Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flip i Flap to dwóch braci - nie mają nawet roku, Paweł ocenił ich na ok. 10 m-cy. Bezdomne, pełne energii pieski, taka psia "złota młodzież" - w poszukiwaniu jedzenia wpadła na podwórko jednego z wiejskich gospodarstw. Ofiara padły kury - może chciały je jeść, a może sie pobawić, bo są zabawowe, a kury nie zrozumiały - biedne kury, ale i psom nielekko - trafiły do schroniskowej klatki.
Są wspaniałe dla ludzi, radosne, ufne, wesołe, przyjacielskie. Kochają zabawy - zaczynają uczyć się chodzenia na smyczy.
Wygladają jakby w genach namieszały jamnik szorstkowłosy i beagiel. Czyżby jakiś wybryk pseudohodowli?
To młode psiaki, szybko wszystko pojmą, jak dostaną szansę.
Teraz są w trakcie 14 dniowej kwarantanny i po niej - szukamy dla nich domów.

Oto nasze ślicznoty

Flip - w typie szorstkowłosego jamnika

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczne chłopaczki, ten niżej to rzeczywiście beagiel szorstkowłosy :razz:
może będą miały szczęście i szybko znajdą domy
trzeba kogoś poprosić o ogłoszenia

Posted

Na razie wiem tyle ile napisałam, są u nas 3 dni dopiero. Postaram się jutro wszystko od Pawła wyciagnąć - mamy czas - do ok. 27.11 - wtedy się skończy kwarantanna.
Paweł mówi że super psiaki z nich, kontaktowe i pojętne.

Zdjęcie - sam smutek

Posted

ło matulo ale fajniusie:crazyeye::loveu: !!!!!!!!!!!!! pieknoty szybko znajda domek !!! zakofałam sie:loveu: !!!!tylko którego brac:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: ????? ha ha ha:D:D:D

Posted

zozolina napisał(a):
ło matulo ale fajniusie:crazyeye::loveu: !!!!!!!!!!!!! pieknoty szybko znajda domek !!! zakofałam sie:loveu: !!!!tylko którego brac:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: ????? ha ha ha:D:D:D

oba !!!!!!! :-)

Posted

zapisuje sobie. ja moglabym takze [poprosic znajoma zeby porobila na roznych portalach ogloszenia. to Izabelko_70 wpisz potem tutaj na jakich stronach oglaszalas tych 2 panow, a jak cos to ja reszte ogloszen dorobie

Posted

Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):

(w żorskim azylu kiedyś był pies wyglądający jak bokser, ale szorstkowłosy-to dopiero był śmieszny pies)

aż trudno mi to sobie wyobrazić :)