Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

snuszkak napisał(a):
coś chyba zimę czuć na wątkach....u Oriona był off o strasznych czarnych psach, a tu o bzyczeniu/brykaniu haha na spacery się nie chce takie długie chodzić to i głupoty się pisze ;)

:eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny i co z Flapem?

napisala do mnie Pani w sprawie psa, ktory jest w DS, wyslalam jej zdjecia kilku innych psow, w tym Flapa i odpisala, czy moglabym jej cos wiecej o nim powiedziec...
a ja nic o nim nie wiem :)

Posted

nie dotarłam ze względu na śnieżycę... jestem z stałym kontakcie z Iwoną. ale co z ta rodzina z Buku, która chciała zobaczyć Flapa? bo kurcze jak ja go będę ciągnąć do Poznania a ludziska chcieli go zobaczyć, to bez sensu jest wożenie go w tą i s powrotem... szczególnie przy tej pogodzie.

Posted

dzisiaj Flapa przywiozłam do siebie na DT (Poznań).Żal mi było strasznie Flipa, który tęsknie patrzył za krat, ale w dwójkę szansę na adopcję mieli małą. na razie wiem że:
1. grzecznie jeździe w klatce w samochodzie
2. jest uległy-dał się ustawić moim psom (4 beaglom)

Posted

Dobrze, że Flap już nie cierpi od mrozu - a jeszcze lepiej, ze dał sie ustawić :)
Teraz oby szybko coś się dla Flipa znalazło... no i najważniejsze, stałe domki. :thumbs:

Posted

to jak to jest w koncu?Flip ten czarny podplany został w schronie,tak?a Flap ten biały w łaty pojechał do izy(moja imienniczka ha ha )na dt?dlaczego jemu szybko i na juz potrzeba było zeby go zabrac?co dalej z przepieknym czarnuszkiem?

Posted

Nie chodziło że na już, ale chodziło, żeby sprawdzić jego charakter bo on beaglowaty, a Iza pomaga w szukaniu beaglowatym domów. Musimy więcej o nim wiedzieć.
Flipek ma 4 gapiów na allegro - nie wiem czemu się gapią zamiast po niego dzwonić.
Ale wysłałam go w kilka miejsc. Może coś znajdzie.

Posted

nocka przespana z moimi 3 sukami. w sumie nie wiem jak się poukładały , bo jak mnie psiaki widza to szaleją i piszczenie jest, że chcą do łóżka.
dzisiaj Flap już nie daje się dominować, świetnie się dogaduje z moimi psami, bawi się, przybiega i cieszy się jak widzi ludzia. Raczej był przeganiany z domu bo do domu nie wchodzi pomimo otwartych drzwi i wbiegających beagle. trudno go było zagnać nawet do piwnicy , w której moje psy mają swoje pomieszczenie( jest tam duże okno na całą ścianę i przeszklone drzwi więc nie martwcie się, że siedzą w ciemnym) a maja tam swoje legowiska i klatkę.
Supergoga w tym tygodniu umów Flapa na kastrację, najchętniej od rana

Posted

Zapisałam Flapcia na środę. My też będziemy w środę z Kamą i Lordem ale po południu, może jeszcze łobuza zobaczę.
Teraz szybko domek.
Iza - czy mogę podać Twój tel. jako kontaktowy w sprawie Flapa w ogłoszeniach. Jeśli tak to który?