Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marylin napisał(a):
Uprzejmie informuję, że Pan Flap jedzie do swojego najwspanialszego, ostatecznego domku w najbliższy weekend :-). Będzie kuzynem Marylinki. Nawet nie wiecie jak ja się cieszę.
Ale to nie koniec cudownych wieści...
Cdn. :loveu:

Super - bardzo się cieszę :-)

a jakie to jeszcze masz dla nas wieści cudowne???? napisz :mad: bo umrę z ciekawości!! :evil_lol:

Posted

Ehhhh ale powiem Ci po ciuchutku, na ucho. Broń boże nikomu nie mów, że na 99% mam też domek dla Flipa :evil_lol:.
Nic nie mówię głośno coby nie zapeszać ale wstępnie już psiaka u Gogi "zarezerwowałam". Domek może go zabrać max max max max najpóźniej ok 1 lutego.
Wtedy zostaną te dwa łobuziaki "w rodzinie" i będę miała z nimi stały kontakt :-)
One dwa ze sobą też. No i najpewniej wspólne wakacje. Noooo ale nie zapeszamy, nie zapeszamy!!!!!!!!
A Paweł coś mówił o Flipie, jaki jest itp.?! Wiemy o nim coś więcej?

Posted

Marylin napisał(a):
Noooo ale nie zapeszamy, nie zapeszamy!!!!!!!!
?

nie zapeszam, ja sobie tak tylko skaczę :multi: :multi:
i wcale się nie cieszę, bo przecież nie zapeszam.....;)

Posted

Marylin, jeśli adopcja Flapa jest pewna, napisz mi na PW imię nazwisko oraz adres właściciela. W piatek będę u wetki zabiorę zaświadczenie o kastracji - do ew. przedłożenia w urządzie w miejscu zamieszkania

Posted

czego "oni" ode mnie chcą??

no dobra pojadę, zobaczę...pomyślimy co dalej...

no dobra zrelaksuję się..co tam w końcu to moje nowe legowisko ;-)

o jakaś fajna suczka :-) no dobra będzie dobrze :-))

Posted

izabelka_70 napisał(a):
Gosia zmień tytuł postu :-) no chyba, że go oddadzą... a przyjmę z otwartymi ręcami ;-))

Iza jak masz takie otwarte ręce to ja Ci zaraz podrzuce cosik :):)

życzę Flapowi wiele szczęścia, zdrówka i nowej rodzince wiele radości!

Posted

snuszkak napisał(a):
Iza jak masz takie otwarte ręce to ja Ci zaraz podrzuce cosik :):)

życzę Flapowi wiele szczęścia, zdrówka i nowej rodzince wiele radości!

mój mąż zrobił mi awanturę , że jestem bez serca... jak mogłam przyjąć psa i go oddać (a w ten sposób dorobiłam się 2 tymczasowych beagle) i mam całkowity zakaz przyjmowania tymczasowiczów... on jeszcze nie wie jak szybko mu przejdzie... hihi

Posted

Nie miałam kontaku z netem. Własnie wróciłam ale późno jest więc jutro napiszę więcej i dodam fotki.
W skrócie - Izabela to najwspanialszy domek tymczasowy jaki psiki mogą mieć. Wspaniała kobieta :-) Męża pozdrawiam i już on wie że Iza ma OGROMNIASTE, wspaniałe serduszko i dlatego przyjmuje psiaki na tymczas.
Flap jest CUDNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYm mądrym, wesołym psiakiem. Zachowuje się WZOROWO o maaaluteńkich rozrabiactwach napiszę jutro.
Wszystko jest ok. On szczęśliwy, nowi właściciele też.
Co do Flipka to dzialam :-) I jestem na baaardzo dobrej drodze. Ale nie zapeszam, nie zapeszam!
Do jutra -> będą szczegóły a teraz po tak emocjonujacym weekendzie idę spać zadowolona :multi:

PS 1. Izabelko - myślę, że nie oddadzą.
PS 2. Piękna ta jego kuzynka, nie?! :loveu:
PS 3. Goga mam dla Ciebie dokumenty