Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donka miała gości w weekend, więc może nie miała czasu wejść na wątek ;) Pisałam jej smsa jak nasz Spajkuś się czuję, i dowiedziałam sie, że jest ok :) Kojca nie rozwalił, na spacerze ciągnie się troszkę na smyczy, ale do opanowania. Jest chętny do zabawy z innymi psiakami - suczkami, a jak z pieskami to jeszcze nie spradzała. Donka pisze, że Spajkuś to taki ogromny szczeniak :) Apetyt mu dopisuje.

Posted

Lepiej nie chwali dnia przed zachodem słońca ;) Mam nadzieję, że Donka będzie mogła sprawdzić jak Spajk reaguje na dzieci, dobrze wiedzieć przy okazji kolejnych ogłoszeń :) A ciekawe czy i kotki tam są??

Posted

Dostałam smsa od Donki. Nie wchodziła na wątek bo nie ma dostępu do internetu, ale jak wszystko będzie ok to napisze parę słów i wstawi zdjęcia Spajkusia. Donka pisze, że Spajk miewa się dobrze, i pakuje jej się na kolana. Głupek jeden :loveu:

Posted

Jego też się nie da nie kochać. Taki wstrętny niszczyciel i demolant, a jak się tymi swoimi ślepiami spojrzy na człowieka to z nóg zwala. I nieprawda, że wszystkie psy mają to coś co chwyta człowieka za serce, ale Spajk z pewnością to ma :)

Posted

Tattoi napisał(a):
Kamila :crazyeye:
Dobrze się czujesz? Jak wizyta u lekarza? :evil_lol:

No co? Grzeczność wymaga żeby podziękować za dobry uczynek :eviltong:
Z tym ciągnięciem na smyczy to ja naprawdę już nie wiem o co chodzi. Widziałam jak wracałaś ze spaceru ze Spajkiem; faktycznie, nie ciągnął. Widziałaś jak ja go prowadzę? Latałam jak ruski pocisk artyleryjski. No kurde, on dla mnie za duży jest i kompletnie nie potrafię zapanować nad tym cielakiem.

Posted

Nie mamy sie co martwić ;) U Spajka wszystko ok, tylko Donka nie ma dostępu do netu, i troszkę osobistych kłopotów, dlatego nic nie pisze. Śmiało można mówić o tym, że Spajk toleruje dzieci, bo Iwonka sprawdzała to na swojej córce. Wszystko jest ok, nie rzuca się z zębami, nie straszy, chce się tylko bawić :) Gania tez z innymi psiakami i suczkami, dogaduje się z nimi bez żadnego problemu. Widać tylko z Miko nie potrafił dojść do porozumienia, ale Miko sam prowokował bo zazdrosny był o Foczkę.