PaulinaT Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 snuszkak napisał(a):coś chyba zimę czuć na wątkach....u Oriona był off o strasznych czarnych psach, a tu o bzyczeniu/brykaniu haha na spacery się nie chce takie długie chodzić to i głupoty się pisze ;) :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
conceited Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 dziewczyny i co z Flapem? napisala do mnie Pani w sprawie psa, ktory jest w DS, wyslalam jej zdjecia kilku innych psow, w tym Flapa i odpisala, czy moglabym jej cos wiecej o nim powiedziec... a ja nic o nim nie wiem :) Quote
snuszak Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 a Flip jest w DT tak? jak się zachowuje? Quote
izabelka_70 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Flap na razie jest w schronisku. do mnie na DT trafi w czwartek -dzisiaj dopiero skończyła mu się kwarantanna. z tego co wiem to niestety nie ma nim żadnego zainteresowania :-( Quote
supergoga Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Na temat Flapcia może najwięcej powiedzieć Paweł. gdyby ktoś był zainteresowany, można podac Jego namiary: 509 628 584 Quote
PaulinaT Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 izabelka_70 napisał(a):Flap na razie jest w schronisku. do mnie na DT trafi w czwartek -dzisiaj dopiero skończyła mu się kwarantanna. kurcze - a tu takie mrozy :( Quote
conceited Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Podalam Pani numer Pana Pawla, dzis odpisala mi, ze sie z nim skontaktowala i ze Buk to jej rodzinne miasto i ze nie wiedziala, ze tam jest przytulisko. Moze cos z tego wyniknie :) Quote
izabelka_70 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 trzymam kciuki :-) to może do Buku pojadę jutro tylko towarzysko :-) Quote
PaulinaT Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 izabelka_70 napisał(a):trzymam kciuki :-) to może do Buku pojadę jutro tylko towarzysko :-) zawsze jest jeszcze drugi z braciszków... :siara: Quote
supergoga Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 i co Iza, byłaś w Buku, czy zasypało. Wysłałąm dzisiaj jednej osobie Flipa też. Dobrze gdyby poszły - bo takie mrozy. Quote
izabelka_70 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 nie dotarłam ze względu na śnieżycę... jestem z stałym kontakcie z Iwoną. ale co z ta rodzina z Buku, która chciała zobaczyć Flapa? bo kurcze jak ja go będę ciągnąć do Poznania a ludziska chcieli go zobaczyć, to bez sensu jest wożenie go w tą i s powrotem... szczególnie przy tej pogodzie. Quote
conceited Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ja nic nie wiem. polecialm kontaktowac sie z Panem Pawlem wiec on pewnie wie co i jak. Quote
izabelka_70 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 dzisiaj Flapa przywiozłam do siebie na DT (Poznań).Żal mi było strasznie Flipa, który tęsknie patrzył za krat, ale w dwójkę szansę na adopcję mieli małą. na razie wiem że: 1. grzecznie jeździe w klatce w samochodzie 2. jest uległy-dał się ustawić moim psom (4 beaglom) Quote
Ajula Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 no szkoda, że ten drugi musiał zostać, ale niestety - ciągle musimy dokonywać jakiś wyborów Quote
PaulinaT Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Dobrze, że Flap już nie cierpi od mrozu - a jeszcze lepiej, ze dał sie ustawić :) Teraz oby szybko coś się dla Flipa znalazło... no i najważniejsze, stałe domki. :thumbs: Quote
zozolina Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 to jak to jest w koncu?Flip ten czarny podplany został w schronie,tak?a Flap ten biały w łaty pojechał do izy(moja imienniczka ha ha )na dt?dlaczego jemu szybko i na juz potrzeba było zeby go zabrac?co dalej z przepieknym czarnuszkiem? Quote
supergoga Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Nie chodziło że na już, ale chodziło, żeby sprawdzić jego charakter bo on beaglowaty, a Iza pomaga w szukaniu beaglowatym domów. Musimy więcej o nim wiedzieć. Flipek ma 4 gapiów na allegro - nie wiem czemu się gapią zamiast po niego dzwonić. Ale wysłałam go w kilka miejsc. Może coś znajdzie. Quote
izabelka_70 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 nocka przespana z moimi 3 sukami. w sumie nie wiem jak się poukładały , bo jak mnie psiaki widza to szaleją i piszczenie jest, że chcą do łóżka. dzisiaj Flap już nie daje się dominować, świetnie się dogaduje z moimi psami, bawi się, przybiega i cieszy się jak widzi ludzia. Raczej był przeganiany z domu bo do domu nie wchodzi pomimo otwartych drzwi i wbiegających beagle. trudno go było zagnać nawet do piwnicy , w której moje psy mają swoje pomieszczenie( jest tam duże okno na całą ścianę i przeszklone drzwi więc nie martwcie się, że siedzą w ciemnym) a maja tam swoje legowiska i klatkę. Supergoga w tym tygodniu umów Flapa na kastrację, najchętniej od rana Quote
supergoga Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 W tym tygodniu Kasi od rana nie ma. Może być środa o 12.00? Quote
izabelka_70 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 może być. bo boję się , że suka cieczkę dostanie i mi się chłopaki pogryzą Quote
supergoga Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Zapisałam Flapcia na środę. My też będziemy w środę z Kamą i Lordem ale po południu, może jeszcze łobuza zobaczę. Teraz szybko domek. Iza - czy mogę podać Twój tel. jako kontaktowy w sprawie Flapa w ogłoszeniach. Jeśli tak to który? Quote
Recommended Posts