izabelka_70 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 no i?? czyżby Flip pożarł kompa?? hihi Quote
izabelka_70 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Trzymam mocno kciuki[/QUOTE] za pożarcie kompa ??;-) hihi Quote
Marylin Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale własnie weszlam do domku. Stoję nawet jeszcze w szaliku :-) Najważniejsze to że Flipek jest już u siebie w domku. Wszystko odbyło się bez jakichkolwiek zakłóceń. Psisko nie chciało opuścić schroniska :-) to zapewne dlatego że Paweł się nimi super opiekuje. W autku jechał jakby to była dla niego norma. Przed domem zrobił siku i kupę. Przestarszył sie wejścia dla bloku ale daliśmy radę. W domu... qrdeee klasyczny kanapowiec. Wskoczył do łóżka baardzo z siebie zadowolony. Później ganiał z piłeczka - troszkę się zdziwił jak zapiszczala ale... nosił ja dalej. Wytrzymał z załatwieniem sie od 17-ej do 22-ej kiedy to wyszedł na wieczorny spacerek. Nie chciał za skarby świata wyjść z domu (ja mu sie nie dziwię) ale później poszło gładko. Załatwił wszystkie potrzeby i wrócił do domu. Dał się ładnie wykąpać, wytarł się w pościel w sypialni, sciany w przedpokoju i... zaległ w swoim nowym, piekny legowisku. Pies anioł - jak brat (który dziś zeżarł dla psotności dwie pary szelek :-P). Tyle na dziś... Aha Flip wabi się teraz GRANAT... a jutro o 13-ej będzie miał zdjętą zawleczkę ;-) Misja przebiegła WZOROWO. To naprawdę fajne, łagodne, kochane i baaardzo radosne psisko. Jutro wstawię foty bo dziś juz padam. Supergoga mam dla Ciebie wszystko + foty tego nowego psiaka - musimy się zgadać na przekazanie :-) Aha... zakochałam się w Ince i jej córeczce... Quote
What May NN Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 strasznie mocno się cieszę, że Flip vel Granat już grzeje dupsko w domu ;-) Quote
snuszak Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 o jak my lubimy takie zakończenia :multi::multi: no i początki historii z nowych domków oczywiście :cool3: Marylin - kolejny raz serdeczne podziękowania, nie tylko jesteś aniołem dla naszej, teraz Twojej suni Marylinki ale też aniołem dla naszych kolejnych podopiecznych chcemy więcej takich domków"! Quote
izabelka_70 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Granat hihi trzymaj się chłopie ;-) nie daj się Agnieszce hihi Quote
Marylin Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='snuszkak']o jak my lubimy takie zakończenia :multi::multi: no i początki historii z nowych domków oczywiście :cool3: Marylin - kolejny raz serdeczne podziękowania, nie tylko jesteś aniołem dla naszej, teraz Twojej suni Marylinki ale też aniołem dla naszych kolejnych podopiecznych chcemy więcej takich domków"! Eeeeee :oops: prawdziwym aniołem to dla mnie / dla nas jest Marylinka. Oprócz tego, że wniosła w nasze życie kuuupę radości i miłości to jeszcze dzięki niej poznałam animalię, dogomanię i zobaczyłam,że jest jeszcze sporo ludzi na świecie, którzy kochaja zwierzaki i tak jak Wy - robią wszystko aby polepszać ich los. Mój mąż dzięki niej sam zaangażował się w kwestie adopcji i jeszcze bardziej pokochał psiaki. Zatem - tak naprawdę to Marylin jest cudotwórczynią i pośrednio to ona "wyadoptowała" Belunię , Blaska, Flapa, Flipa... Tyle pochlebstw :-P Wieści od Flipa vel Granata: dostałam o 9-ej rano sms-a od Agi (jego Pani): "My dog is an angel :D" To najprawdziwsza prawda. Przespał caaaluśką noc w swoim legowisku, razem ze swoimi wszystkimi zabawkami - do legowiska poznosił je przed snem. Nie zrobił ani siku ani kooopy. Rano przywitał swoją Panią radosnym merdaniem ogonka. Pomysł wyjścia na spacer nie spodobał mu się - wlazł do legowiska i patrzył błagającym wzrokiem. Po obietnicach Pańci, że na 100% tu wróci i tak już będzie zawsze - poszedł. Załatwił na spacerku wszystkie potrzeby, obwąchał cały teren, poobserwował gołębie i ochoczo wrócił za Panią do domku. Nawet jak coś go przestarszy, spogląda na Agę i idzie za nią grzecznie. Aha dziś wszedł do sypialni jak Aga w niej była = sukces :-). Pańcia położyła mu kocyk koło swojego biurka i pokazała, że może na nim poleżeć... Powąchał, delikatnie chwycił za róg i... szybko zaciągnął do swojego legowiska które stoi w korytarzu :-P Tyle na teraz. Na 13-ą idzie na kastrację. Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Biedny bezjajczyk będzie. No trudno Granacik, coś za coś. A powiem Wam w tajemnicy, że Pańcię ma super - pozytywnie zakręconą. Będą razem grali w gry - nie wiem jak to one się zwą, bo to z moją Agą Pańcia Granata (Flipka) calą wizyte przegadała. Nawet nie wypytałam o ankietowe rzeczy - nie miałyśmy z Klaudią jak się wtrącić. No cóż, zmieniam temat. Klaudia - wpadnij na spokojnie na kawke czy cuś - bo musze zamknąć rok fundacyjny i papiery Pawła to ostatnie których mi brakuje. O Inke miałam pytanie - zobaczymy. Iwa boska, ja mam slabość po naszej tymczasowiczce Norce ktora ma boski dom - do takich przegubowych rudzielców. A udała się fotka Pele z ludziem, czy raczej nie? Zdjęcia jak możesz przeslij mi może na maila. Quote
Angel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 sorry za offa ale zapraszam na bazarki i allegro psiaka w pilnej potrzebie ! Brakuje pieniędzy na jego leczenie... potrzebna mu chemioterapia- po usunieciu raka jader. Pomożcie.. Chociaż podnoście bazarki, wysyłajcie po znajomych linki na allegro, zachęcajcie do kupna, odwiedźcie watek albo wesprzyjcie grosikiem! bazarki: * http://www.dogomania.pl/threads/201276-książkowe-nowości-dla-KRECIKA-z-nowotworem!-do-10.02.2011 * http://www.dogomania.pl/threads/201595-miski-kalendarze-piłka-na-karme-papirus-na-szczeniaki-i-Krecika-do-14.02-*** allegro: * http://allegro.pl/show_item.php?item=1441948643 * http://allegro.pl/kalendarze-wybierz-miska-i1441146100.html * http://allegro.pl/nowosc-poduszka-autko-z-budzikiem-na-chorego-psa-i1441948131.html Wątek Krecika: http://www.dogomania.pl/threads/201245-POTRZENA-POMOC-FINANSOWA-!-na-leczenie-nowotworu-psa-! KAŻDA POMOC NA WAGE ZŁOTA ! Quote
Marylin Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Wygladał jaby mu było szkoda kumpli zostawiać, ale po domku to już ciekawie się rozgląda. Fajnie trafił przegubowiec nasz kochany. Quote
Marylin Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Z politowaniem spogląda na to Flip - wcale mu się nie dziwię Quote
Marylin Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 To byłoby na tyle chwilowo :-) Zdjęcia Pele wyszły - są super ale wyślę Ci później z domu bo teraz jestem u Agi i czekamy na odbiór Garanata bez zawleczki :-P Quote
izabelka_70 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 cudniasty :-) bezjajeczny też będzie piękny ;-))) Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Obawiam się że on oraz inne czworonożne piękności nie podzielą Twojej opinii, ale trudno... Quote
RUDA ZUZIA Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 :multi::multi:Tak się cieszę, że wreszcie jest fajny domek.Granacik -wszystkiego najlepszego. Quote
Ajula Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 :multi: wszystkiego najlepszego w nowym zyciu! Quote
zozolina Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 O kurcze :-o teraz wlazłam i to bedzie super sobota :sweetCyb::Cool!: !!!!!!!!!!! gratuluje nowych domów a ciotkom sprawnej akcji i czekamy z niecierpliwoscia na nowe fotoshow !!!!!! Quote
Marylin Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To są fotki chwilę po wybudzeniu jak odbierałyśmy Granata :-) Pani doktor nachwalić się go nie mogła, że taki grzeczny, kochany, piękny... Tak właśnie jest. Granat czuje się super, jest przegrzeczny, bawi się i wszystko wynosi do swojego legowiska (kapcie, zabawki itp.) Quote
mamanabank Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O matko, prawie PBGV! Pierwszy raz widzę na dogomanii, spadłam z krzesła :-o Quote
supergoga Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 A co, u nas zdarzają się różne cudeńka. Quote
Ajula Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mamanabank napisał(a): prawie PBGV! a co to znaczy? :hmmmm: Quote
Recommended Posts