Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie mamy sie co martwić ;) U Spajka wszystko ok, tylko Donka nie ma dostępu do netu, i troszkę osobistych kłopotów, dlatego nic nie pisze. Śmiało można mówić o tym, że Spajk toleruje dzieci, bo Iwonka sprawdzała to na swojej córce. Wszystko jest ok, nie rzuca się z zębami, nie straszy, chce się tylko bawić :) Gania tez z innymi psiakami i suczkami, dogaduje się z nimi bez żadnego problemu. Widać tylko z Miko nie potrafił dojść do porozumienia, ale Miko sam prowokował bo zazdrosny był o Foczkę.

to super wiadomosci!:)
Czyli Spajk się wszędzie odnadzie;)
a Miko faktyczni musiał o damę swojego serca wlaczyć i nie dopuszczał konkurecji;p

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Samych radości, kolorowych [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] jajeczek, białych owieczek, [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] uśmiechu bez liku i bakalii [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] w serniku, kiełbaski tłuściutkiej[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] i atmosfery milutkiej życzy SPAJKUŚ[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [/FONT][/FONT]

Posted

Witam Wszystkich. Niestety mam awarię komputera.Korzystam z internetu znajomej.Zrobiłam zdjęcia jak tylko będę miała możliwość wyśle.Spajki miewa się dobrze ,to taki OGROMNY szczeniak.Uwielbia zabawy i gonitwy z innym psem.Jest pojętym psem bez problemu wraca do swojego boksu po spacerze.Na ogrodzonej posesji wypuszczany jest już bez smyczy.Przybiega odrazu przywołany.W boksie nie niszczy,choć wyciąga swoje posłanie na zewnątrz budy nie gryząc go.Nie zawsze udaje się ,żeby zachował czystość w boksie. Apetyt dopisuje.

Posted

Ty Głupi Głupku!
Zamiast do Domku zachciało Ci się demolki i kolejnej zmiany?
Wakacji się psu zachciało?

Mała_czarna- deklaracje dalej na to samo konto, czy wolicie bezpośrednio na hotelik?
Będę na Fortach Bema 15 maja- niech ktoś podjedzie po paczkę na bazarek.
Spokojnych Świąt!

Posted

Lida wpłaciła 80 zł na karmę dla Spajka. Bardzo pięknie dziękuję, naprawdę nas to odciążyło sporo! :loveu::loveu:
Na pierwszej stronie zrobię podsumowanie wydatków. Przed wyjazdem kupiłam Spajkowi Kiltixa, musimy uregulować za hotel, i karma juz jak zwykle na Allegro kupiona.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
cześć Spajku jak się czujesz w nowym miejscu? grzeczny choć? :)

A to nie czytałaś? Przecie pisałam informacje od Donki? :eviltong: Grzeczny, biega z innymi psiakami i bardzo lubi córeczkę Donki. Jak będzie net to zdjęcia dostaniemy, ale póki co musimy czekać :-( To nie Józefów, ja nie mogę tak na już podjechać do hotelu.

bea100 napisał(a):
O to samo chciałam spytać nieśmiało...;)

Beatko, jak Donka już będzie mieć net to i informacje wszystkie będą i zdjęcia :oops:

Posted

mala_czarna napisał(a):
A to nie czytałaś? Przecie pisałam informacje od Donki? :eviltong: Grzeczny, biega z innymi psiakami i bardzo lubi córeczkę Donki. Jak będzie net to zdjęcia dostaniemy, ale póki co musimy czekać :-( To nie Józefów, ja nie mogę tak na już podjechać do hotelu.

czytałam na początku i pytam teraz w obawie czy już się za bardzo znowu tam nie rozkręcił :eviltong:

EDIT: eee a ja ślepa z 23 kwietnia info było - zupełnie przeoczyłam;)

Posted

Ciekawe jak nasz gagatek się czuje. Tęsknię za nim bardzo :( Ja pewnie kopnięta jestem, ale lubię mieć psy przy sobie. Mogę podjechać, zobaczyć co się z nimi dzieje, powygłupiać się, a jak są dalej to jakoś tak mi nieswojo. No nic, mógł czubek nie demolować hotelu. Wierzę, że u Donki krzywda mu się żadna nie dzieje.

Posted

I ja zaglądam codziennie wypatrując nowych wieści od Spajka. Skoro Donka nie ma dojścia do netu, to moze mógłby ktoś, kto ma do niej telefon, zadzwonić i dowiedzeć się co u chłopaka. Zżera mnie ciekawość, jak tam sobie radzi w nowym miejscu.

Posted

Wstawiam zdjęcia Spajka od Donki :) U chłopaka wszystko ok, oprócz tego, że nadal żadnego domu na horyzoncie nie ma. Czy ktoś wie ile kosztują ogłoszenia psów do adopcji w "Moim psie", albo w "Przyjaciel Pies"?
Donka napisała, że Spajk przyzwyczaił się do boksu, sam do niego wchodzi, gorzej natomiast z utrzymaniem przez niego czystości:roll: