnął za to moją mamą rzucał jak ścierką:) Quote
mala_czarna Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Pięknie. Nawet mnie pies nie szanuje! :razz: Mam nadzieje, że Donka będzie mieć internet niedługo, bo chciałabym Spajka zobaczyć!! Quote
bea100 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ja też, ja też. Proszę o zdjęcia z nowego miejsca... Quote
mala_czarna Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 No własnie cisza coś, Donka się nie odzywa :( Zadzwonię dzisiaj do niej. Quote
mala_czarna Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Nie mamy sie co martwić ;) U Spajka wszystko ok, tylko Donka nie ma dostępu do netu, i troszkę osobistych kłopotów, dlatego nic nie pisze. Śmiało można mówić o tym, że Spajk toleruje dzieci, bo Iwonka sprawdzała to na swojej córce. Wszystko jest ok, nie rzuca się z zębami, nie straszy, chce się tylko bawić :) Gania tez z innymi psiakami i suczkami, dogaduje się z nimi bez żadnego problemu. Widać tylko z Miko nie potrafił dojść do porozumienia, ale Miko sam prowokował bo zazdrosny był o Foczkę. Quote
Recommended Posts