Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja moge wydrukowac plakaty w kolorze i wyslac pocztą bo w tym tyg na spotykanie się na odbiór osobisty nie mam czasu. :)

Nie wiem kto tego bandziora adoptuje. Dostałam smsa od Małgosi. Spajk zniszczył kolejne drzwi :( Mam już dosyć.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie wiem kto tego bandziora adoptuje. Dostałam smsa od Małgosi. Spajk zniszczył kolejne drzwi :( Mam już dosyć.

no nieeee. Spajk łobuzie ty, bo cie w końcu Gosia eksmituje!

Posted

O kurde ale masarka i co tu robic?
Wiem,że w Jeziurku jest hotel kojcowy, cena 10 zł doba tam na pewno jest miejsce ale nie wiem jak z kasą
No i tam pies niestety nie ma kontaktu z człowiekiem tylko tyle co żreć dostanie
Więc to chyba ostatecznosc

Posted

Vasco napisał(a):
Może u Jamora... tylko nie wiem, jak koszty no i odległość do pokonania...

Spajki, pogięło Cię chłopie, no .....

Jamor nie ma miejsc z tego co wiem. Ja mam na Spajka 170 zł deklaracji stałych, reszta zawsze jakoś nam z różnych bazarków dochodziła, z wpłat jednorazowych. Na pierwszej stronie w rozliczeniach wszystko jest :( Napisałam jeszcze do yumanji, nie wiem co robić w sumie.

Posted

sytuacja jest nie ciekawa ale napewno znajdzie sie wolne miejsce gdzies. szkoda ze nie moglby zamieszkac na podworku w hoteliku gdzie przbywa, chyba ze to blok, bo nie wiem dokladnie.

Posted

malvaaa napisał(a):
sytuacja jest nie ciekawa ale napewno znajdzie sie wolne miejsce gdzies. szkoda ze nie moglby zamieszkac na podworku w hoteliku gdzie przbywa, chyba ze to blok, bo nie wiem dokladnie.

Na podwórku nie ma kojcy, ani budy.