Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mala_czarna napisał(a):Nie mamy sie co martwić ;) U Spajka wszystko ok, tylko Donka nie ma dostępu do netu, i troszkę osobistych kłopotów, dlatego nic nie pisze. Śmiało można mówić o tym, że Spajk toleruje dzieci, bo Iwonka sprawdzała to na swojej córce. Wszystko jest ok, nie rzuca się z zębami, nie straszy, chce się tylko bawić :) Gania tez z innymi psiakami i suczkami, dogaduje się z nimi bez żadnego problemu. Widać tylko z Miko nie potrafił dojść do porozumienia, ale Miko sam prowokował bo zazdrosny był o Foczkę. to super wiadomosci!:) Czyli Spajk się wszędzie odnadzie;) a Miko faktyczni musiał o damę swojego serca wlaczyć i nie dopuszczał konkurecji;p Quote
bea100 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Cieszę się!!! No to czekam cierpliwie na zdjęcia... Quote
AGA35 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Samych radości, kolorowych [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] jajeczek, białych owieczek, [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] uśmiechu bez liku i bakalii [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] w serniku, kiełbaski tłuściutkiej[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] i atmosfery milutkiej życzy SPAJKUŚ[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [/FONT][/FONT] Quote
Donka5 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Witam Wszystkich. Niestety mam awarię komputera.Korzystam z internetu znajomej.Zrobiłam zdjęcia jak tylko będę miała możliwość wyśle.Spajki miewa się dobrze ,to taki OGROMNY szczeniak.Uwielbia zabawy i gonitwy z innym psem.Jest pojętym psem bez problemu wraca do swojego boksu po spacerze.Na ogrodzonej posesji wypuszczany jest już bez smyczy.Przybiega odrazu przywołany.W boksie nie niszczy,choć wyciąga swoje posłanie na zewnątrz budy nie gryząc go.Nie zawsze udaje się ,żeby zachował czystość w boksie. Apetyt dopisuje. Quote
kropka77 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ty Głupi Głupku! Zamiast do Domku zachciało Ci się demolki i kolejnej zmiany? Wakacji się psu zachciało? Mała_czarna- deklaracje dalej na to samo konto, czy wolicie bezpośrednio na hotelik? Będę na Fortach Bema 15 maja- niech ktoś podjedzie po paczkę na bazarek. Spokojnych Świąt! Quote
obraczus87 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Kama zbiera caly czas na swoje konto deklaracje :) Quote
mala_czarna Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Tak, konto to samo, bardzo dziękuję :) kropka, a fanty bardzo chętnie odbiorę, i strasznie się cieszę, że znowu mamy z czego robić bazarek!:multi::multi::loveu: Quote
mala_czarna Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 LILUtosi napisał(a):Może by tak tytuł zmienić ;-) Już zmieniam :) Quote
mala_czarna Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Lida wpłaciła 80 zł na karmę dla Spajka. Bardzo pięknie dziękuję, naprawdę nas to odciążyło sporo! :loveu::loveu: Na pierwszej stronie zrobię podsumowanie wydatków. Przed wyjazdem kupiłam Spajkowi Kiltixa, musimy uregulować za hotel, i karma juz jak zwykle na Allegro kupiona. Quote
Agnieszka_K Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 cześć Spajku jak się czujesz w nowym miejscu? grzeczny choć? :) Quote
mala_czarna Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Agnieszka_K napisał(a):cześć Spajku jak się czujesz w nowym miejscu? grzeczny choć? :) A to nie czytałaś? Przecie pisałam informacje od Donki? :eviltong: Grzeczny, biega z innymi psiakami i bardzo lubi córeczkę Donki. Jak będzie net to zdjęcia dostaniemy, ale póki co musimy czekać :-( To nie Józefów, ja nie mogę tak na już podjechać do hotelu. bea100 napisał(a):O to samo chciałam spytać nieśmiało...;) Beatko, jak Donka już będzie mieć net to i informacje wszystkie będą i zdjęcia :oops: Quote
Agnieszka_K Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 mala_czarna napisał(a):A to nie czytałaś? Przecie pisałam informacje od Donki? :eviltong: Grzeczny, biega z innymi psiakami i bardzo lubi córeczkę Donki. Jak będzie net to zdjęcia dostaniemy, ale póki co musimy czekać :-( To nie Józefów, ja nie mogę tak na już podjechać do hotelu. czytałam na początku i pytam teraz w obawie czy już się za bardzo znowu tam nie rozkręcił :eviltong: EDIT: eee a ja ślepa z 23 kwietnia info było - zupełnie przeoczyłam;) Quote
bea100 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 No tak. Ja też. Ale to wszystko z troski o Spajkusia. No to- czekam cierpliwie... Quote
mala_czarna Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Ciekawe jak nasz gagatek się czuje. Tęsknię za nim bardzo :( Ja pewnie kopnięta jestem, ale lubię mieć psy przy sobie. Mogę podjechać, zobaczyć co się z nimi dzieje, powygłupiać się, a jak są dalej to jakoś tak mi nieswojo. No nic, mógł czubek nie demolować hotelu. Wierzę, że u Donki krzywda mu się żadna nie dzieje. Quote
Kinia1984 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 tez nie lubię jak psy daleko...ale Spajk przylepa sobie na pewno radzi:) Quote
bea100 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Na pewno mu tam dobrze, nie martw się mała_czarna. Ja trzymam za niego paluchyi zaglądam tutaj :) Quote
Lida Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 I ja zaglądam codziennie wypatrując nowych wieści od Spajka. Skoro Donka nie ma dojścia do netu, to moze mógłby ktoś, kto ma do niej telefon, zadzwonić i dowiedzeć się co u chłopaka. Zżera mnie ciekawość, jak tam sobie radzi w nowym miejscu. Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Również zaglądam do Spajka z nadzieją że są już zdjęcia i nowe wiadomości .... Quote
obraczus87 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Mala czarna wyjechala i bedzie dopiero we wtorek. JEsli ktos chcialby zadzwonic do Donki - moge podac numer na PW. Quote
Ewa Marta Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wpłaciłam swoją miesięczną deklarację na Spajka:-) Quote
mala_czarna Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Wstawiam zdjęcia Spajka od Donki :) U chłopaka wszystko ok, oprócz tego, że nadal żadnego domu na horyzoncie nie ma. Czy ktoś wie ile kosztują ogłoszenia psów do adopcji w "Moim psie", albo w "Przyjaciel Pies"? Donka napisała, że Spajk przyzwyczaił się do boksu, sam do niego wchodzi, gorzej natomiast z utrzymaniem przez niego czystości:roll: Quote
Recommended Posts